Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

Το θεμα δυστηχως εχει ξεφυγει τι θα γινει επιτελους με αυτα τα αποτελεσματα ακουσα οτι θα βγουν παλι νεες προκυρηξεις μα πως; Αφου δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα το πασοκ παλι εκανε το θαυμα του! Το ΠΑΣΟΚ ακομα δεν εχει διδαχθει τα λαθη του πουεκανε και στο Παρελθον περιμεναμε ενα καλυτερο αυριο να ηταν ξεκαθαροι ολοι τους αλλα και αυτοι οπως η Ν. Δ ειναι τα ιδια σκ@τ @ τι να πω!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Marina2 »

qq έγραψε: Marina,eleos Μαζί σας!

Παρακαλώ; Μου το κάνεις λίγο λιανά γιατι εγω μία βεβαίωση σπόυδών έχω και δεν τα παίρνω ευκολα!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ενταξει ρε ελεος φυτικε! Αν το τμημα ηλεκτρολογιας ισοσκελιζεται με το δικο σου τοτε καλα που δεν πηρα πτυχιο χαχαχαχα το ακουσαμε κ ααυτο πραγματικα ελεος!
Anonymous

Εδω που φθασαμε μπορουμε να τα περιμενουμε ολα! Μα ολα! Ακομα και για τις βεβαιωσεις! Το θεμα ειναι οτι εαν αφαιρεσουν τα μορια απο καποιους που ειχαν καταθεσει βεβαιωση κερδιζουν καποιοι αλλοι οχι ολοι! Ενω με την αφαιρεση των μοριων της συνεντευξης ολα τα ατομα χασαμε καποια μορια απο 1μεχρι200 ο καθενας! Ειναι συνολικο το χασιμο για ολους! Ενω με τις βεβαιωσεις θα χασει μορια ενας συγκεκριμενος αριθμος ατομων και οχι ολοι! Κδεν ξερω κιολας μετα εαν ειναι και συνταγματικο αυτο διοτι η βεβαιωση ειναι ενα δημοσιο εγγραφο με σφραγιδες της ελλ. Δημοκρατιας!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγω δεν το δέχομαι αυτό. Συμμετείχα σε μία προκήρυξη με τα δεδομένα που μου έδωσαν. Αν τους καπνίσει τωρα να βγαλουν την μοριοδότηση της βεβαιωσης, δεν μου καιγεται καρφί. Είναι παράνομο. Αν θελανε να τα αλλάζανε όλα να βγάζανε καινούρια, από την στιγμή που ισχύουν αυτα τα δεδομένα δεν μπορούν να προσθέτουν ότι θέλουν οποτε το θέλουν αυτοι!
Anonymous

Οχι ελληνικη δημοκρατια αλλα ελληνικη αυθαιρεσια
Anonymous

Να κανω και μια χαζη ερωτηση; Στην επιτροπη τρελλογιατρων βαθμολογουμαστε η μοριοδοτουμαστε; Διοτι εαν εγω εχω ιδια μορια με καποιον σην ιδια ειδηκοτητα με μια θεση να ζητανε και μας περασουν και τους 2 απο τους τρελλογιατρους τοτε τι γινετε; Σας ειπε κανενας απο αυτους τιποτα; Ενα δεν κοπηκατε; Σε ολους καλη επιτυχια ελεγαν
Anonymous

ΟΣΟ για το παραδειγμα με την φυτικη παραγωγη ειχα ζητηση συγγνωμη απο πριν δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν η κοντοφθαλμη λογικη μου με εκανε να πιστευω κατι τετοιο κ παλι συγγνωμη

υγ τα αποτελεσματα δεν τα εχω εγω

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οι γιατροί δεν βαθμολογούν, απλα από αυτες τις χαζομάρες τις ζωγραφιες σχηματίζουν ενα προφιλ για εσενα και συντάσουν χαρτι που λεει οτι εισαι καθόλα ενταξει να συνεχίσεις και δεν πασχεις από καμια ψυχική νόσο. Μονο αυτο κάνουν. Τα μόρια προκύπτουν από τα χαρτιά που έχεις καταθέσει.

Anonymous

Οσο για το ηλεκτρολογιας που λες το εχει τελειωσει ενας συγγενης μου και ειχε 60 μαθηματα ενω εγω ειχα 100. Και τα περισσοτερα βιβλια που ειχα ηταν απο το γεωπονικο πανεπιστημιο. Οπως επισης πολλα απο τα μαθηματα στο τμημα ηλεκτρολογιας τα περνουσαν με εργασιες μονο ενω στο φυτικης τα δινουν τα μαθηματα οχι μονο με εργασιες αλλα τα εξεταζονται και γραπτως...
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Ξεκολλα φιλε στις ειδησεις οσοι δεν το πη ρατε ειδηση λενε οτι θα κλεισουν στρατοπεδα για να μειωσουν τις δαπανες ξυπνηστε αν δεν φυγει η επιτροπη δεν θα βγαλουν τιποτα για μας
Anonymous

Αν τα αποτελεσματα δεν βγουν μεχρι την αλλη παρασκευη δηλαδη σε μια βδομαδα τοτε να αρχησετε να ανησυχιτε και να πιστευετε τα παντα οτι μποροει να γινουν! αυτο θημηθητε το μεχρι την αλλη παρασκευη!s.o.s δεν εχει λεφτα το κρατος αλλα αν δεν ολοκληρωθεο αυτη η εγκυκλιο αλλη δεν μπορει να βγει! μονο αν ακυρωθει αυτη! δεν υπαρχει λογος να το κανουνε ομως!
Anonymous

Ελεος ζητησα συγγνωμη αλλα να ξερεις πως εχει σχεση κ σε ποιο τει σπουδαζεις δεν ειναι σε ολες τις πολεις ιδιες

σε περιπτωση που το συνεχισεις θα μαλωσουμε
Anonymous

Μια πολυ απλη ερωτηση, ο καινουργιος νομος με την καταργηση της συνεντευξης, τι λεει σχετικα με τις βεβαιωσεις; Δλδ οι καταργηση τους απο παντου;
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Ξεφευγετε εχουμε πολυ μεγαλυτερο προβλημα τι νοιαζει τα υπολοιπα παιδια αν εγω εχω τρια πτυχια ή ο καθενας απο εμας τι εχει στα χερια του! Σοβαρευτητε! Τα αποτελεσματα περιμενουμεεδω αν εχετε να πειτε κατι για αυτο εχει καλως αν οχι ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης