Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ντινοσ έγραψε:φιλε θα το δεις ο κοσμος δεν παει καλα εξω ολοι ειναι τρελαμενει και στην περιπτωση μας μιλαμε γαι καθαρη αδικια... μονο ξυλο!
και με τους συμβασιουχος το ιδιο εγινε και αυτοι τρεξαν σε διαδηλωσεις, πορειες κλπ αλλα... αλλα τιποτα αδερφε. αν θελει κατι η κυβερνηση θα το περασει... χεστα!
Anonymous

Τι εγινε ρε παιδια; Τι βλεπω και ακουω; Ειναι αληθεια αυτα που λετε;
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Μην απελπιζεστε οτι ειναι θα φανει μετα τις γιορτες. Υπομονη καμμια βδομαδουλα ακομη. Δεν μπορει αλλη δικαιολογια δεν θα υπαρχει μετα.
Anonymous

Οτι υπαρχει κριση ειναι δεδομενο πριν γινουν εκλογες αρα στα ***** τους με το που εβγαιναν ελεγαν δεν παιρνω κανενα λογω κρισης και αντε γεια και τους λεγαμε και ευχαριστω! Δεν θα περιμεναν τοσο καιρο! Βεβαια μπορουν να πουν αυτοι οτι λογω κρισης θα παρω του μισους η τα 2/3 και μπορουν πανευκολα να το κανουν και εαν για καποιο λογο η καθυστερηση οφειλεται σε θεμα ακυρωσης σαν σεναριο το 90%ειναι να μην το ακυρωσουν αλλα να παρουν τους μισους πραγμα που προσωπικα για εμενα δεν παιζει καθολου! Εδω καταρχην ανακοινωσαν οτι θα παρουν 3000νοσηλευτες τι κριση να υπαρχεικαι νην μου πει κανενας οτι χρειαζονται διοτι και να τους παρει ειναι τοσος μικρος αριθμος σε σχεση με τις αναγκες που θα χαθουν θα ειναι σαν να μην υπαρχουν και στην τελικη δεν ειναι και του θανατα εαν υπαρχουν σε καθε νοσοκομειο 2-3 λιγοτεροι τραυματιοφορεις και αδερφες μην τρελαθουμε κιολαςτι τους θελει για να κανουν αερα στα ξησμενα-ματωμενα ***** των υπολοιπων νοσηλευτων; Δηλαδη καταληγωντας το κρατος εχει την ιδια αναγκη και απο εποπ και απο νοσηλευτες και απο την στιγμη που θα παρει καποιους θα παρει και τις 2 κατηγοριες! Η στο εσχατο σεναριο να Παρει τους μισους πραγμα για εμενα δυσκολο!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

TΙ δεν εχει χρηματα το κρατος κ συγκεκριμενα το μετοχικο ταμειο; Αχαχαχαχαχαχαχα! Τοτε ο συντροφος κ τοσοι αλλοι πως πηραν 80ευρω επιπλεον απο περισσευουμενα χρηματα του μετοχικου ταμειου;
Dum spiro spero
Anonymous

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οι ελληνες πολιτες επεσαν για μια ακομα φορα στην απατη του πασοκ. Δεν ειμαι με κανεναν απο τους 2 πασοκ και ΝΔ αλλα τουλαχιστον ο κακομηρης ο καραμανλης δεν ειπε ποτε πως << Εχει λευτα>> Οπως ελεγε ο κεκες ο αλλος ειπε πως θελει λιγο χρονο για να συνελθει η οικονομια. Δεν ξερω τι να πω. Δεν παει αλλο...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση πως φελιξ-ολανδος κ ; Ειναι το ιδιο ατομο διοτι παντα μα παντα ειναι ον λαιν μαζι κ δεν το θεωρω καθολου τυχαιο... Αν κανω λαθος, σορρυ!
Dum spiro spero
Anonymous

Εγω ρε παιδια που μιλησα εχθες με αποστρατο συγγενη μου υψηλοβαθμο, με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει το σεναριο ακυρωσης και οτι η καταταξη θα ειναι εντος ιανουαριου. Οσο για το αν υπαρχουν χρηματα αφηστε το δεν παιζει! Εδω πηραν και τα περισσευματα του χρονου ολοι. Για παραδειγμα ο αντρας μου απλος εποπ πηρε +80 ευρω. Ας μην τα δινανε οι αχρηστοι αμα το ταμειο ειναι μειον. Και να ψαλιδισουν το επιδομα παραμεθωριου απ'τους υψιλοβαθμους που φτανει τα 650 ευρω και ανω, ενω ενας εποπ παιρνει 180-200. Μονο να τα τρωνε απο παντου ολοι μολις κατσουν σε μια καρεκλα.
Anonymous

Αφου ηξεραν απο πριν πως εχουν τα πραγματα με την οικονομια γιατι να κρατουσαν τοσο καιρο το θεμα της προκυρηξης μας, θα την ακυρωναν απο την αρχη, μην πιστευετε κανεναν θα βγουν κανονικα
Anonymous

Στην τελικη αν πραγματι δεν εχουν λεφτα τι να παμε να κανουμε εκει δεν παν' να χεστουν

αραζω κ σπιτι μου
Anonymous

illy ισως εχεις δικιο για τον ολανδο. Και εγω Το εχω παρατηρησει
Anonymous

Ρε ολλανδε, ουτε πλακα δε ξερεις να κανεις. Ασε που πηρες και απουσιες σαν ονομα... Ειναι δυνατον χθες τα γαιδουρια να μαζευτηκαν και να συζητουσαν για ακυρωση; Αυτο δε γινεται νομικα! Απο τη στιγμη που πηρε την υπογραφη του προεδρου της δημοκρατιας, προεδρικο διαταγμα Δε μπορει να ακυρωθει. Τι ειναι μια κακη στιγμη και ψηφιζουμε ακυρωση στο χαλαρο; Και που ξερεις εσυ τι παιχνιδια παιζουν αυτοι για να μη δωσουν λεφτα η να κλαφτουν για να μας ξεζουμισουν οικονομικα; Παντως μου φερνεις λιγο σαν τον γκαρυ... Χαθηκες σαν ολλανδος βγηκαν αλλοι...
Anonymous

Παντως μου φαινεται οτι καποιοι εδω μεσα εχουν ορεξη για πλακα και τους αρεσει να φοβιζουν τον κοσμο. αν ηταν να ακυρωθει θα το εκαναν... και σοβαρευτητε λιγο, σε λιγες μερες θα βγουν.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Καλημερα νικ, αχαχαχαχαχαχα... Θα μου πεις βρε ή θα σκασω; Αχαχαχαχαχαχα, αντε τωρα που σε βρηκαΕικόνα Γινε μελος, στειλε πμ κ αποσυνδεσου κ ποσταρε ως μελοςΕικόναΕικόνα ΑχαχαχαχαχαΕικόνα

Dum spiro spero
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μη ξεφευγετε απο το θεμα...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση