Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Καλά αρχίσαμε πάλι... Εγώ ποντάρω στο 2012 μαζί με τον Nibiru 

Παρακαλω μην αφιζβητητε την αποψη των αλονων. Το οτι θα αργουσαν το ηξερα απο πολυ πιο μπροστα απο πολους εδω μεσα. Και οι Gary anonimos elena και πολυ αλοι με κραζατε. Κοιταχτε πως εχει το θεμα... Η προηγουμενη προσλυψη εγινε τον ιανουαριο του 2009. Οι προσλυψεις στον στρατο ξηρας γινοντε 1 φορα τον χρονο και πιο αρεα. Δεν γινετε να γινουν 2 Προσλυψεις μεσα στον ιδιο χρονο. Απλα η Ν. Δ Ευγαλε την προκηρυξη λιγο πιο νωρις για ευνοητους λογους. Επομενος να ειστε συγουροι πως αυτον τον μηνα θα εχουμε τα αποτελεσματα. Καλη χρονια και παντα με υγεια! Κοιταχτε προιγουμενες δημοσιευσεις και θα δητε αυτα που ελεγα... Ρωτηστε και τον DEGA που με γνωριζει και απεξω...
Αν παει για μαρτιο οι τυποι ειναι αθλιοι... Πως γινεται με την νδ να μπαιναμε απο τις 18/11 κ με αυτους να καθυστερουμε τοσο;
προκαταβολικα τους λεω να κοιταξουν μια τα παιδια τους που φτιαχνουν μολοτοφ κ πηγαινουν σε αναρχικα στεκια[αληθεια τι εγινε με αυτο το θεμα, τα παιδια του βουλευτη κ νομιζω προεδρου της βουλης;]
κ ας καταλαβουν πως υπαρχει κ μια γενια σε αυτη την χωρα που γουσταρει κ την πατριδα της κ την σημαια της
***** πασοκοι πουστρακια των αλλοδαπων/λαθρομεταναστων
προκαταβολικα τους λεω να κοιταξουν μια τα παιδια τους που φτιαχνουν μολοτοφ κ πηγαινουν σε αναρχικα στεκια[αληθεια τι εγινε με αυτο το θεμα, τα παιδια του βουλευτη κ νομιζω προεδρου της βουλης;]
κ ας καταλαβουν πως υπαρχει κ μια γενια σε αυτη την χωρα που γουσταρει κ την πατριδα της κ την σημαια της
***** πασοκοι πουστρακια των αλλοδαπων/λαθρομεταναστων
Πόσες Φορές θα το πείτε αυτο ακομα ''Το δώστε μας τα αποτελέσματα''Εχουμε λίγο δρομο μπροστα μας ακόμα!
Εαν τα αποτελεσματα δε βγουνε μεχρι 15 ιανουαριου ημερα παρασκευη τοτε παμε για μαρτιο.
ολοι το ξεραμε οτι θα αργουσανε. Μη λες οτι ναναι. Η απλη λογικη ελεγε οτι θα καθηστερουσανε. Αλλα εχουν περασει 2 μηνες κατι το οποιο ειναι υπερβολικο. Οποιοι λεγανε συγκεκριμενες ημερομηνιες το λεγανε για πλακα, ειτε οντως το οτι ναναι βυσμα τους τους ελεγε οτι του κατεβει. Κανεις δε ξερει ποτε θα βγουνε. Αλλα λογικο ειναι οτι απο τις πολλες ημεερομηνιες που λεγονται καποιος να το πετυχει. Μεχρι στιγμης δε το πετυχε κανεις. Ακουστηκε μεσα ιανουαριου κ μαρτιο προς το παρων. Αντε να δουμε. Κ για να μπω κ εγω στη κληρωση λεω φεβρουαριο.ΓΙΩΡΓΟΣ 35 ΜΟΙΡ ΚΑ έγραψε:Παρακαλω μην αφιζβητητε την αποψη των αλονων. Το οτι θα αργουσαν το ηξερα απο πολυ πιο μπροστα απο πολους εδω μεσα. Και οι Gary anonimos elena και πολυ αλοι με κραζατε. Κοιταχτε πως εχει το θεμα... Η προηγουμενη προσλυψη εγινε τον ιανουαριο του 2009. Οι προσλυψεις στον στρατο ξηρας γινοντε 1 φορα τον χρονο και πιο αρεα. Δεν γινετε να γινουν 2 Προσλυψεις μεσα στον ιδιο χρονο. Απλα η Ν. Δ Ευγαλε την προκηρυξη λιγο πιο νωρις για ευνοητους λογους. Επομενος να ειστε συγουροι πως αυτον τον μηνα θα εχουμε τα αποτελεσματα. Καλη χρονια και παντα με υγεια! Κοιταχτε προιγουμενες δημοσιευσεις και θα δητε αυτα που ελεγα... Ρωτηστε και τον DEGA που με γνωριζει και απεξω...
Ρε παιδια οτι να'ναι λεμε τωρα. Αμα ακυρωθει ειναι ολοι αχρηστοι στην κυβερνηση τι να πω. Αυτο εγω παντως το αποκλειω. Ειναι ζητημα ημερων για να βγουν
Καλησπερα σε ολους, αυτο με τα αποτελεσματα το εχουμε ξαναζησει! Δεν ξέρω κάτι το οποίο μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά γνωμη μου ειναι οτι θα κάνετε λίγο υπομονή! Μετά τα φώτα επιστρέφουν και οι τελευταίοι αδειούχοι, οπότε δεν εχουν λόγο να το καθυστερήσουν πολύ και να μην ξεχνάτε στο στρατό΄ολοί δίνουν αλλά και πέρνουν Διαταγές, όπως και ελέγχονται! Μέχρι και τον πρόεδρο Δημοκρατίας! Σιγουρα γίνονται κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε αλλά μέχρι καποιο σημείο. Φτάσατε ως εδώ και αφου ξερουμε οτι εχει ψηφιστει ειναι μονο θεμα ημερων. Αν περασει και ο Ιανουάριος τότε πρεπει να ανυσηχήτε. Προς το παρον ας ελπισουμε οτι με το πέρας των γιορτών, που θα είναι Όλο το προσωπικό στις θέσεις τους Θα γίνουν και καποιες διαδικασίες που δεν μπορώνα σας αναφέρω τώρα. Και μετά δεν θα έχουν λόγο να μην τα βγάλουν. Και όσο για αυτά που λένε καποιοι "μου είπε το βύσμα μου" αυτό μπορω να το πώ με σιγουριά δεν ξέρουν κάτι παραπάνω από έσας. Ούτε αν είναι μέσα ξέρουν, ούτε πότε θα βγουν. Καλή επιτυχία σε όλους!
Οσο για το φεκ καποιες αλλες ανακοινωσεις πηραν φεκ και αναρτηθηκαν στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ 23 μερες μετα...
Δε θα ανεφερα για μαρτιο κατι αν δε μου ελεγε καποιος φιλος μου απο μεσα καποια πραγματα. Πριν βγουν οι επιλαχοντες της προηγουμενης προκυρηξης μου ειπε οτι θα περιμενουν Και αλλη προκυρηξη μεσα στο μαρτιο. Δε τον πιστεψα και τον ειρωνευτηκα και οταν βγηκε αυτη που περιμενουμε τωρα δε το πιστευα! Εξαλου αυτοι που διαβαζουν καθημερινα εδω καταλαβαινουν ποιος λεει μακακιες και ποιος οχι. Δε χρειαζεται να πουμε περισσοτερα ειδικα τετοιες μερες και τετοιες ωρες. Παντως καλο θα ηταν αν δε τα βγαλουν μεχρι μεσα Ιανουαριου να κανουμε μια κινητοποιηση αφου ψηφιστηκε και ο νομος. Γιατι μετα απο τοσο καιρο αρχιζει και βρωμαει η δουλεια...
Καλημερα. Σημερα διαβασα καποια σχολια που παρεθεσαν ορισμενα παιδια και πραγματικα στεναχωρεθηκα οταν ακουσα οτι ακουγεται για Μαρτιο. Πανε 2 μηνες απο τοτε. Ενταξει μεχρι τωρα το καταλαβαινω οτι εκαναν τοσο καιρο να τον ψηφισουν, τωρα γιατι να κανουν αλλο τοσο; Τι αλλο υπαρχει που πρεπει να περιμενουμε;
Τωρα που πηρε φεκ ειναι στο χερι και στην κριση τους να τα βγαλουν οποτε θελουν και μπορουν οσο θελουν τελειως αυθεραιτα να τα αργησουν και απο την στιγμη που δεν υπαρχουν γραφεικρατικες διαδικασιες πριν ειχαμε να περιμενουμε ενα φεκ και εναν νομο απο την βουλη και ξεραμε που βρισκομαστα Τωρα βοηθα παναγια του αγιου ανημερα θα τα βγαλουν αμα γουσταρουν! Αν και απολυτα ποσωπικη αποψη ειναι οτι μεχρι τις 15 θα εχοθν βγει και εαν δεν κρυβεται κατι αλλο αν υπαρχει θεμα τοτε ο θεος και η ψυχη τους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης