Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

georgia z έγραψε:Φιλε jo! Σημασια δεν εχουν τα μορια, δεν το εχεις καταλαβει στην χωρα που ζεις εδω κ χρονια; Μορια εχουμε οι περισσοτεροι που δηλωσαμε για εποπ, και λοιπον; Εγω εχω να πω, γνωμη μου φυσικα, οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο δεν υπαρχει αξιοκρατια, κ θα το διαπιστωνουμε αυτο με τα χρονια στην πορεια της ζωης μας...
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ... ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ (Ι1 ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Εννοειτε πως θα τα εχουν περασει ολα αυτα. Αλλα κ παλι ολοι με τα ματια μας ειδαμε πως στα αθληματα δεν τα καταφεραν 100% καποιοι ανθρωποι κ θα ειναι μεσα, αντιθετα σε σχεση με εσενα κ με εμενα που σκισαμε ολα τα ρεκορ. Χαχαχα!Εικόνα
Anonymous

Παντως παιδια να ξερετε ενα πραγμα. οτι πολλοι που νομιζουν οτι εχουν περασει τα αθλητικα τελικα εχουν κοπει. και αυτο γιατι σε πολλα εξεταστικα κεντρα δεν τους ελεγαν οτι κοπηκαν, αλλα τα αποτελεσματα τα εστελναν κατω στο ΓΕΣ με τους πραγματικους χρονους και εκει εχει πεσει μεγαλο μαχαιρι!
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Φιλε jo... Ολοι να ειμαστε μεσα, γιατι το αξιζουμε! Καλη επιτυχια!
Anonymous

Σημέρα εμαθα απο τηλεφωνο σε Αξιωματικο μεσα στο Γες Οτι μεχρι την Τεταρτη Θα ανακοινωθουν επισημα!

Anonymous

Φιλε μου ξερεις τι με χαλαει σε αυτο που ειπες; Το μεχρι... Αν δεν μας πουν ακριβη ημερομινια εγω ολα τα ακουο βερεσε... Οσο για το θεμα με τον Ντινο... Απλα φιλε δεν πρεπει να γραφεις πραγματα χωρης να εισαι 100% σηγουρος οτι ειναι σωστα... Εγω οποτε λεω την αποψη μου για το ποτε θα βγουν παντα λεω διπλα οτι ειναι καθαρα πρωσοπικη μου εκτιμιση και δεν ειμαι σιγουρος για αυτο. Γιατι φιλε οταν βγενεις και γραφεις συγουρα θα βγουν τοτε... Οι αλλοι που περιμενουν γεμιζουν ελπιδες, και οταν φτασει η ωρα και δεν βγουν, ξενερωνουν στο επακρο...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Petros έγραψε:Σημέρα εμαθα απο τηλεφωνο σε Αξιωματικο μεσα στο Γες Οτι μεχρι την Τεταρτη Θα ανακοινωθουν επισημα!

ποια τεταρτη;
Anonymous

Το αξίζουμε Γιωργία γιατί ρίξαμε ιδρώτα, χρήμα, υπομονή, επιμονή. Αλλά να δούμε θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε ή θα πάρουμε the birdo; Χαχαχαχαχαχααχα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Τι λετε εδω;
Anonymous

Ότι μας κατεβαίνει! Αερολογίες λέμε, κουβεντούλα κάνουμε, πληροφορίες διαβάζουμε. Τι να πούμε και μείς.
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Μεσα θα ειστε μιν ανχωνεστε... Το κεφαλη ψηλα ειπαμε... Οτι και να γινει
Anonymous

Αλφα ξερεις αν εχει καποιος λογικη μπορει πολυ ευκολα να αντιλιφθει οτι τα αποτελεσματα μορουσαν να ειχαν βγει και μεσα στον δεκεμβριο. Οσο για να κατακρινεις καποιον ειναι πολυ ευκολο. Δυσκολο ειναι να γραφεις και να τεκμιριωνης την αποψη σου και να εκτιθεσε για αυτην.
Ο φιλος ελεος πραγματικα ειναι εξαιρετικο παιδι και με επιπεδο.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Για πιο λογο νομιζετε οτι αργουν να βγουν; Λετε να αλοιωθουν τα αποτελεσματα με μαγειρεματα η οντως θα βγουν αξιοκρατικα;

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Χθες μιλησα με ενα φιλο που ειναι μεσα απο την προηγουμενη φορα και μου ειπε κατι παρομοιο. Αν δε τα βγαλουν τον Ιανουαριο θα μας πανε μαρτιο με τις υπολοιπες προκυρηξεις. Τωρα τι ισχυει κανεις δε ξερει εκτος απο τους βουλευτες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης