Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πήρα τηλ στο ΓΕΣ και μου ειπαν ίσως και σήμερα βγουν, δεν ξέρω τι να πω; Μακάρι να ησυχάσουμε...
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από blood_donor »

stella έγραψε:Πήρα τηλ στο ΓΕΣ και μου ειπαν ίσως και σήμερα βγουν, δεν ξέρω τι να πω; Μακάρι να ησυχάσουμε...

Καλημερα! Χλομο το βλεπω για σημερα, σιγα μην αφησουν τα ψωνια τους για να ασχολειθουν με εμας, μακαρι να βγουν σημερα αλλα δυσκολα θα γινει!
Anonymous

Εμενα μια γκομενα τις προαλες που ειχε βγει και καλα το σαιτ για τα αποτελεσματα μετα τις γιορτες αλλα το μονο που περιμενουν ειναι μια εντολη ενα τηλ ελεος δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι τι περιμενουν πια σιγα οσοι περασουν μην μπουν τον Μαρτιο ενα χρονο μετα την προκυρηξη που ειχαν βγαλει τι να πω μακαρι και υπομονη ξερω το ακουμε συνεχει αεδω μεσα ειναι η μονη λεξη εκτος απο ***** που μας ταιριαζει καλη πρωτοχρονια και καλα αποτελεσματα να εχομε ο θεος ειναι μεγαλος μακαρι να μας κανει το τελειο δωρο για τον καινουργιο χρονο
Anonymous

Καλημερα παιδια. Μολις εμαθα απο το βισμα μου οτι τα αποτελεσματα θα βγουν την αλλα παρασκευη
Anonymous

Παιδια μεσα στη αλλη βδομαδα θα ανακοινώθουνε! Αυτο που σας λέω ισχύει απο πρώτο χέρι πλέον! Γιουπι γιουπι! Σαν παιδακι κανω!

Anonymous

Για την μεχρι τις 10 Ιανουαρίου μου ειπε αυτος που μου το πε! Δεν ειναι στρατιωτικός ειναι Πολητικός.

Anonymous

Καλο πασχα πανω απο ολα και τιποτα αλλο παιδια

Anonymous

DEGA έγραψε: Καλο πασχα πανω απο ολα και τιποτα αλλο παιδια

οπα ρε μαγκα. Χαλαρωσε λιγο δωστε ολοιΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναγιατι εισαι καρακιοζησ
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Για να δουμε τη θα γινει και την αλλη εβδομαδα, συνηθισαμε να περιμενουμε! Μη παιξετε πολλα λεφτα σημερα στη τραπουλα με ρεγουλα, χαχαχα καλη χρονια σε ολους
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Υπομονη παιδες θα βγουνε καποια στιγμη δεν θα το καθυστερησουν αλλο! Τελος οι δικαιολογιες!
Anonymous

Αιντεεεεεεεε κκκ βγηκανεεεεεεεεεεεεεε, μαγειρεμενα ολα. γαλοπουλα τα εχουν κανη. με αριθμο ταυτοτητας.
Anonymous

Καλο πασχα να εχουμε με υγεια και χαρα

Anonymous

Φίλε Εμθ Μαγειρεμένα ολα κανονικα αλλα δεν μπορουν να αλλαξουν το φαγητο και ο λογος ειναι οτι μεινανε λιγοι υποψήφιοι στο τελος δεν ειναι ουτε 2,400 που εχουνε μεινει αντρες γυναίκες οπότε οι πιο πολύ ειναι μέσα! Και πιστεψέ με αν η σημερινή κυβέρνηση μπορουσε να τους αλλαξει όλους η να βγάλει απτην αρχη αλλη εγκύκλιο θα το εκανε γιατι οι πιο πολλοί υποψήφιοι που εχουνε μείνει ειναι της Ν. Δ! Οποτε δεν μπορεσαν να αλλαξουν πολλα πραγματα απλα βοηθησανε οσα παιδακια βαλανε λιγο πολιτικο βύσμα του Πασοκ!
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Γνωμη μου ειναι οτι θα βγουνε το παρα πολυ μεχρι τα μεσα Ιανουαρίου και η καταταξη θα γινει μαζι με την καινουργια ΕΣΣΟ οπως ήταν να μπουμε κανονικα στις 2 Νοεμβρη καλη επιτυχια σε ολους καλα να περασετε σημερα! Γιατι εγω δουλευω 10μμ-6πμ οποτε μην μιλατε για σκοπετα... Χαρητε τωρα που μπορειτε...
Anonymous

Χορτασαμε απο γνωμες

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες