Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παιδια η γνωμη μου ειναι οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε την επομενη εβδμαδα δηλ απο 28/12/2009 εως 30/12/2009 και η καταταξη βλέπω γυρω στις 11/12-2010 εως 15/12/2010.
Ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να λες 11 δεκεμβριου 2010. Χαχαχαχα... Δηλαδη σε ενα χρονο
Ναι σορυ λαθος ιανουαριου
δε πειραζει. Δε πιστευω να ειναι κανενας εδω μεσα τοσο χαζος για να το παρεξηγησει... Αντε να δουμε τι θα δουμε λοιπον... Αλλα το προβλημα ειναι οτι ολοι μιλαμε με υποθεσεις. Επειδη λιγο πολυ ετσι θελουμε να πιστευουμε.mimis25 έγραψε:Ναι σορυ λαθος ιανουαριου
Καλημέρα σε όλη την τρελοπαρέα εδώ μέσα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω απόλλα. Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουνε. Να είστε πάντα καλά και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε στην ζωή σας. Και καλά αποτελέσματα στους υποψήφιους.

Για σας παιδια χρόννια πολλά σε ολους! Τα αποτελεσματα στις 2 πρώτες Βδομαδες του Ιανουαρίου θα αναρτηθουν! Αυτο μου πε ο θείος μου που ειναι Διευθυντης σε στρατολογικο Γραφειο! Και πριν βγουν επισημα στα στρατολογηκα γραφεία θα τα ξερουν. Αυτο ψαξτε το το τελευτεο απο βδομαδα κιολα. Δε μπορο να σας πω πολλα πραγματα αλλα Ψαξτε στα στρατολογικα γραφεια... Κατι θα παει εκει απο βδομαδα. Αυτη η πληροφορία ειναι πρώτης γραμμης οσοι καταλαβαν καταλαβαν
Οταν λες τις πρωτες δυο βδομαδες εννωεις η την πρωτη η την δευτερη;
Petro εγω εχωπολυ γνωστο μου ατομο σε στρατολογικο γραφειο, απο βδομαδα (ενταξει οχι και απο δευτερα πρωι πρωι) θα κινηθω και θα ενημερωσω αν οντως ισχυει αυτο. Παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια. Καλες γιορτες κ απο μενα.
Αντε καλα χριστουγεννα χρονια πολλα και ευχομαι ο αι βασιλησ Αμα δεν περασω να μου φερει μια εξατμιση για το wrf
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Χρονια πολλα να περασετε τελεια τις γιορτες και καλη επιτυχια σε ολους σας.
Καλημερα απο μενα. Κατι ακουσα οτι η βουλη εκλεισε μεχρι 11-1-2010. Αποτελεσματα μετα απο αυτη την ημερομηνια;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Μη φατε βαρια αυτες τις μερες γιατι μετα εχουμε να χωνεψουμε και τα αποτελεσματα!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
Eleos έγραψε:Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια παιδια σε ολους. Συμφωνω με μιλα82 οτι απο κει θα εμφανιστει πρωτα το ΦΕΚ αλλα πως ξερεις οτι ο νομος 2190 θα βγει το φεκ σε τευχος Α. Απο που το ειδες αυτο; Δεν το Ηξερα! Εγω τα εβλεπα ολα μεχρι τωρα!
ουτε εγω το ηξερα... Απλα οπως εψαχνα την σελιδα ειδα οτι ολες οι τροποποιησεις του 2190 ηταν στο Α τευχος...
Δεν το ειχα προσεξει. Εχεις παρατηρητικοτητα φαινεται! 
Ελπιζω απο εβδομαδα να εχουμε εξελιξεις και απο κει.

Ελπιζω απο εβδομαδα να εχουμε εξελιξεις και απο κει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης