Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Γεια σας παιδια. Κι εγω περιμενω με αγωνια τ'αποτελεσματα. Εχω γραφτει και σε ενα σεμιναριο το οποιο θα διαρκεσει 6 μηνες. Αν γινει καταταξη τον μαρτιο την γ... Α γιατι τσαμπα θα πανε 3 μηνες στο σεμιναριο και δεν θα παρω καθολου χρημα
. Υπομονη και βλεπουμε

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
Οποιος θελει μπορει να ενημερωνεται απο το site του εθνικου τυπογραφειου www.et.gr (για το ΦΕΚ) μπαινω καθημερινα πλεον.
ο αριθμος του νομου ειναι ο 2190 τευχος Α.
Καλα χριστουγεννα παιδια και καλες γιορτες...
ο αριθμος του νομου ειναι ο 2190 τευχος Α.
Καλα χριστουγεννα παιδια και καλες γιορτες...
Καλησπερα παιδια... Μεχρι τελους του μηνα τα αποτελεσματα. Αντε επιτελουσ. Μην ακουτε βλακειες που λενε. Αντε καλα χριστουγεννα να εχουμε και καλη επιτυχιθα σε ολουσ.
Το λές με σιγουριά. Μπορείς να μου πείς από που άντλησες αυτή την πληροφορία;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Μακαρι κωστα να ειναι οπως τα λες αλλα μου φαινεται δυστυχως πως ειναι παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του. Γιατι οντως μας βγαλαν την ψυχη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Ρε αλανια ηρεμια θα σταθω σε αυτο που λενε οι πολλοι ολοι εχουμε την αγωνια... Αλλα ενταξει μερες χαρας ειναι αυτες ας τις περασουμε με ηρεμια χωρις μπινελικια και φασαριες... (αν βγουν τα αποτελεσματα ποιο νωρις απο οτι λενε μερικοι κατι για μαρτιο ιουνιο κα ιτα σχετικα θα ακουσετε τοσο μπινελικα που θα τα βλεπετε ακομη και στον υπνο σας... Χαχαχαχα

Πλακιτσα ηταν... )

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Χρονια πολλα κ καλα αποτελεσματα σε ολους οποτε και αν ειναι αυτα
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν! Και καλες γιορτες! Αποτελεσματα μεσα στον μηνα και ετοιμαστητε για κοτυφαια γουστα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια παιδια σε ολους. Συμφωνω με μιλα82 οτι απο κει θα εμφανιστει πρωτα το ΦΕΚ αλλα πως ξερεις οτι ο νομος 2190 θα βγει το φεκ σε τευχος Α. Απο που το ειδες αυτο; Δεν το Ηξερα! Εγω τα εβλεπα ολα μεχρι τωρα!
Χρονια πολλα πολλα παιδια και καλα αποτελεσματα και καλη πρωτοχρονια!
Καλημερα παιδια χρονια πολλα σε Ολους, Οπως πανε με τα αποτελεσματα θα γινουμε ολοι φιλοι εδω μεσα, καλα να περασετε αυτες τις μερες και ελπιζω να μην φτασουμε να λεμε κ καλο πασχα

Χρονια πολλα κ απο μενα κ για μενα. Ηθελα να ρωτησω κατι. Εχω καιρο να μπω και να διαβασω συζητησεις αλλα εχθες που εριξα μια γρηγορη ματια κατι ειδα για μαρτιο 2010 κ, α. Ισχυει κατι τετοιο;
Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες/ ουσες ! Είναι ευκαιρία αυτές οι ημέρες για περισυλλογή και συγχώρεση... Να γίνουμε καλύτεροί με λιγότερο εγωισμό... Και να ξέρετε πως πάντα έχουμε επιλογές, το θέμα είναι να κάνουμε το σωστό... Χρόνια Πολλά!
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Με Υγεία πάνω απ'ολα και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες