Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Μαλλον δε σου τα ειπαν καλα, εγω εμαθα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα στις 31/03/2010 και η καταταξη θα γινει μετα
Τον 15αυγουστο του 2010. Μια πληροφορια ειχα και τη λεω και εγω. Τωρα μη ρωτατε απο που και πως... Καταλαβαινετε φυσικα οτι δε μπορω να πω...
Τον 15αυγουστο του 2010. Μια πληροφορια ειχα και τη λεω και εγω. Τωρα μη ρωτατε απο που και πως... Καταλαβαινετε φυσικα οτι δε μπορω να πω...
Καλημερα σε ολους... Δεν ξερω τι λετε αλλα ρε παιδια πρεπει να βγουνε συντομα. Ενα χρονο θα τραβηξει αυτην η προκηρυξη; Τι να πω; Εγω περιμενα μεσα στα χριστουγεννα
Ειπαν την μυγα να χεστει και εχεσε το κοσμο ολο! Ελεος
Δηλαδη; Τι εννοεις με το χεσιμο; Δε καταλαβαινω
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
εγω δεν ειρωνευτηκα κανεναν. Αν θελετε κρατηστε το αυτο και μην περιμενετε αποτελεσματα Το 2009. Δεν προκειται να βγουν πριν το νεο ετος.takis2 έγραψε:Μαλλον δε σου τα ειπαν καλα, εγω εμαθα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα στις 31/03/2010 και η καταταξη θα γινει μετα
Ενταξει, δεν ειρωνευτηκα και εγω αλλα τα αυτονοητα τα ξερουμε.
Ρε παιδια παλι αρχισατε να λετε οτιναναι; Δεν υπαρχει περιπτωση για καταργηση της καταταξης εποπ ουτε για ακομα μεγαλητερη καθυστερηση των αποτελεσματων. Χαλαρωστε. Σημερα 4 μερα απο την φηφιση του νομου... Αντε να δουμε... Οποιον τον βολευει να παρει στο εθνικο τυπογραφειο ας παρει και να ενυμερωσει εδω...
-
- Λοχαγός
Δεν μιλησα για καταργηση αλλα για μεγαλη καθηστερηση της καταταξης για οικονομικους λογους.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Μ π α χ α λ οοοοοοοοο
helen ολο μουφες λες γενικα ηθελα να ξερα ποιος καθετε κ στα λεω κ τον πιστευεις γενικα οτι εχεις δωσει ηταν μουφα κ μαλιστα μεγαλη... Κοψε την μουφα κ πιασε την τσιμουχα
Ουτε αυτο που λες γινετε. Υπαρχουν ατομα μεσα στον στρατο που πιστευουν οτι καταργηθηκε η προκυρηξη μας. Οποιον και να ρωτησεις σηγουρα εχει μια αποψη διαφορετικη. Αν δουμε τα γεγονοτα απο την αρχη συγουρα κατι βρομαει αλλα απο εκει και επειτα ολα διχνουν να εχουν παρει μια λογικη σειρα...
Αν μπορουν ας την καταργησουν ετσι κ αλλιως για εμφυλιο παμε χαχαχαχαχαχαχα ρε ξυπνηστε θα ψηφιζουν οι λαθραιοι θα μας διαλυσει την χωρα το πασοκ κ η νδ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Χρονια πολλα καλα χρηστουγεννα, με υγεια και ευτυχεια, και καλα αποτελεσματα να εχουμε οποτε κι αν βγουν!
Ποια χωρα ρε φιλε κατατυχη ειμαστε χωρα... Με ολους αυτους που μας κηβερνανε... Για εμφυλιο που λες αποκλειετε.
-
- Λοχαγός
εισαι φοβερα αγενεστατος. Προσπαθω να βοηθησω με κατι σοβαρο που εμαθα. Γιαυτο ειναι το σαιτ. Οχι για να βριζουν οι καφροι.fotis έγραψε:helen ολο μουφες λες γενικα ηθελα να ξερα ποιος καθετε κ στα λεω κ τον πιστευεις γενικα οτι εχεις δωσει ηταν μουφα κ μαλιστα μεγαλη... Κοψε την μουφα κ πιασε την τσιμουχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης