Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Εγω παντως κουτοχορτο δεν τρωω... Διοτι δεν μπορει να αποδειξει κανεις τιποτα οτι εχει ο αλλος αυτα τα πτυχια που προσκομιζει; Τοσα χρονια ξερουμε τι γινεται... Τωρα θα αλλαξουν; Τωρα δεν εχουμε συνεντευξη; Και τι εγινε; Θα κανουν απατεωνια με αλλο τροπο, για ολα υπαρχουν λυσεις
Άν με βγάλουν επιλαχώντα στην ειδικότητα μου ενώ είμαι μέσα στα μόρια για να περάσει κάποιος άλλος με τα ίδια μόρια θα το αφήσω να περάσει έτσι; Ούτε εγώ τρώω κουτόχορτο και φυσικά το μαχαίρι (μην σου πώ και κάτι άλλο) θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο.
Ποτε 8α βγουν επιτελους ρε παιδια Αυτα τα αποτελεζματα;
Μαλλον του χρονου ετσι οπως το πανε... Ειναι τοσο μα τοσο χαζοι θα μπορουσαν αν δωσουν μια ημ/νια κ ας ηταν κ ενα μηνα μετα τουλαχιστον θα ξεραμε τι γινεται
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Η ιλλυ εχει δικαιο... Κατι θα βρουν να κανουν... Και δ. Υ. Κ Πιστεψε με... Μπαλντα θα βγαλω εγω οχι μαχαιρακια... Της τρελης θα γινει... Οχι σαν περσι... Και για τα αποτελεσματα τι να πω πια.(εφημεριδες γραψανε τελος δεκεμβριου) στο αρμυ οποτε τους κατεβει βαζουν και βγαζουν ανακοινωσεις... Ιανουαριο λενε οι πιο πολυ και μαλλιστα τελος... Δηλαδη... Ειναι τοσο δυσκολο να βγει καποιος απο αρμοδιο γραφειο να πει μια ημερομηνια... Εχω σιχαθει να μπαινω αρμυ... Μαυρα τα χριστουγεννα τελικα

Ε ποιόν θα υποστήριζες εσύ Σαυράκι; Την κολλητούλα σου... Που είναι ο TOPOL-M οεο; Χααχχααχχααχαχ
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Χαχαχαχα Οχι δυκ μου... Μακαρι να ειχε αδικο και θα τα ακουγε
αν ειναι δυνατον... Το θεμα με καιει και Καθημερινα ακουμε ενα σωρο ***** απτο καθενα... Καλη επιτχυχια σου ευχομαι δυκ...

Καλες γιορτες σε ολους, τα λεμε του χρονου...
Ευχαριστώ πολύ και σε εσάς εύχομαι το ίδιο!

Καλημερα. Αλλη μια μερα περασε χωρις κατι το συγκλονιστικο! Αυτο που με λυπει περισσοτερο ομως ειναι οτι διαβαζω τα σχολια μερικων παιδιων και αδυνατω να καταλαβω τον τροπο σκεψης τους. Τεσπα, καθενας χαραζει τον δικο του δρομο...
Αυτο που εχω να πω ειναι μην απελπιζεστε ακομα περασανε μολις 3 μερες απο τοτε που ψηφισανε τον νομο. Σημερα Ειναι 23 Δεκεμβριου εχουμε ακομα μια εβδομαδα μπροστα. Μαθαμε απο την προηγουμενη εβδομαδα οτι το Εθν. Τυπογραφειο δεν κλεινει παρα μονο στις Αργιες. Μην απελπιζεστε και μην το βαζετε κατω. Ο θεος ειναι μεγαλος.
Αμα βγουν εχει καλως αμα δεν βγουν ομως δεν σκασουμε κιολας. Προσπαθηστε να περασετε ομορφα τις γιορτες. Οταν με το καλο περασουμε ολοι τοτε θα θυμαστε αυτες τις μερες που ειμαστε διπλα στην οικογενεια μας και στους φιλους μας.
Αυτο που εχω να πω ειναι μην απελπιζεστε ακομα περασανε μολις 3 μερες απο τοτε που ψηφισανε τον νομο. Σημερα Ειναι 23 Δεκεμβριου εχουμε ακομα μια εβδομαδα μπροστα. Μαθαμε απο την προηγουμενη εβδομαδα οτι το Εθν. Τυπογραφειο δεν κλεινει παρα μονο στις Αργιες. Μην απελπιζεστε και μην το βαζετε κατω. Ο θεος ειναι μεγαλος.
Αμα βγουν εχει καλως αμα δεν βγουν ομως δεν σκασουμε κιολας. Προσπαθηστε να περασετε ομορφα τις γιορτες. Οταν με το καλο περασουμε ολοι τοτε θα θυμαστε αυτες τις μερες που ειμαστε διπλα στην οικογενεια μας και στους φιλους μας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Δυκ δεν με πιανεις καλε μου... Εγω δεν λεω αν θα μεινεις απεξω ξεροντας τα μορια του πρωτου κ του τελευταιου... Εγω μιλαω για οσους θα ειναι επιτυχιντες στη δικη σου την ειδικοτητα πχ, που ξερεις αν θα εχουν αυτα τα προσοντα συμφωνα με τα μροαι ή οχι; Το ξερεις; Οχι... Ουτε εσυ, ουτε εγω, ουτε κανενας... Μονο αυτοι που τα μαγειρευουν ολα αυτα!
Dum spiro spero
Κατάλαβα τι λές illy πολύ καλά αλλά πάρτο λίγο ποσοτικά... Πόσοι πιστεύεις ότι θα έχουν τόσο γερό 'μάγειρά' ωστε να κάνουν τέτοιου είδους ***** με δημόσια έγγραφα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί; Ένας, δύο πέντε; Πόσοι είναι αυτοί οι μάγκες; Γιατί μην μου πείς ότι για να πειράξεις τα μόρια δεν θές ενα πολυ γερο βυσμα; Διαφωνεις;
Ιανουαριο θα βγουνε μαλλον καλα μου ελεγε ενας φιλος απο τον νοεμβρη απλα δεν ηθελα να το πιστεψω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Πολυ γερο βυσμα θαρρω οτι δεν θελει για να "αλλαξεις" τα μορια σου... Γερο βυσμα θελει ωστε να κατοχυρωσεις μια θεση σε ειδικοτητα με λιγες θεσεις! Τελος παντων, θα φανει σε λιγες μερες η νεκροψια
Dum spiro spero
Δεν ξέρω illy. Πραγματικά όλα είναι σχετικά, μπορεί να θές ένα πολύ γερό βύσμα για να αλλάξεις τα μόριά σου, μπορεί και να μην θές και καθόλου. Θα δείξει σε λίγες μέρες τι κάναμε. Καλά αποτελέσματα σε όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες