Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Χανιμπαλ τα λες ωραια, ομως ειπες κατι για τους γονεις. Αυτοι ειναι οι πρωτοι που μας εκπεδευουν στο τι να θελουμε να μας αρεσει και στο τι πρεπει και δεν πρεπει.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Velerefontis »

Και γιατι να αγχωθει ο Βενιζελος και ο καθε Βενιζελος αγαπητε φιλε; Εσυ και οι υπολοιποι υποψηφιοι καιγεστε, οχι αυτος. Αυτος οτι και να συμβει θα εισπραξει την παχυλη βουλευτικη αποζημιωση του και οταν εδεησει θα υπογραψει για τα αποτελεσματα. Μεχρι τοτε υπομονη... Θα μου πεις ποση ακομα; Αρκετη
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

Για μένα, ο κάθε άνθρωπος, οφείλει στον εαυτό του, και όταν λέω οφείλει ενοώ ΟΦΕΙΛΕΙ, να προσπαθεί το καλύτερο και να αγωνίζεται για οτιδήποτε και να κάνει. Η πονηριά, η οκνηρία και η τεμπελιά δεν είναι αδίκως αναγνωρισμένα αμαρτήματα ΣΕ ΟΛΕΣ τις θρησκείες του κόσμου. Σας το λέω απο την καρδιά μου: Είθε αυτοί που θα περάσουν με πονηρό και άδικο τρόπο να μην έβρουν ΠΟΤΕ υσηχία και γαλλήνη, διότι ΑΥΤΟΙ οι κύριοι και κυρίες, αγαπητοί μου, ειναι αυτοί που συνεχίζουν αυτον τον φαύλο κύκλο της αμαρτίας και της διαφθοράς. Ξέρω πως μιλάω σαν παπάς, αλλα ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτή ειναι η Ελληνική γλώσσα, αμα δε σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία, δεν σας έδεσε κανένας εδω, ο δρόμμος ειναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
Anonymous

Σεβσμος στον χανιμπαλ ξερει τι λεει!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Καλε μου ΑννιβαΕικόνα, οταν ξερεις οτι πληροις τις προδιαγραφες κ μενεις στην απεξω δεν σου τη δινει; Οταν ξερεις οτι εισαι σε ολα σου οκ κ εχει μπει ο Αλλος αντι για σενα; Δεν σε πνιγει το δικιο;

Dum spiro spero
Anonymous

Πρώτον, οι γονείς μου με μάθανε να δουλεύω απο μικρό παιδί να μη σκίβω το κεφάλι σε κανένα ***** Και να ξέρω να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δεύτερον δεν θα κάνω εγώ την εξαίρεση να το παίξω υπεράνω βύσματος Απο τη στιγμή που έχω όλα τα φόντα και να αφήσω κάποιον άλλο να πάρει τη θέση που μου αξίζει επειδή αυτός έβαλλε βύσμα και εγώ όχι τη στιγμή που δεν ξέρει να γράψει σωστά ούτε το όνομά του. Τρίτον δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω οτι έβαλλα Και να το κρύψω για Να το παίξω εγώ με την αξία μου και όχι με ξένες πλάτες, δεν είμαι ο Ψωμιάδης ο Βασίλης είμαι.

Anonymous

Εγω ενα ξερω. Χωρις βυσμα δεν πας πουθενα. Και σημασια δεν εχει να δειξεις την αξια σου στα αθληματα. Αν εισαι καλος αν εκανες ρεκορ κτλ σημασια εχε μεσα οταν θα μπεις τι θα κανεις. Εκει γινεται το ξεκαθαρισμα εκει ξεχωριζει ποιος αξιζει να κατσει και ποιος οχι και εκει δεν μπορει να επεμβει κανενα βυσμα... Γι αυτο και υπαρχουν πολλες αποχωρησεις!
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

illy έγραψε: Καλε μου ΑννιβαΕικόνα, οταν ξερεις οτι πληροις τις προδιαγραφες κ μενεις στην απεξω δεν σου τη δινει; Οταν ξερεις οτι εισαι σε ολα σου οκ κ εχει μπει ο Αλλος αντι για σενα; Δεν σε πνιγει το δικιο;

Δηλαδή για να καταλάβω, όταν εισαι στη μάχη και βλέπεις την πρώτη γραμμή να πάφτει απο τα πυρά, βάζεις το πιστόλι στο κεφάλι σου και αυτοκτονείς;
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

H4nnibal έγραψε:Για μένα, ο κάθε άνθρωπος, οφείλει στον εαυτό του, και όταν λέω οφείλει ενοώ ΟΦΕΙΛΕΙ, να προσπαθεί το καλύτερο και να αγωνίζεται για οτιδήποτε και να κάνει. Η πονηριά, η οκνηρία και η τεμπελιά δεν είναι αδίκως αναγνωρισμένα αμαρτήματα ΣΕ ΟΛΕΣ τις θρησκείες του κόσμου. Σας το λέω απο την καρδιά μου: Είθε αυτοί που θα περάσουν με πονηρό και άδικο τρόπο να μην έβρουν ΠΟΤΕ υσηχία και γαλλήνη, διότι ΑΥΤΟΙ οι κύριοι και κυρίες, αγαπητοί μου, ειναι αυτοί που συνεχίζουν αυτον τον φαύλο κύκλο της αμαρτίας και της διαφθοράς. Ξέρω πως μιλάω σαν παπάς, αλλα ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτή ειναι η Ελληνική γλώσσα, αμα δε σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία, δεν σας έδεσε κανένας εδω, ο δρόμμος ειναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
δεν μιλας σαν παπας αλλα σαν αιρετικος. Δινεις καταρες σε οσους βαλαν μεσον λες και καναν φονο. Να ταχτοποιηθουν επαγγελματικα προσπαθουν. Ουτως η αλλως οποιος δεν εχει τα μορια που χρειαζονται δεν προκειται να περασει.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Νανσυ εισαι σωστη, πολυ σωστη! Αλλα εγω προσωπικα τρελαινομαι οταν βλεπω τον καθε χασομερη κ χαραμοφαη να το παιζει μαγκας επειδη ειναι "δημοσιος υπαλληλος", επειδη εχει το σιγουρακι μισθο κ το παιζει αρχοντας! Τρελαινομαι... Διοτι οπως εχω ξαναπει οι αυτοι που μπαινουν επειδη το γουσταρουν ειναι στα δαχτυλα του ενος χεριου
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

H4nnibal έγραψε:Για μένα, ο κάθε άνθρωπος, οφείλει στον εαυτό του, και όταν λέω οφείλει ενοώ ΟΦΕΙΛΕΙ, να προσπαθεί το καλύτερο και να αγωνίζεται για οτιδήποτε και να κάνει. Η πονηριά, η οκνηρία και η τεμπελιά δεν είναι αδίκως αναγνωρισμένα αμαρτήματα ΣΕ ΟΛΕΣ τις θρησκείες του κόσμου. Σας το λέω απο την καρδιά μου: Είθε αυτοί που θα περάσουν με πονηρό και άδικο τρόπο να μην έβρουν ΠΟΤΕ υσηχία και γαλλήνη, διότι ΑΥΤΟΙ οι κύριοι και κυρίες, αγαπητοί μου, ειναι αυτοί που συνεχίζουν αυτον τον φαύλο κύκλο της αμαρτίας και της διαφθοράς. Ξέρω πως μιλάω σαν παπάς, αλλα ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτή ειναι η Ελληνική γλώσσα, αμα δε σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία, δεν σας έδεσε κανένας εδω, ο δρόμμος ειναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Hannibal αν δεν σ'αρεσει ο τρόπος πρόσληψεις των ΕΠΟΠ. Μπορείς απλά να μην ασχολείσαι με το θέμα. Και ένας λόγος που μπαίνουνε τα παιδιά εποπ είναι η αγάπη τους για την ελλάδα. Όπως πήγες και εσύ ειδικές δυνάμεις.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αννιβα εγω μιλαω για οσους πληρουν τις προδιαγραφες που σημαινει οτι πρεπει να ειναι μεσα σαν στελεχη κ οχι ο καθε χαραμοφαης κ τεμπελης... Οποτε δεν εχει σχεση αυτο που λες με την πρωτη γραμμη... Αυτοι οι χασομερηδες θα βαλουν το πιστολι στον κροταφο κ θα αυτοκτονησουν διοτι αυτοι θα ειναι οι πρωτοι που θα λακισουν
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αννιβα, ξερω οτι υπηρετησες στις ειδικες δυναμεις κ νιωθεις πολυ υπερηφανος... Επισηε ξερω οτι εχεις κανεις τα χαρτια σου κ εσυ κ περιμενεις αποτελεσματα... Μη μου πεις τωρα οτι δεν θα σου τη βαρεσει αν δεν περασεις εσυ που ξερεις οτι εχεις ολα τα προσοντα για να μπεις κ θα μπει ο καθε τυχαρπαστος; Γι'αυτο σε ρωταω... Θα ηθελα να μου πεις πως θα νιωσεις!
Dum spiro spero
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Ειδες βρε illy μου και Κεντερης να εισαι στα αθληματα αν δεν εχεις βυσμα τι να το κανεις; Με τα συγχαρητηρια των σταρτιωτικων μενεις! Χαιρω πολυ και μετα; Ασε αφου τα χουμε δει... Κι Αυτο δεν προκειται να αλλαξει. Θα το καταλαβουν αυτο κ οι υπολοιποι οταν θα πανε να δωσουν και θα απογοητευτουν! Και πολλοι ελεγαν οτι ειχαν βυσμα και εμεναν απ εξω ενω τους ελεγαν εισαι μεσα! Οτι να ναι ειμαστε.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Οσα βυσματα και ναχεις αν δεν εχεις τα μορια που χρειαζονται για την καθε ειδηκοτητα δεν γινετε τιποτα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες