Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ναι φίλε μου όντως άξιζα να περάσω. Είμαι 1,87,84 κιλά Τα αθλήματα τα έβγαλλα σε πολύ καλούς χρόνους και όρια, είμαι φοιτητής στο 5ο ετος (βεβαίωση σπουδών) Έχω πτυχίο αγγλικών και υπολογιστών, είμαι πολύτεκνος. Αλλά βύσμα έβαλλα γιατί έχω δεί πολλούς να αξίζουν και να μένουν απέξω.

Anonymous

Αυτό ξαναπέστο.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Marina2 »

Επειδη δεν ξερω ποτε θα εχω την ευκαιρια να σας ευχηθω μεχρι τις γιορτες. Να ειστε υγιειεις και ο, τι επιθυμειτε να το αποκτησετε! Καλη επιτυχια και στα αποτελέσματα σας, όταν αποφασισουν να τα βγάλουν. Μακάρι να μπειτε ολοι, το ευχομαι ολοψυχα. Να ειστε καλα καλες γιορτες.

Anonymous

Δεν περασες με βισμα Ολανδε, ουτος η αλλως θα περνουσες. Πιστευω οτι το υποτιθεμενο βισμα σου αν και αρκετα εξυπηρετικο (αφου μπορεσε και σου ειπε οτι εισαι στους επιτυχοντες) εστειλε ενα φαξ οπως δεκαδες αλλα φαξ. Μην πιστεψεις οτι σε βοηθησε, πολυ εχουν φαει τετοιες μουφες οτι και καλα χαρη στο βισμα περασαν Και εχουν τους πολιτικους για θεους, ενω αυτοι τους δουλευουν κανονικα.

Anonymous

Σε ευχαριστούμε! Και Ανταποδίδω.
Anonymous

Το ξέρω οτι θα περνούσα παναγιώτη αλλά όπως είπα φοβόμουν κιόλας γιαυτό και έβαλλα. Ένα ευχαριστω δεν χαλάει κανένα να του πω και μην ξεχνάμε οτι μετά την εκπαίδευση θα θέλω βοήθεια για τοποθέτηση. Βλέπεις εκεί όντως χρειάζεται βύσμα.

Anonymous

Παιδιά θα παραμείνω για λίγη ωρα ακόμη στο forum για την περίπτωση που έχετε κάποια ερωτήματα τα οποία εγώ καλούμαι να σας απαντήσω. Αυτό θεωρώ πως είναι το σωστό και όχι να εξαφανιστώ μόλις είδα οτι έγινε η δουλειά μου.
Anonymous

Ε ναι σε αυτο δεν θα διαφωνησω... Στις μεταθεσεις οντως παιζει το βισμα. Αλλα διαφωνω τελειως με την νοοτροπια (δεν αναφερομαι σε σενα) οτι ειναι μαγκια καποιος που εχει βισμα και με οσους υποστηριζουν κ συγχαιρουν βισματιες. Οσοι το εχουν ας το κρατησουν για τον εαυτο τους δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζουν (φυσικα δεν αναφερομαι στο φορουμ που ειμαστε ολοι αγνωστοι, αλλα στην ζωη εξω), εξαλλου ειναι κατι που δεν τους τιμα και πολυ να το λενε.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Θα διαφωνησω μαζι σου Παναγιωτη μου κ θα σου τεκμηριωσω ευθυς αμεσως... Μαγκια ειναι για μενα να το λες οτι εχεις βυσμα αλλα κ βεβαια να εισαι σωστος στη δουλεια σου οπως ανεφερε ο ΓΜΑΚ πιο πανω που συμμεριζομαι απολυτα την αποψη αυτη... Μου τη δινει οταν καποιος κρβεται πισω απο το δαχτυλο του! Κ στο κατω κατω ολα στην ελλαδα ετσι λειτουργουν, εδω θα αποτελεσει εξαιρεση; Θα φτασουμε μεχρι κ στο σουπερ μαρκετ που θα ειμαστε, να βαζουμε βυσμα για να παρουμε τη θεση μπορστα στο ταμειο για να εξυπηρετηθυομε γρηγορα κ αμεσα... Μαγκας για μενα ειναι να αξιοποιησει καποιος το βυσμα του σωστα, να ειναι αψογος στη δουλεια του... Κ καλα κανουν κ βαζουν βυσμα οσοι πληρουν τις προδιαγραφες με την ελπιδα οτι δεν θα μεινουν στην απεξω απο καποιους αλλους που εχουν κ βυσμα αλλα οχι τις προυποθεσεις που απαιτουνται
Dum spiro spero
Anonymous

Ιλλυ καλα τα λες ειναι μια αποψη τεκμιριομενη. Ολοι ξερουμε που
ζουμε και σε τι χωρα... Ομως μαγκια πραγματικη ειναι οποιος μπαινει με την αξια του και μονο... Το να το παιζουμε ψεφτομαγκες βασιζομενοι σε ξενες πλατες ειναι για ανοητους ανθρωπους... Και στο κατω κατω μπαινουμε φανταροι μονοιμοι για να επιρετουμε την πατριδα οτι συμενει αυτο και να ειμαστε ετοιμοι σε καταστση πολεμου...
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Δεν ξερω ρε παιδια η συγκεκριμενη προκηρυξη ειναι αστα να πανε
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Με την αξια του; Γιατι υπαρχει αξιοκρατια στην ελλαδα; Οταν υπαρχουν τετοιοι διαγωνισμοι μην ψαχνεις να βρεις αξιοκρατια! Αξιοκρατια ειναι μονο σε γραπτο διαγωνισμο... Γραφεις; Περνας! Δεν γραφεις; Δεν περνας... Απλα τα πραγματα! Οταν ξερεις οτι θα σου φαει τη θεση ο αλλος που θα "φυτρωσουν" τα μορια απο το πουθενα κ εσυ που θα πληροις τις προδιαγραφες να μενεις στην απεξω, καλα κανεις κ βαζεις! Εννοειται οτι εισαι μαγκιας να το αποκτησεις πατωντας στις δικες σου πλατες αλλα ειναι τελειως ουτοπικο αυτο...

Dum spiro spero
Anonymous

Φιλαράκι όλοι με την αξία τους θέλουν να μπούν και μακάρι κάτι τέτοιο να ήταν εφικτό στην Ελλάδα και καθένας να έπαιρνε αυτό που του αξίζει. Απο τη στιγμή όμως που ο ρυθμός του τραγουδιού λέει χόρεψε συρτό δεν μπορείς να κάνεις τον επαναστάτη και να χορέψεις ζειμπέκικο γιατί πολύ απλά θα μείνεις έξω απο το χορό. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας.

Anonymous

Ξερω πολλυ καλα την κατασταση που επικρατει εξω γαιτι δουλευω στον ειδιοτικο τομεα.
Οποιος μπορει να κλεβει τον αλλο να τον λεει ψεματα να παταει επι πτωματων να μην εχει ηθικες αξιες παει μπροστα πολλυ μπροστα... Ολλανδε πολλυ σωστο παραδειγμα... Ομως υπαρχει και αλλος δρομος ποιο μοναχικος και ποιο δυσκολος... Τεσπα ο καθανας ας κανει οτι γουσταρει.
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

Olandos έγραψε: Φιλαράκι όλοι με την αξία τους θέλουν να μπούν και μακάρι κάτι τέτοιο να ήταν εφικτό στην Ελλάδα και καθένας να έπαιρνε αυτό που του αξίζει. Απο τη στιγμή όμως που ο ρυθμός του τραγουδιού λέει χόρεψε συρτό δεν μπορείς να κάνεις τον επαναστάτη και να χορέψεις ζειμπέκικο γιατί πολύ απλά θα μείνεις έξω απο το χορό. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας.

ΩΩΩΠ! Νάτος ο βυσματίας! Καλα το εμαθες παντως το ποιήμα σου. Τέτοια λόγια δεν ειναι λόγια Έλληνα. Απο π'οτε οι Έλληνες χάφτανε οτι τους πλασάρανε; Εγώ παντως δεν θυμάμαι κατι τέτοιο στην μακροχρονη ιστορία μας. Ο μονος λόγος που ειμαστε εδω και συζητάμε είναι επειδή καποιοι πριν απο εμάς σκέφτηκαν ΚΑΙ για εμάς εκτός και απο την παρτη τους, και όντως πέθαναν γι'αυτο, και σίγουρα 100% δεν ακούστηκε τίποτα τέτοιο απο το στόμα τους. Και για να μιλήσω και στην γλώσσα σου: Οταν βλέπεις ένα "χορό" στον οποίο ολοι φέρονται ωσαν αλλες μαριονέτες, δεν γίνεσαι κ εσυ μαριονέτα, εκτός αν οι γονείς σου σε αναθρέψανε για μαριονέτα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες