Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Μην ακουτε κανεναν βρε σας δουλευουν. Λοιπον παρακολουθω ολα αυτα που λενε μερκοι και εχω νευριασει γιατι κοροιδευουν. Το ξερετε οτι δεν υπαρχει λιστα με ονοματα επιτυχοντων ακομα; Σας το λεωβ γιατι πολυ κοντινο μου ατομο ειναι ιδιαιτερος του υπουργου. Ακομα δεν εχουν βγαλει τιποτα σας το λεω, μεσα στην σαυτη εβδομαδα θα υπογραψει το νομο ο προεδρος δημοκρατιας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
iliana ονοματα επιτυχοντων θα υπαρχει. αλλωστε τι θα υπογραψει ο προεδρος; Ασχετο... ξερει καποιος ποσοι λαβαμε μερος στα αγωνισματα;
Ποιές είναι οι πληροφορίες σου iliana;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σορυ iliana δεν διαβασα καλα το μηνυμα σου. νομο ελεγες οτι θα υπογραψει κι οχι λιστα. αλλα και παλι δε νομιζω να την βγαλουν τελευταια στιγμη...
Ο προεδρος πρεπει να υπογραψει το νομο που ψυφιστηκε. Δεν ρωτησαγια τις αιτησεις. Πηρα τηλ να δω αν ειμαι μεσα και μου ειπε τι ειναι αυτα που ακουω δεν εχει βγει η λιστα με τους επιτυχωντες. Αν εχω καπιο αλλο νεο θα σας πω. Μην κοποιδευετε ομως εδω μεσα μερικοι γιατι ολα τα παιδια εχουμε αγχος.
Πότε περίπου θα βγούν τα αποτελέσματα δεν έμαθες;
Κατάντησε η Καλημέρα Ζωή το όλο ζήτημα με τα 600.000.000 επεισόδια.
Κατάντησε η Καλημέρα Ζωή το όλο ζήτημα με τα 600.000.000 επεισόδια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αστο φιλε. θα το ξεπερασουμε αυτο το σηριαλ οπως ολα δειχνουν. θα ειμαστε στο top 20 του γες. θα το παρουσιαζει και ο καπουτζιδησ
Δεν ρωτησα βρε παιδια αλλα μεχρι την παρασκευη θα παρω τηλ και θα σας στειλω αμεσως, καταλαβαινω την αγωνια σας και εγω το ιδιο πραγμα σκεφτομαι. Καλη επιτυχια σε ολους
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ξερει κανενας ποσοι ειμαστε οι τελικοι υποψηφιοι;
Δηλαδή ρε iliana τι θέλεις να πείς; Ή οτι λέω ***** απο μόνος μου ή οτι μου είπε ψέμματα. Εγώ ο ***** φταίω που ενημέρωσα για να κάνετε και εσείς το ίδιο αν μπορείτε. Και αφού το θέτεις έτσι την πληροφορία ο δικός μου την πήρε από τον Φίλο του που διαχειρίζεται τα ονόματα των εποπ. Άλλη πληροφορία δεν δίνω γιατί δεν μπορώ. Και πολλά είπα. Γειά σας.
Ρε συ Ολλανδε ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, κάνε δουλειά σου, μη χαλιέσαι. Σε αμφισβητούνε η όχι.
Ολανδε θελω να σε ρωτησω κατι τελειως πληροφοριακα Θεωρεις οτι αξιζες να περασεις η το βισμα σου εκανε ολη την δουλεια; Οταν λεω αξιζες εννοω εισαι πανω απο 1,65 + δεν εχεις κανενα νοσημα + περασες τα αθληματα + καποια μορια.
Δίκιο έχεις ρε jo αλλά αν δείς παλαιότερα μηνύματά μου θα διαπιστώσεις οτι πάντα μου την έσπαγε η ανακρίβεια και η παραπληροφόρηση εδώ μέσα. Τεσπα οκ.
Δεν σε κατακρινω, πιθανων να εχει περασεις με την αξια σου και ο αλλος να καπηλευεται την επιτυχια σου... Ξερω τι παιζεται στην Ελλαδα. Αλλα οχι ρε παιδια τα βισματα να αποτελουν προτυπο για καποιους ελεος δηλαδη.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Εγώ ένα ξέρω βύσμα η αξιοκρατικά το θέμα είναι οτί εκεί που θα μπεις να είσαι σωστός στην δουλειά σου. Και να μην το κάνεις μόνο για τα λεφτά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης