Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια να σας πω κατι; . αφιστεμε να πω και εγω την γνωμη μου. λοιπον. βυζματα υπαρχουν δεκτον. επιδι ο θειος μου ειναι μεγαλο κεφαλι στα τρολει και ξερω πως πανε αυτα. πιστεπστεμε πολυ απο οσουσ εχουν μπει εχουν μπει με την αξια τους. για να βοηθησει ενας βουλευτησ πρεπει να εχεις συκγενικη σχεση η να εχεις να του δωσεις ψυφους. οχι ψυφους της μαμας και του μπαμπα. μηλαμε για 500 και και 3ψυφιους. και για μια θεση θα πρεπει τουλαχιστον να ισοψυφεις με τους υπολυπους για να κανει κατι το βυζμα αλλιως δεν παιζει αν δεν συμπληρωνεις μορια. δεν θα κατσει κανεις να ασχοληθει με το παιδι στο χωριο, η τον ξεμπαρκο που δεν εχει δουλεια. μην σας λενε βλακιες και τα πιστευετε. εγω προσωπικα εχω κανει τα χαρτια μου για ειδικες δυναμεις επιδη γουσταρω και δεν γουσταρω να καθομαι σε γραφια στα τρολει που μπορω ανετα. ειμαι 1000 της 1000ης μεσα. οχι γιατι εχω βυζμα αλλα πολυ απλα. εχω 500 μορια χωρισ συνεντευξη.100 απο τα ΛΟΚ 100 απο την προιπηρεσια του ιδιου οπλου και 300 απο το ιεκ (με την πιστοποιηση.) περισι με τις 3πλασιες αιτησεις που δεν εκανα τα χαρτια μου, ο τελευταιος μπηκε με 250 μορια. δεν θελει επομενος βυζμα για να μπω. ο κοσμος να γυρισει αναποδα ειμαι μεσα με αμαθηματικη ακυβια. κατεμε ο ολανδος λεει βλακιες. σας ευχομαι καλα αποτελεσματα και καλες γιορτες με υγεια!
Anonymous

Κατεμέ για να πιστεύεις οτι δεν χρειάζεται βύσμα μάλλον ζείς σε άλλη χώρα. Δεν λέω, μπαίνουν και κάποιοι αξιοκρατικά.anyway.

Anonymous

Μαλον εσυ ζεις στην ολανδια...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπράβο στα παιδιά που έμαθαν ότι περνάνε ή ότι έτσι θέλουν να πιστεύουν τέλος πάντων.
Άντε να δουμε και με εμάς τι θα γίνει τώρα.
Anonymous

εσυ d.y.k απο οτι βλεπω μπαινεις απο παλια εδω μεσα... αρα μην κανεις τον ανηξερο... ξερεις τι παιζει... απλα τα πραγματα...
Anonymous

Χαχαχαχααχαχαχχα... Πάρα πολύ καλό! Τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. Και εγω που πλέον έχω αποκτήσει μια Α εμπειρία με τα βύσματα μπορώ να έχω τη δική μου.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓΙΩΡΓΟΣ 35ΜΚ ΚΥΠΡΟΣ έγραψε:εσυ d.y.k απο οτι βλεπω μπαινεις απο παλια εδω μεσα... Αρα μην κανεις τον ανηξερο... Ξερεις τι παιζει... Απλα τα πραγματα...

Φυσικά και ξέρω. Πολύ καλύτερα απο ορισμένους. Με την διαφορά ότι δεν γνωρίζω άν είμαι μέσα ή έξω απο την λίστα.
nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από nikos-hidalgo »

Οrlando ποσα μορια ειχες; Γιατι κι εγω το ιδιο δηλωσα.
Anonymous

Δεν ξερεις τα μορια σου; Εχεις συγκρινει τις βασεις με περσι; Εκανες τα χαρτια περισι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όλα τα ξέρω. Εικόνα
Πρώτη φορά κάνω χαρτιά για ΕΠΟΠ.
nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τα μπρια μου τα ξερω.370 εχω. το να το συγκρινεις με τα περσινα δεν ειναι το ιδιο αφου υπηρχε η συνεντευξη.

Anonymous

673,85 τα μόριά μου.
nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

KALISPERA ΕΙΣΑΙ Ο ORLANDO;

Anonymous

Ενοιτε ρε φιλε! γι'αυτο υπολογιζεις με μια αποκλησει 200ων μοριων. αλλα 370 ειναι καλα. υπολογισε και 30% λιγοτερες ετησεισ... κοιτα με πιθανοτητες παμε και αναλογα την ιδικοτητα αν εχει ζητηση. ειναι πολλα... πχ αν ο τελευταιος περσι στην ειδικοτητα σου μπηκε με 200 μορια συν της συνεντευκσης σημαινει οτι εσυ φετος μπαινεις αερα.370 μορια ειναι πολυ καλα. μην φοβασαι φιλος.
nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μακαρι γιωργο. θα δουμε. καλη επιτυχια σε ολους. δηλωσα κι εγω διαβιβασεις πυροβολικου αλλα απο οτι ειδα δεν υπηρχε περυσι κατι αντιστοιχο

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες