Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Olandos έγραψε: jo δεν με ενημέρωσε νωρίτερα γιατί όπως προείπα είναι βουλευτής νέας δημοκρατίας και ήθελε να είναι σίγουρος οτι οι πασόκοι δεν θα με πετούσαν έξω επειδή είμαι βαμμένος στα μπλέ (όπως χαρακτηριστικά είπε).illy μου και tanaki μου, δεν γίνεται να είμαι απέξω και το λέω με σιγουριά γιατί πολύ απλά τον εμπιστεύομαι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβαλλε την αδερφή μου εποπ στην προηγούμενη προκύρηξη και όπως τώρα έτσι και τότε Την είχε πάρει τηλ και της είπε οτι πέρασε.stella δεν μου είπε κούκλα μου πότε βγαίνουν αλλά πέρσι τη αδερφή μου την είχε πάρει δυο εβδομάδες πριν βγούν επίσημα, όχι οτι σημαίνει κάτι απλά το αναφέρ

ολλανδε σε ευχαριστω που εισαι καλοπροαιρετος μαζι μου... Διοτι εχουμε πηξει απο τους κακοπροαιρετους κ που βλεπουν εχθρους παντου! Μακαρι να εισαι οντως στους επιτυχοντες οταν βγουν τα επισημα αποτελεσματα διοτι ολοι τους ειναι πολυ μουφες κ δεν εμπιστευομαι κανεναν τους! Δεν ειναι η πρωτη φορα που δινω, περυσι η κοπελα που ηταν στην ομαδα μου την ειχα για σιγουρακι διοτι ειχε βαρβατο βυσμα κ δεν περασε... Κ μια αλλη κοπελα που ο παρετας της εβαλε τον ιδιο βουλυετη που ειχε βαλει την κορη του εποπ την προηγουμενη χρονια κ ομως δεν περασε... Απλα να εισαι λιγο επιφυλακτικοςΕικόνα Μακαρι να εισαι μεσαΕικόνα

DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Αμα μα8ει και κανενας αλλος τπτ απο κανα βυσμα ας μας πει, λογικα κοντευουμε στο να βγουν τα αποτελεσματα
DjPanahs

Ολλανδε απο ποιο μερος της ελλαδας εισαι;
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από blood_donor »

tania έγραψε:Ιλυ ασε τον ανθρωπο να χαρει ρε τι τον ξενερωνεις πρεπει να σαι πολυ σκυλα κοριτσι μου... Κ με τον ακαρνανα τα ιδια αλλα λεγαμε κ συ πας κ σχολιαζεις τον τυπο ξανα καλα κανει κ σε βριζει βλημα ε βλημα, επειδη εσυ κ καλα δεν εχεις βυσμα ξενερωνεις τον κοσμο ή επειδη εχεις κ σε εχει γραμμενη εκει που σαι εχω κ εγω σκυλα

Η ιλλυ σκυλα; Δε νομιζω, εσυ θα εισαι σκυλα και ζηλιαρα... Χοχοχο... Ιλλυ μην ακους κανεναν! Αντε να βγουν τα αποτελεσματα για χαθουν καποιοι απο το φορουμ, γτ το χαλανε πολυ!

blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Olandos έγραψε:jo δεν με ενημέρωσε νωρίτερα γιατί όπως προείπα είναι βουλευτής νέας δημοκρατίας και ήθελε να είναι σίγουρος οτι οι πασόκοι δεν θα με πετούσαν έξω επειδή είμαι βαμμένος στα μπλέ (όπως χαρακτηριστικά είπε).illy μου και tanaki μου, δεν γίνεται να είμαι απέξω και το λέω με σιγουριά γιατί πολύ απλά τον εμπιστεύομαι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβαλλε την αδερφή μου εποπ στην προηγούμενη προκύρηξη και όπως τώρα έτσι και τότε Την είχε πάρει τηλ και της είπε οτι πέρασε.stella δεν μου είπε κούκλα μου πότε βγαίνουν αλλά πέρσι τη αδερφή μου την είχε πάρει δυο εβδομάδες πριν βγούν επίσημα, όχι οτι σημαίνει κάτι απλά το αναφέρω

Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που το παραδεχονται, αυτο και μονο σε κανει εντυμο, και δεν ειναι κακο να εχεις βυσμα γτ απλως αν δεν εχεις δε πας πουθενα, το καλο ειναι να το παραδεχομαστε, ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΛΑΝΔΕ!
Anonymous

Panah δυστυχώς δεν μπορώ να πώ απο που είμαι για τον λόγο του ότι επειδή είμαι απο επαρχιακή πόλη φωτογραφίζω με αυτό τον τρόπο τον βουλευτή. Χίλια συγγνώμη που δεν απαντώ, αλλά καταλαβαίνεις. Ευχαριστώ illy! Νασαι καλά, καλά αποτελέσματα σε σένα και όλα τα παιδιά!

Anonymous

Και σε μια καλη εταιρια να μπεις παλι βυσμα θελει οποτε μην λεμε *****

DjPanahs

Ολλανδε προχωρα κ μη κολωνεις. Μπραβο σ
Anonymous

Οπως ειπε κ ο "αιμοδοτης" παραπανω, μπραβο που λες τα πραγματα με το ονομα τους κ μπραβοπου το παραδεχεσαι διοτι πλαι εχουμε πηξει κ απο ανθρωπους που κ καλα πανε με το σταυρο στο χερι... Η ειλικρινεια ειναι μεγιστο αγαθο! Να'σαι καλα Ολλανδε κ μακαρι να μην απογοητευτεις... Διοτι πιστεχψε μει ειναι μαγλυτερη πικρα οταν σου εχουν επιβεβαιωσει οτι περασες κ στα τελικα αποτελεσματα να μην εισαι μεσαΕικόναΕικόνα Καλα αποτελεσματα σε ολους κ λιγο υπομονη ακομη...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Γιατι ιλλυ μου δεν εισαι συνδεδεμενη;

Anonymous

Χαχαχαχαχα, απο αποψη τατι μου! ΧαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόνα Βρε ακαρνανα εγω δεν εχω τιποτα μαζι σου... Εσυ εχεις ενα θεματακι με οσους ασχολουνται με τα στρατιωτικα θεματα αλλα που θα παει θα σε καταφερουμε κ σεναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Καποια στιγμη θα μας συμπαθησειςΕικόναΕικόνα
Anonymous

Βγηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκαν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αλλα δεν με εχει μεσα γαμωτο
Anonymous

Παιδια γιαυτο που λέει ο Ολλανδος μπορει και να ισχύει εχω γνωστους που εδω και εναν μηνα περιπου πληροφορηθηκαν απτα βυσματα τους (με επιφυλαξη βεβαια για να μην μαθευτει τιποτα παραεξω) οτι ειναι επιτυχώντες και ενα φιλαρακι μου του ειπε οτι ειναι Επιλαχωντας! Τα γνωριζουνε παιδια και μας δουλευουνε να ξερετε! Οπως και επισης απτους λιγους υποψηφιους που εχουνε μεινει μεχρι το τελος αυτους τους 2,350 ατομα καπου εκει ειναι Σχεδον οι ποιο Πολυ ειναι Παιδια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Δε λέω λογια του αέρα ολα τα παραπανω ισχυουν απο ανθρωπο που ασχολειται σε θεματα επιλογης για τους Εποπ!

blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

illy έγραψε:Χαχαχαχαχα, απο αποψη τατι μου! ΧαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόνα Βρε ακαρνανα εγω δεν εχω τιποτα μαζι σου... Εσυ εχεις ενα θεματακι με οσους ασχολουνται με τα στρατιωτικα θεματα αλλα που θα παει θα σε καταφερουμε κ σεναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Καποια στιγμη θα μας συμπαθησειςΕικόναΕικόνα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνααυτος δε συμπαθει τα εντερα του!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Ολλανδε. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες