Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Ρε δε κανει αυτη η χωρα για τπτ, μονο πως 8α φανε κοιτανε οσοι κυβερνανε, για μας χεστικανε στα αρ@@@α τους. Βγαλτετα ρεεεεεεε τα ριμαδια να ξερουμε τη να κανουμε.
Γειά σου ρε akarnana! Και έλεγα και εγώ που να είναι αυτός ο ***** σήμερα; Ανησύχησα. Είπα θα την πετάξει; Δεν θα την πετάξει;
Παιδιά εγώ σας έχω πεί μην εμπιστεύεστε τους κυρίους και τις κυρίες που δουλεύουν σε κάτι ΓΕΣ και κάτι ΓΕΕΘΑ... Αυτοί είναι απλοί υπάλληλοι που σηκώνουν τηλέφωνα και εκτός του ότι δεν έχουν ιδέα για το πότε θα βγούν τα αποτελέσματα, σκοπός τους είναι να σας 'ξεπετάξουν' γρήγορα για να μην τους ζαλίζετε...
Ξαναλέω στον προηγούμενο διαγωνισμό πέρνανε κάποιοι τηλ μέχρι και την ίδια μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα και αυτοί τους έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι δεν έχουν καμμία εντολή. Στα καπάκια βγήκαν τα αποτελέσματα όμως.
Εγώ πιστεύω χωρίς να ξέρω ότι όποτε και να βγούν θα βγούν αιφνιδιαστικά.
Ξαναλέω στον προηγούμενο διαγωνισμό πέρνανε κάποιοι τηλ μέχρι και την ίδια μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα και αυτοί τους έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι δεν έχουν καμμία εντολή. Στα καπάκια βγήκαν τα αποτελέσματα όμως.
Εγώ πιστεύω χωρίς να ξέρω ότι όποτε και να βγούν θα βγούν αιφνιδιαστικά.
Olandos έγραψε:Ρε παιδιά, μάλλον κάτι δεν έχω καταλλάβει καλά, δεν εξηγήται αλλιώς... Από που σας προέκυψε οτι σήμερα βγαίνουν; Μήπως είδε κανένας κάποιο όνειρο; Κάθε μέρα τα ίδια. Βγαίνει ένας, λέει βγαίνουν και τρέχα γύρευε μετά. Ότι να ναι.
ποιος ειπε ρε φιλε οτι θα βγουν ; Απλα ρωτησα ! Κανενας δεν ειπε οτι θα βγουν σημερα απο οσους εστειλαν
αλλος ειναι ο οτι ναναι χαχαχα

Που είσαι... Φωτάκο; Λίγο ποιο κάτω απο την ερώτησή σου απαντάει ο ΕΛΕΟΣ και λέει, ναι έρχονται όλοι στο αρμυ. Μπήκες; Άντε μπράβο. Μάλλον εκτός απο την ανακρίβεια αδω μέσα υπάρχει και πρόβλημα συννενόησης.
Παιδια Τα αποτελεσματα Θα βγουνε Ιανουάριο! Μην τα περιμενετε τωρα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Βλεπω να εχουμε δρομο ακομα με αυτη την ιστορια, μας δουλευουν, μας αρρωστησανε μια ετσι μια αλλιως
Απλα πραγματα army.gr και μαθαινεις εδω απλα λεμε ***** να περναμε την ωρα μας
Ολλανδουλη δικιο ειχες ετσι ειπε... Δωστε ημ/νιες για ιανουαριο... Αν κ ετσι οπως το παμε λεω καλυτερα να την καταργησουν την που[κ]ανα την προκυρηξη
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει και σε κάτι άλλο; Για ποιό λόγο κάποιος θα μπορούσε να γράφει εδώ μέσα Με διαφορετικά ψευδώνυμα; Είναι πασιφανές. Απο τον τρόπο γραφής. Πόσο απομωνομένος και Έξω απο ένα κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να είναι για να θέλει απεγνωσμένα Να του δώσει κάποιος σημασία, έστω Κι αν αυτό γίνει μέσω κάποιου forum;
Ολλανδε γτ ασχολεισαι τοσο πολυ ρε φιλε απλα δεν απαντας ξενερωνει κ την κανει απλο ειναι
Ok. Για μένα το άγχος μόλις έλαβε τέλος. Θα σας τη σπάσω λίγο αλλά οφείλω να το πω. Μόλις με Πήρε το βύσμα τηλ και μου είπε ότι πέρασα διαβιβάσεις πυροβολικού. Αν μπορείτε πάρτε τους και εσείς κανένα τηλεφωνάκι για να ξεμπερδεύετε. Γειά σας παιδιά, καλή επιτυχία σε όλους και χάρηκα που συνομιλήσαμε.
Ρε μαγκακια, δευτερη μερα ειναι σημερα απο την ψηφιση του νομου... Πως περιμενετε αποτελεσματα, καθε μερα τα ιδια πρεπει να λεμε... Ξεκοληστε το μυαλο σας λιγο και μην λετε οτι σας βαραει τον εγκεφαλο...
Άν όντως συμβάινει αυτό που λές και δε μας δουλεύεις τότε Συγχαρητήρια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες