Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Άν πεί τίποτα η τσαπανίδου ή άν έχει ήδη πεί σφυρίξτε το και σε εμάς τα υποψήφια ΕΠΟΠάκια ρε μάγκες.
τι ερωτηση ειναι αυτη βρε φιλε;fotis έγραψε:Σημερα αποτελεσματα;
που να ξερουμε;
Θες να μας το τεκμηριωσεις σε παρακαλω;
Κ μια ερωτηση ακομη στο αρμυ μπορουν να τα βγαλουν οποια ωρα της ημερας θελουν τα αποτελεσματα;
fotis έγραψε:Κ μια ερωτηση ακομη στο αρμυ μπορουν να τα βγαλουν οποια ωρα της ημερας θελουν τα αποτελεσματα;
Φυσικά. Την προηγούμενη ανακοίνωση την αναρτήσανε βράδυ.
ok ευχαριστω! Δεν ξερω γιατι αλλα σημερα ειμαι τοσο ξενερωμενος με τα αποτελεσματα που μαλλον θα βγουν... Ειναι αυτη η φαση με την αντιθετη σκεψη χαχαχαχαα
Μεχρι τις τεσσερις κατι μπορει να γινει μετα οχι
Το 2006 αναρτήθηκαν βράδυ τα αποτελέσματα που αφορούσαν τους ΕΠΟΠ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 73
Εν ετει 2009 δεν βλεπω να γινεται κατι
Εχει ακουστει κατι για σημερα;
Δεν νομιζω... Εγω ρωτησα ετσι απλα... Κ ειπα πως επειδη σημερα δεν περιμενω να γινει κατι μπορει να βγουν σημερα
Παιδια πηρα στο ΓΕΣ και μου ειπαν με το νεο ετως τα αποτελεσματα...2,5 μηνες καθυστερης μπορω να πω οτι ειναι μεγαλη ξεφτηλα...2,5 μηνες αγωνιασ... αλλα τα 2,5 δευτερολεπτα που θα χρειαστει για να μην ξαναψηφισω κανε λαμιγιο ειναι πολλα... και ο κ. βενιζελος καθετε στην πολυθρονα του και κουβεντιαζει για ασχετα θεματα με τον προεδρο... τι να του πω... καλα χριστουγεννα γιατι τα δικα μου θα ειναι γεματα αγχοσ...
Ρε παιδιά, μάλλον κάτι δεν έχω καταλλάβει καλά, δεν εξηγήται αλλιώς... Από που σας προέκυψε οτι σήμερα βγαίνουν; Μήπως είδε κανένας κάποιο όνειρο; Κάθε μέρα τα ίδια. Βγαίνει ένας, λέει βγαίνουν και τρέχα γύρευε μετά. Ότι να ναι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες