Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα παιδια μολις πηρα τηλ στην ενημερωσει κοινου της αθηνας και την ρωτησα αν ξερει τιποτα για εμας που περιμενουμε. και μου λεει να παρουμε τηλ μετα τις γιορτες. και την ρωταω εαν ξερει για την ιστοσελιδα και μου ειπε οτι πειρε στο ΓΕΣ οτι το αναφερε και τις ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοια ενημερωσει απο το army.gr.
τι γινετε ρε παιδια. θα μας τρελανουν τελειωσ...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Μα αν ψαξετε μεσα στο αρμυ με την ημερομηνια της συγκεκριμενης ανακοινωσης δε θα βρειτε τιποτα...

προσωπικα δε ξερω πως ειναι δυνατο κατι τετοιο αλλα οντως μεσα στο αρμυ δεν υπαρχει κατι.

Anonymous

Παιδια αφηστε το πηρα τηλεφωνο τωρα στο 2106555911 και τους ειπα για την ανακοινωση και μου λεει δεν εχει βγει καμια ανακοινωση. πως δεν εχει βγει του λεω αφου την εχουν δει κιαλη. με εβαλε και του την διαβασα και λεει δεν ξερω τι εγινε εμεις δεν δωσαμε καμια τετοια εντολη για δημοσιευση δεν εχουμε αποτελεσματα ακομα λεει μετα τις γιορτες. παρτε και εσεις τηλεφωνο σε αυτον τον αριθμο και πειτε για την ανακοινωση που ειδαμε να δουμε τι θα πουν
Anonymous

Ειλικρινα γραφω εδω μεσα πολλες φορες οκ; Σορυ κιολας αλλα ποιος ***** το εβγαλε και μας εχει ξεσηκωσει ολουσ; Γιατι μιλαμε για πολυ μαλακα
Anonymous

Πηρα τηλ και μου λεει πως γινετε αυτο; Λεω μας εχει ξεσηκωσει ολους αυτο που ειδαμε και μαθαμε
και μου λεει δεν εχουμε κανενα νεο ακομα δεν υφισταται κατι τετοιο και οτι και καλα να την πισταψω μως ουτε αυτη την εβδομαδα θα βγουν ειλικρινα ειναι πολυ ***** ο τυπος και ακομα μεγαλυτεροι ***** αυτοι που δεν τα εχουν βγαλει απλα ισως μπηκε καποιος στο αρμυ εκλεψε την σελιδα και την κατεβασε παρανομα την παρασκευη ισως ειναι η σελιδα που θα δημοσιευθει και δεν την εχουν ακομα ετοιμη ξερω εγω ε ρε τον μαλακα
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Μην αγχωνεστε κ θα το ψαξουν. Πηρα τηλ στο νουμερο που εδωσε η μαρια κ επειδη ο ανθρωπος τρελαθηκε με αυτο που του ειπα του εδωσα το λινκ κ δε πιστευε στα ματια του...

μπορω να πω οτι προκαλεσε λιγο πανικο γιατι δε ξερουν ουτε ποιος ουτε γιατι ανεβασε τετοια ανακοινωση...

Anonymous

Δεν προκειται να βγουν ουτε σημερα, στις 31 του μηνος που θα αλαξη η χρονια θα βγουνε, καλα χριστουγεννα. που ειναι η φιλη μου η εβριτισσα χαθηκε. ουτε ενα μηνημα στελνη. μηπως βρηκε αλλου δουλεια κ το μετανιωσε να μπη εποπ.
Anonymous

tati έγραψε:Μην αγχωνεστε κ θα το ψαξουν. Πηρα τηλ στο νουμερο που εδωσε η μαρια κ επειδη ο ανθρωπος τρελαθηκε με αυτο που του ειπα του εδωσα το λινκ κ δε πιστευε στα ματια του...

μπορω να πω οτι προκαλεσε λιγο πανικο γιατι δε ξερουν ουτε ποιος ουτε γιατι ανεβασε τετοια ανακοινωση...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Anonymous

Καποιος απλα παρανομα μπηκε στους υπολογιστες και το κατεβασε απο την σελιδα που ετοιμαζουν να διμοσιευσουν απλα το θεμα ειναι οτι στην σελιδα που μας εδωσε ο ***** επειδη ***** ειναι δεν ειχε ημερομινια καταταξης και οταν πατησα δειτε αποτελεσματα με πεταξε εξω μου ειπαν με απο αυτη την εβδομαδα ουτε και εκεινοι ξερουν τι πρεπει να κανουμε να παμε εξω απο το υπουργειο και να την στησιμουμε μεχρι να βγει ο βενιζελους να του κανουμε ντου ολοι μαζι να μαθουμε επιτελους απο εκεινον το θα γινει; Για σκεφτητε το λιγο

Anonymous

Καλημερα παιδια, πρωτη φορα γραφω αλλα διαβαζω τα μηνυματα σας!nnnn μεσα ειμαι! Γιατι μας εχουν σπασει τα νευρα, δεν παει αλλο... ! Τι να πω υπομονη... ; Για ποσο ομως ακομη... ;
Anonymous

Εγω εστειλα και μηνυμα στην τσαπανιδου οποιος θελει ας στειλει μηπως και μας πει τιποτα. μας εχουν σπασει τα νευραΕικόνα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Καποιος χακερ τους δουλευει. Χαχαχαχαχχαχαχα. Δε σς χαλασε γραφειαδες του ΓΕΣ που πρεπει να απολογηθειτε για την ανακοινωση εστ κ ακυρη. Χαχαχαχχαχαχα.

α κ καλημερα

Anonymous

Καλα παμε, εχει καταντησει κομωδια το θεμα, στο διαολο ολοι τους
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εστειλα μολις τωρα στην τσαπανιδου. Στειλτε ολοι.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγω στο μνμ που εστειλα ανεφερα την ανακοινωση που βγαλανε. Μπας και τους κανει δημοσια ρεζιλι. Δε ντρεπονται λιγο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες