Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Τελειωσε. Εγω δε καταλαβα κ πολλα... 

Μην με ρωτάς, ούτε κι εγώ
. Η συνεδρίαση τελικά αφορούσε τον προϋπολογισμό.

Αντε καληνυχτα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Βγαλτε τα αποτελεσματα να τελειωνουμε ρεεεεεε να ηρεμισουμε
Θα βγούν μωρέ μη φωνάζεις. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι 

Ρε τζιτζικα δεκανεα τα αποτελεσματα βγενουν μεσα στην βδομαδα. Ειδι το saite ετοιμαζεται. Ξεστραβωσου... Και ποιο νομο λετε να ψυφιστει; Εχει ψυφιστει εδω και μια βδομαδα σχεδον... Μην σου πω σημερα το πρωι...
ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=45514&cat_id=7
Τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν σημερα μεχρι το μεσημερι... και η αγωνια σας παιδια θα λαβει τελοσ... οσο για την καταταξη των επιτυχοντων... με το νεο ετος αμεσα... πρεπει να προλαβουν να οργανωθουν τα κεντρα καταταξησ... καλη επιτυχια σε ολους ! και αν δεν ερθει... η ζωη παει μπροστα και δεν τελειωνει με ενα αναποδο αποτελεσμα... εξαλλου καθε εμποδιο για καλο !
Συμφωνω μαζι σου και λεω απλα σε ολα τα παιδια που θα περασουν να σφιξουν τα δοντια γιατι δεν ειναι ενας δρομος με ροδοπεταλα... οι υποχρεωσεις ειναι πολλες και οι δυσκολιες ακομη περισσοτερεσ... δεν υπαρχει κοσμος στο στρατο ξηρας και ολα σχεδον θα περνουν απο τα χερια τουσ...
Δεν ξερουν τιποτα τωρα πηρα τηλ σιγα μην βγουν και οσο αφορα για την σελιδα που εγραψαν πιο πανω μπηκα και δεν λεει κατι λεει να πληκτρολογισω τον αριθμο ταυτοτητας και βγαζει *****
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 73
dega έγραψε:Πηρα τηλ. Σημερα 21-12-2009 8:50 και την ρωτησα την κοπελια για τα αποτελεσματα Μου ειπε οτι δεν γνωριζει κατι Και την ενημερωσα και για το σαιτ στο αρμυ και μου λεει δεν μας εχουν ενημερωσει Και αναρωτιεμαι εγω πρεπει να εχω μπαμπα τον βενιζελο για να μαθω
Και να γνωριζε θα μας ελεγε; Δεν νομιζω...

Εμενα μου ειπε να παρω αργοτερα να μου πει ποιος βλακας κατεβασε το σαιτ για τα αποτελεσματ; Α ελεος εδω μεσα ελεοσ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες