Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Χθες συνεδριασαν κ θα ξανασυνεδριασουν για τις προσληψεις κ την αλλη πεμπτη αν καταλαβα καλα μεχρι να κατεβασουν το νομοσχεδιο στην ολομελεια κ αυτο ειπαν θα το κανουν για να γλιτωσουν χρονο οταν θα κατεβει στην ολομελεια ωστε να συμφωνουν ολοι απο πριν, απο οτι ειδα παντως συμφωνουσαν ολοι αλλα ηθελαν να γινουν καποιες μετατροπες αρα ουτε την αλλη εβδομαδα θα βγουν οπως τα ειδα εγω τα πραγματα
για την αλλη πεμπτη που το διαβασες; Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχθες ολοκληρωθηκε η συζητηση και τωρα θα κατατεθει στην ολομελεια...lemetwra έγραψε:Χθες συνεδριασαν κ θα ξανασυνεδριασουν για τις προσληψεις κ την αλλη πεμπτη αν καταλαβα καλα μεχρι να κατεβασουν το νομοσχεδιο στην ολομελεια κ αυτο ειπαν θα το κανουν για να γλιτωσουν χρονο οταν θα κατεβει στην ολομελεια ωστε να συμφωνουν ολοι απο πριν, απο οτι ειδα παντως συμφωνουσαν ολοι αλλα ηθελαν να γινουν καποιες μετατροπες αρα ουτε την αλλη εβδομαδα θα βγουν οπως τα ειδα εγω τα πραγματα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
ετσι ειναι θα συμφωνήσω μαζι σου.Eleos έγραψε:Φιλε τακη δυστυχως δεν καταλαβες παλι. Δεν μιλω για μορια εγω. Μιλω για την προτεραιοτητα που εχουν οσοι δηλωσαν μια ειδικοτητα εξαρχης με αυτους που εχουν δηλωσει μια ειδικοτητα που δεν καταφεραν να περασουν και θα τους χωσουν απο δω και απο εκει. Τα πτυχια τους πχ ΑΕΙ (εννοω αυτων που δεν περασαν στην αρχικη ειδικοτητα) θα μετρησουν κανονικα ακομα και στις θεσεις που απαιτουν απολυτηριο γυμνασιου και θα εχουν σαφες προβαδισμα εναντι αλλων Αλλα μονο στις θεσεις που υπολειπονται. Σχετικα με τα πτυχια που λες το γραφει στα Απαιτουμενα δικαιολογητικα παραγραφος γ κατω-κατω.
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ WWW.ERT.GR ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ...Φώτης έγραψε:neos έγραψε:για την αλλη πεμπτη που το διαβασες; Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχθες ολοκληρωθηκε η συζητηση και τωρα θα κατατεθει στην ολομελεια...lemetwra έγραψε:Χθες συνεδριασαν κ θα ξανασυνεδριασουν για τις προσληψεις κ την αλλη πεμπτη αν καταλαβα καλα μεχρι να κατεβασουν το νομοσχεδιο στην ολομελεια κ αυτο ειπαν θα το κανουν για να γλιτωσουν χρονο οταν θα κατεβει στην ολομελεια ωστε να συμφωνουν ολοι απο πριν, απο οτι ειδα παντως συμφωνουσαν ολοι αλλα ηθελαν να γινουν καποιες μετατροπες αρα ουτε την αλλη εβδομαδα θα βγουν οπως τα ειδα εγω τα πραγματα
Είσαι σίγουρος φίλε;
ΔΕΝ το διαβασα τους ειδα κ τους ακουσα στο καναλι ΒΟΥΛΗ παρακολουθησα οσο μπορουσα γτ βαρεθηκα σε καποια φαση κ τους ακουσα που αποφασιζαν πως θα ξανασυνεδριασουν κ την πεμπτη αρα αυτη που ερχεται ωστε να ξεκαθαρισουν το νομοσχεδιο να συμφωνησουν για να μην κολλησει στην ολομελεια. Ολοι συμφωνουσαν απλα ηθελαν να πουν για μικροαλλαγες κ για αυτο θα παει κ την αλλη πεμπτη ωστε να τις ξεκαθαρισουν... Αυτο παντως ειχε να κανει με το θεμα των προσληψεων στο δημοσιο με ΑΣΕΠ κ τα σχετικα δεν μιλουσαν για τους εποπ απλα το αναφερω γτ μας πιανει κ εμας ο νομος με την συνεντευξη
Απο στελεχη κομματων ηταν ο σκανδαλιδης προεδρος της επιτροπης κ απο κατω παυλοπουλος απο νδ πλευρης απο λαος κ τους αλλους δεν τους θυμαμαι γτ ειναι αριστεροι κ δεν δινω σημασια χεχεχε το θεμα ειναι πως συμφωνουσαν για την νεα ρυθμιση
Παιδια Καλησπέρα! ΤΑ Αποτελέσματα θα ανακοινωθουνε επισημα το νεο ετος τον Ιανουαριο! Μην τα περιμενέτε αυτον τον μηνα! Μετα τις γιορτες!
Οποτε αν παει την αλλη πεμπτη τοτε τα αποτελεσματα με το νεο ετοσ... τι να πει κανεισ... χεστα...
Ρε παιδια αν ισχυουν αυτα που λεει ο λεμετωρα οτι η συζητηση για το νομοσχεδιο θα συνεχιστει την αλλη πεμπτη τοτε τα αποτελεσματα θα βγουνε αρχες γενναρη... δυστυχωσ...
Ετυχε να γυρισω στο καναλι της βουλης κ να το δω κ να το ακουσω οπως πριν απο μερες σας ειπα πως ψηφιζαν νομο για τα πρεζακια ετσι κ εχθες συνεδριαζαν για τις προσλήψεις στο δημοσιο κ με ποιον τροπο θα γινονται κ γενικα τι θα γινει με το δημοσιο κ τις μονιμοποιησεις. Επειδη απο ολα τα κομματα ηθελαν να γινει το νομοσχεδιο πιο σαφες ωστε να ξερουν τι θα ψηφισουν πριν ακομη τελειωσουν ειπαν πως η συνεδριασει θα συνεχιστει κ την πεμπτη (εγω λεω πως εννοουσαν την επομενη πεμπτη) ωστε να αποσαφινιστουν τα παντα κ να δουν ποιες προτασεις απο τα αλλα κομματα περι του νομοσχεδιου θα γινουν δεκτες ωστε να μπορεσει αυτο να τροποποιηθει κ να παει προς ψηφισει... Αυτα ειπαν αυτα λεω δεν μιλησα για ημ/νιες ουτε κ γνωριζω... Για το αν λεω ψεματα ή κατι αλλο δειτε τηλεοραση μηπως κ αναφερουν κατι στα κρατικα γτ αυτο που λεω εγω συνεβαινε το απογευμα στις 6 με 7
Κ κατι τελευταιο που ανεφερα κ πιο πανω... Ο νομος που θα κατεβει αφορα τις προσληψεις γενικα στο δημοσιο δεν μιλουσαν για τους εποπ δεν μας ανεφεραν καθολου απλα επειδη τυχαινει να μας πιανει κ μας για αυτο θα κανουμε την παλαβη κ θα περιμενουμε
ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΑΝ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ, Η ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΧΘΕΣ...lemetwra έγραψε:Ετυχε να γυρισω στο καναλι της βουλης κ να το δω κ να το ακουσω οπως πριν απο μερες σας ειπα πως ψηφιζαν νομο για τα πρεζακια ετσι κ εχθες συνεδριαζαν για τις προσλήψεις στο δημοσιο κ με ποιον τροπο θα γινονται κ γενικα τι θα γινει με το δημοσιο κ τις μονιμοποιησεις. Επειδη απο ολα τα κομματα ηθελαν να γινει το νομοσχεδιο πιο σαφες ωστε να ξερουν τι θα ψηφισουν πριν ακομη τελειωσουν ειπαν πως η συνεδριασει θα συνεχιστει κ την πεμπτη (εγω λεω πως εννοουσαν την επομενη πεμπτη) ωστε να αποσαφινιστουν τα παντα κ να δουν ποιες προτασεις απο τα αλλα κομματα περι του νομοσχεδιου θα γινουν δεκτες ωστε να μπορεσει αυτο να τροποποιηθει κ να παει προς ψηφισει... Αυτα ειπαν αυτα λεω δεν μιλησα για ημ/νιες ουτε κ γνωριζω... Για το αν λεω ψεματα ή κατι αλλο δειτε τηλεοραση μηπως κ αναφερουν κατι στα κρατικα γτ αυτο που λεω εγω συνεβαινε το απογευμα στις 6 με 7
Ειληκρινα φιλε αυτο δεν τον γνωριζω για αυτο κ ειπα οτι γυρισα στο καναλι της βουλης τυχαια βρηκα ομως τωρα κ αυτο γτ μερικοι δεν πιστευουν ουτε την μανα τους λες κ θελω εγω το κακο τους
http://www.vouli.gr/enhmerwsh/details.asp?title=%C5%ED%E7%EC%E5%F1%F9%F4%E9%EA%FC&textID=5001327
http://www.vouli.gr/enhmerwsh/details.asp?title=%C5%ED%E7%EC%E5%F1%F9%F4%E9%EA%FC&textID=5001327
το διαβασα κι εγω μολις τωρα... Δυστυχως ισχυει για την αλλη πεμπτη οποτε αποτελεσματα μετα τις 7 γενναρη γιατι οπως ειναι γνωστο η βουλη κλεινει καθε χρονο απο 22/12 εως 7/1... Τι να πει κανεις ρε γαμωτο...lemetwra έγραψε:Ειληκρινα φιλε αυτο δεν τον γνωριζω για αυτο κ ειπα οτι γυρισα στο καναλι της βουλης τυχαια βρηκα ομως τωρα κ αυτο γτ μερικοι δεν πιστευουν ουτε την μανα τους λες κ θελω εγω το κακο τους
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Οτι θελει ο καθενας λεει. Απο 2/11 που ηταν να βγουν καθε παρασκευη και δευτερα λεγατε θα βγουν. Τωρα λετε συγκεκριμενες ημερομηνιες. Αφου δεν γνωριζεται μην μπερδευεται κ εμας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες