Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hunter.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hunter. »

tre έγραψε:
DjPanahs έγραψε:Τα πραγματα ειναι δυσκολα και στο θεμα τον ειδικοτητων και στα μορια δεν ξερουμε τι ακριβως παιζει. Αυτοι εκει πανω στο γ. Ε. Σ ξερουν. Και θα περασουν αυτους που ξερουν και θελουν και αντε να περασουν και κανα 10αρια ατομα με την αξια τους... Δεν ξερω αλλα ετσι πιστευω εγω για τον χοντροβενιζελο μιλαμε και το πασοκ. Καταλαβενεται τη γινεται... Σιγα πειξαμε στην αξιοκρατια τοσα χρονια και απο τα 2 μεγαλα κομματα

ΜΕΓΑ λάθος αλλά δεν μπω κάν στην διαδικασία να πώ για ΑΚΟΜΑ μια φορά ότι όλοι θα μπούν με την αξία τους
Οτι εχουν βαλει πρασινα βυζματα να εισαι συγουρος παντα θα υπαρχει το βυζμα στην ελλαδα γιατι πολυ απλα ειναι η νοοτροπια μας τετια η μαλλον μας την μεταδιδουν...
hunter.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hunter. »

Αξιοκρατικο και κομματα δεν πανε μαζι σε τετια θεματα.
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xifomahos84 »

hunter. έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:
hunter. έγραψε:δεν μπορω να εκθεσω οποιον μου προσφερει δουλεια και να του πω αντε γεια μετα παω αλλου δεν ειναι σωστο.(οδηγος στο μηχανικο δηλωσα)
γιατι πιστευεις οτι τους "απατασ". οταν αυτοι σε απωλεισουν πως θα το παρεις;
οταν ζεις σε ενα νησι και ειναι μια τοσο μικρη κοινωνια δεν εχεις περιθωρια για λαθοι και να κακοθυμιζει την προσωπικοτητα σου, παρτο αλιος καποιος εχει το στιγμα του ντεμπελη θα τον επερνες ποτε στην επιχειρηση σου; νομιζω οχι καπως ετσι βλεπω για εμενα το να πω ναι και μετα να φυγω ποσο μαλλον οταν ειναι και γνωστος ειναι θεμα αξιοπρεπειας και (λογου) ...
κατι τετοιες κινησεις τις κανεις μονο σε περιπτωση που πας να προσληφθεις καπου μονιμα και οχι στον ιδιωτικο τομεα. για τους λογους που προανεφερες. αυτο το θεωρω αυτονοητο απο την στιγμη που γραφεις στο φορουμ. και στην τελικη αν περασεις στα α... α σου τι θα πει, απο το να ζεις με το αγχος της απολυσησ

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οπα οπα χαλαρωστε λιγο τι ειναι τα μορια στραγαλια; Και να εισαστε στο θεμα μας. Οτι ειναι να γινει θα γινει και τ αποτελεσματα εχουν βγει και δεν αλλαζει κατι αμα το ψαχνετε ετσι. Το θεμα μας ειναι μηπως υπαρχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωσουν τ αποτελεσματα.
Anonymous

Παιδια πρωτη φορα μπαινω. Ξερει κανεις σας να μου απαντησει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα; Ευχαρηστω... Καλη υπομονη σε ολουσ, και καλες γιορτες
Anonymous

Δηλωσα αν δεν με παρουνε στην επιθυμητη ειδικοτητα βαση μοριων να με παρουνε σε καποια αλλη...
Anonymous

Αν εχεις δηλωσει οικονομικο και δεν σε παρουν τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Για το πεζικο που θελει λιγα μορια για παραδειγμα για να περασεις θα πρεπει να τους παρουν ολους οσους το δηλωσαν απο την αρχη και απο τους υπολοιπους ανεπιτυχοντες ολων των ειδικοτητων να βγει στις πρωτες θεσεις. Για αυτο εξαρχης ηταν να δηλωσεις ειδικοτητα. Υπηρχαν πολλα ατομα που εβαλαν Πολυ δυσκολες ειδικοτητες με πτυχια αλλα οι περισσοτεροι θα μεινουν εξω. Υπαρχουν ομως ατομα που εχουν πτυχια και εβαλαν ειδικοτητες με πολλα ατομα για να ειναι σιγουρα μεσα. Ετσι ειναι τα πραγματα παιδια...
Anonymous

Μακαρι τα πραγματα να πανε κατ ευχην του θεου και να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι. Καλη δυναμη παιδια...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

Eleos έγραψε: Αν εχεις δηλωσει οικονομικο και δεν σε παρουν τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Για το πεζικο που θελει λιγα μορια για παραδειγμα για να περασεις θα πρεπει να τους παρουν ολους οσους το δηλωσαν απο την αρχη και απο τους υπολοιπους ανεπιτυχοντες ολων των ειδικοτητων να βγει στις πρωτες θεσεις. Για αυτο εξαρχης ηταν να δηλωσεις ειδικοτητα. Υπηρχαν πολλα ατομα που εβαλαν Πολυ δυσκολες ειδικοτητες με πτυχια αλλα οι περισσοτεροι θα μεινουν εξω. Υπαρχουν ομως ατομα που εχουν πτυχια και εβαλαν ειδικοτητες με πολλα ατομα για να ειναι σιγουρα μεσα. Ετσι ειναι τα πραγματα παιδια...
γιατι συνεχεια λες οτι σε καποιες ειδικοτητες οσοι εχουν πτυχια θα μεινουν απ'εξω;
Anonymous

Γιατι θα παρουν οσους ειναι να παρουν απο μια ειδικοτητα πχ 10 Και οι υπολοιποι πτυχιουχοι Αμα υπαρχει καποια κενη θεση θα κονταροχτυπηθουν. Πχ στο πεζικο εχει για παραδειγμα 140 θεσεις και εχουν δηλωσει απο την αρχη και εχουν περασει 138 ατομα. Τοτε οι πτυχιουχοι θα χτυπηθουν για 2 θεσεις και οχι 140. Αυτη ηταν η παγιδα φετος. Οτι δηλωνες μια ειδικοτητα και μονο. Αν ηταν να δωσουν οι υπολοιποι πτυχιουχοι για τις 140 τοτε θα δηλωνες τρεις οπως παλια.
Τελευταιο μυνημα αυτο. Δεν ειναι εδω σημειο για να γραφονται τετοια θεματα. Αν εχεις αλλες αποριες υπαρχει σχετικο σημειο που αναγραφονται. Καλο βραδυ. Ελπιζω αυριο να ακουσουμε κατι.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Eleos έγραψε:Γιατι θα παρουν οσους ειναι να παρουν απο μια ειδικοτητα πχ 10 Και οι υπολοιποι πτυχιουχοι Αμα υπαρχει καποια κενη θεση θα κονταροχτυπηθουν. Πχ στο πεζικο εχει για παραδειγμα 140 θεσεις και εχουν δηλωσει απο την αρχη και εχουν περασει 138 ατομα. Τοτε οι πτυχιουχοι θα χτυπηθουν για 2 θεσεις και οχι 140. Αυτη ηταν η παγιδα φετος. Οτι δηλωνες μια ειδικοτητα και μονο. Αν ηταν να δωσουν οι υπολοιποι πτυχιουχοι για τις 140 τοτε θα δηλωνες τρεις οπως παλια.
Τελευταιο μυνημα αυτο. Δεν ειναι εδω σημειο για να γραφονται τετοια θεματα. Αν εχεις αλλες αποριες υπαρχει σχετικο σημειο που αναγραφονται. Καλο βραδυ. Ελπιζω αυριο να ακουσουμε κατι.

στην Προκυρηξη για στρατο ξηρας εγραφε τουλαχιστο απολυτηριο γυμνασιου σε μερικες ειδικοτητες. Εκει οι πτυχιουχοι θα μοριοδοτηθουν σε αλλες ειδικοτητες οχι. Οπως δε μοριοδοτουνται στην αεροπορια φιλε ελεος!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

takis2 έγραψε:
Eleos έγραψε:Γιατι θα παρουν οσους ειναι να παρουν απο μια ειδικοτητα πχ 10 Και οι υπολοιποι πτυχιουχοι Αμα υπαρχει καποια κενη θεση θα κονταροχτυπηθουν. Πχ στο πεζικο εχει για παραδειγμα 140 θεσεις και εχουν δηλωσει απο την αρχη και εχουν περασει 138 ατομα. Τοτε οι πτυχιουχοι θα χτυπηθουν για 2 θεσεις και οχι 140. Αυτη ηταν η παγιδα φετος. Οτι δηλωνες μια ειδικοτητα και μονο. Αν ηταν να δωσουν οι υπολοιποι πτυχιουχοι για τις 140 τοτε θα δηλωνες τρεις οπως παλια. Τελευταιο μυνημα αυτο. Δεν ειναι εδω σημειο για να γραφονται τετοια θεματα. Αν εχεις αλλες αποριες υπαρχει σχετικο σημειο που αναγραφονται. Καλο βραδυ. Ελπιζω αυριο να ακουσουμε κατι.
στην Προκυρηξη για στρατο ξηρας εγραφε τουλαχιστο απολυτηριο γυμνασιου σε μερικες ειδικοτητες. Εκει οι πτυχιουχοι θα μοριοδοτηθουν σε αλλες ειδικοτητες οχι. Οπως δε μοριοδοτουνται στην αεροπορια φιλε ελεος!
αυτο που λεει ο ελεος δεν στεκει. Οτι του συμφερει λεει;
Anonymous

Το θεμα αυτο καλυτερα να το κλεισουμε εδω. Δεν ειναι μερος να το συνεχισουμε. Εγω μια Αποψη κατεθεσα που ακουσα απο ανθρωπο που γνωριζε και μου την ειπε να την εχω υποψη μου Οταν εκανα τα χαρτια μου. Να μην απαγοητευεται κανενας μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα. Κανεις δεν ειναι σιγουρος αν θα περασει η οχι. Ειδωμεν κυριοι... Καλο βραδυ.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Eleos έγραψε:Το θεμα αυτο καλυτερα να το κλεισουμε εδω. Δεν ειναι μερος να το συνεχισουμε. Εγω μια Αποψη κατεθεσα που ακουσα απο ανθρωπο που γνωριζε και μου την ειπε να την εχω υποψη μου Οταν εκανα τα χαρτια μου. Να μην απαγοητευεται κανενας μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα. Κανεις δεν ειναι σιγουρος αν θα περασει η οχι. Ειδωμεν κυριοι... Καλο βραδυ.

αλλο η αποψη του καθενος αλλο το τι λεει η προκυρηξη!
Anonymous

Φιλε τακη δυστυχως δεν καταλαβες παλι. Δεν μιλω για μορια εγω. Μιλω για την προτεραιοτητα που εχουν οσοι δηλωσαν μια ειδικοτητα εξαρχης με αυτους που εχουν δηλωσει μια ειδικοτητα που δεν καταφεραν να περασουν και θα τους χωσουν απο δω και απο εκει. Τα πτυχια τους πχ ΑΕΙ (εννοω αυτων που δεν περασαν στην αρχικη ειδικοτητα) θα μετρησουν κανονικα ακομα και στις θεσεις που απαιτουν απολυτηριο γυμνασιου και θα εχουν σαφες προβαδισμα εναντι αλλων Αλλα μονο στις θεσεις που υπολειπονται. Σχετικα με τα πτυχια που λες το γραφει στα Απαιτουμενα δικαιολογητικα παραγραφος γ κατω-κατω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες