Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ολες οι προσληψεις νεο έτος τα αποτελέσματα μας μεχρι τις 18 θα ανακοινώθουν!
Anonymous

Τροπολογία για τη συνέντευξη των ΕΠΟΠ 8/12/09

Αθήνα 8.12.2009,23:04
Καταργείται το κριτήριο της συνέντευξης στην επιλογή των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) με τροπολογία που εισήχθει στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών "Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα", που απόψε ψηφίσθηκε επί της αρχής.

Η ρύθμιση περιλαμβάνει και τις εκκρεμείς διαδικασίες πρόσληψης, ενώ συνεντεύξεις που έχουν διεξαχθεί δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου τις επόμενες ημέρες θα σημάνει τη συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ΕΠΟΠ που διακόπηκαν ακριβώς λόγω του κριτηρίου της συνέντευξης.

Εδω γραφει οτι,που απόψε ψηφίσθηκε επί της αρχής ΚΑΙ Η ψήφιση του νομοσχεδίου τις επόμενες ημέρες θα σημάνει τη συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ΕΠΟΠ που διακόπηκαν ακριβώς λόγω του κριτηρίου της συνέντευξης.

Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα ετσι γραφει το αρθρο απο www.proslipsis.gr
Anonymous

Εγω που πηρα τηλ στο αμυνας ειπαν να παρουμε ξανα στης 15 γιατι τοτε εχουν εντολη οτι κατι θα βγει...
Anonymous

Παιδια Καλησπερα! Τα αποτελέσματα συμφωνα με το βυσμα μου εχουνε βγει εδω και καιρο και εχουν τις σχετικες υπογραφες και σφραγιδες! Οπος μου ειπε πλεον ειναι θεμα χρονου να ανακοινωθουν! Τον ρωτησα αν υπαρχει ενδεχόμενο να βγουν και αυτην την εβδομαδα και μου πε οτι ολα ειναι πιθανα αν δεν βγουν αυτην θα βγουν την αλλην! Οποτε ειμαστε κοντα αλανακια! Φαγαμε και τον μισο Δεκεμβρη σχεδον!
Anonymous

Από όλα όσα εχω διαβάσει μεχρι τώρα μονο του ΕΛΕΟΣ η πληροφορία στέκει, οι υπόλοιποι δυστηχως αναμασατε πραγματα που έχουν ειπωθει. Αν μπειτε στον κόπο και διαβασετε προηγουμενες σελίδες θα το διαπιστώσετε. Ευχομαι να ψηφιστει γρηγορα και να βγούν τα αποτελέσματα για έχει τραβηξε πολυ αυτη η κοροιδία.
Anonymous

Eleos έγραψε:Καλημερα. Τα πραγματα συνεχιζονται κανονικα σημερα εχουμε Νεα συνεδριαση της επιτροπης.
Ώρα 17.00΄ - Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223) θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης:Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα» .(ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων - 2η συνεδρίαση)

Αντε κουτσα-κουτσα μας πανε αλλα τουλαχιστον το θεμα Προχωρα...

ΠΕΜΠΤΗ

1. Ώρα 10.00΄ - Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ θα συνεδριάσει, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα».(3η συνεδρίαση)

Εισηγητές: Γεώργιος Ντόλιος και Χρήστος Ζώης.

Anonymous

Αποσα εχω διαβασει ειπαρχουν μερικοι που ολο κρινουν τους αλλους και μαλλον ξεχνανε πολλυ ευκολα αυτα που ελεγαν τις προιγουμενες ημερες... Γιαυτο καλο θα ηταν να ζαρωσουν λιγο...
Και να μην κανουν τους ειδηκους γιατι μαλλον δεν εχουν ιδεα απο το θεμα...
Anonymous

Σωστα Παυλο. Δεν το ειχα προσεξει οτι εχουν και την Πεμπτη συνεδριαση. Παρασκευη δεν βλεπω τιποτα. Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο. Πιθανον αν ξεμπερδεψουν την πεμπτη να μην γινει αλλη συνεδριαση ή το καταστατικο να μην εχει προβλεψει αλλη συνεδριαση. Πιθανον να γινει η ολομελεια και την Παρασκευη και απο εβδομαδα να περιμενουμε το ΦΕΚ. Θα το δουμε την Παρασκευη αυτο.
Anonymous

Παιδια χαλαρωστε... Πριν τις 15 δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε αποτελεσματα αν κι εγω πιστευω οτι θα ανακοινωθουν μαλλον 18. Τι να πω...
Anonymous

Εχουμε ακομα δρομο παιδια απο τα παραπανω μπορει να συμπερανει ευκολα κανεις οτι αυτην την εβδομαδα αποκλειεται να βγουν τα αποτελεσματα. Την αλλη εβδομαδα θα πρεπει να βγουν. Για να κραταμε ομως και μια πισινη γιατι στην Ελλαδα ολα γινονται το αργοτερο μεχρι τις 25 θα πρεπει να εχουν ξεμπερδεψει (ξεκιναν οι αδειες εορτων)
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

θελω τα αποτελεσματα το αργοτερο μεχρι τις 18 του μηνα... δεν μπορω αλλο.

Anonymous

Υπομονη!
και τα γουμαρια εχουν αλλα σκανε καποια στιγμη στο κατω κατω το φαγαμε το γουμαρι η ουρα εμεινε.
('αλλα η ουρα ειναι σκληρη" μου ειχε πει καποιος)
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Ειμαστε κοντα παιδια...8α κανουν μπαμ τα αποτελεσματα
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73