Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Επρεπε να περασουν 24 μερες για να βγαλουν ανακοινωση οτι τα αποτελεσματα θα αργησουν! Μολις σημερα δηλαδη εμαθαν οτι για να βγουν τα αποτελεσματα πρεπει να ψηφιστει ο νομος περι καταργησης της συνεντευξης. Τι να πω, εχουμε ξεπερασει πια τα ορια της ηλιθιοτητας και βαδιζουμε πια Σε επικινδυνα μονοπατια. Συγνωμη ρε παιδια τοσες μερες απορω τι κανουν εκει μεσα. Δεν γινεται θα τα εχουν ματωσει πια. Ειμαι περηφανος ελεγε καποιος απο δω Που ειμαι Ελληνας. Λαθος φραση φιλε η σωστη ειναι η εξης ειμαι περηφανος που ειμαι απογονος των αρχαιων ελληνων.
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Γιώργος Μανουσακάκης Μέσα στις επόμενες μέρες κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα αλλάζει ριζικά το καθεστώς των προσλήψεων στον στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα, από το 2011. Οι βασικές αλλαγές από τις δεκαπέντε συνολικά τροποποιήσεις έχουν να κάνουν με την κατάργηση της προσωπικής συνέντευξης και της προσαύξησης της μοριοδότησης στους συμβασιούχους του Δημοσίου, καθώς και από το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι προσλήψεις θα περνούν μέσα από το ΑΣΕΠ. [U][/U]
DjPanahs

Www.zougla.gr
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

DjPanahs έγραψε:Γιώργος Μανουσακάκης Μέσα στις επόμενες μέρες κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα αλλάζει ριζικά το καθεστώς των προσλήψεων στον στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα, από το 2011. Οι βασικές αλλαγές από τις δεκαπέντε συνολικά τροποποιήσεις έχουν να κάνουν με την κατάργηση της προσωπικής συνέντευξης και της προσαύξησης της μοριοδότησης στους συμβασιούχους του Δημοσίου, καθώς και από το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι προσλήψεις θα περνούν μέσα από το ΑΣΕΠ.
δε μας απασχολει εμας αυτο
Anonymous

Kostas13 έγραψε:
DjPanahs έγραψε:Γιώργος Μανουσακάκης Μέσα στις επόμενες μέρες κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα αλλάζει ριζικά το καθεστώς των προσλήψεων στον στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα, από το 2011. Οι βασικές αλλαγές από τις δεκαπέντε συνολικά τροποποιήσεις έχουν να κάνουν με την κατάργηση της προσωπικής συνέντευξης και της προσαύξησης της μοριοδότησης στους συμβασιούχους του Δημοσίου, καθώς και από το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι προσλήψεις θα περνούν μέσα από το ΑΣΕΠ.
δε μας απασχολει εμας αυτο
λεει για τη συνεντευξη
Anonymous

Αντε κουτσα κουτσα μπαινουμε στην τελευταια στροφη και παμε στην τελικη ευθεια...
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από margarita11788 »

Καλημερα... Μα τι λεμε τωρα; Τι κοντεουμε; Εχουμε πολυ ακομα... Φτανουν πια οι καταχρησεις!
Anonymous

Κοντευουμε λεεεεεεεμεεεε! Χτες ο κ. Βενιζελος εκανε συμβουλιο στον υπουργειο γιατι την αγορα εξοπλισμου και μιλησε και για τον νεο νομο που ειπε οτι θα ψηφιστει σε λιγες μερες και καθυστερει τον διαγωνισμο Εποπ για την στελεχωση των δυναμεων. Ειναι σαφες οτι το θεμα μας εχει παρει το δρομο του καθως μετα απο πολυ καιρο επιτελους ασχολουνται με εμας. Αυτο ειναι πολυ θετικο.
Anonymous

15 θα εχουν ανακοινωση;
White Knight
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από White Knight »

KΑλημερα παιδια... Εγω απο ενημερωσεις που ειχα προσφατα εμαθα οτι περιμενουμε τον νομο να ψηφιστει μεσα στην επομενη βδομαδα... Μετα αμεσα περιμενουμε και την ανακοινωση των αποτελεσματων... Μιλαμε για αρχες μεχρι 15 δεκεμβριου... Καλα μην σχολιασω για την ανακοινωση... Οι *****...
Anonymous

Λοιπον Μαγκες Ακούστε Ο Θείος μου ειναι αρχιλοχιας εμθ Εχει ηδη συμπληρώσει 25 Χρόννια Υπηρεσίας και μου είπε οτι Πρέπει τα αποτελέσματα και η Καταταξη να ειναι μεσα στο 2009 αλλιως η εγκυκλιος ειναι άκυρη! Αυτος οταν ειχε μπει στο στρατο ειχε ημερομηνια καταταξης 29 Δεκέμβρίου. Αυτο παντως μου χει πει οπως ισχυρίζεται οτι υπαρχει και γραπτα σε νόμο!
Anonymous

Τουκτουκα φωτης τουλκεριδης εδω τι θα γινει ρε θα μας παρουν ;
monika
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από monika »

Ρε παιδια να ρωτησω κετι γιατι μας εχουν πρηξει με οτι μαθαινουμε. Οσοι ηταν καταλληλοι απο εσας σας καλεσαν ολους για τις υπολοιπες διαδικασιες; Γιατι εμαθα για πα οτι καλουν μονο αυτους με τα περισσοτερα μορια... Λετε να ισχυει; Στο ΣΞ παρασε καμια κοπελα; Κ αν γινετα ας μου πει καποιος τι εγινε στα αθλητικα... Ηταν πολυ αυστηρα; Εννοω πιο πολυ με τις κοπελες. Κ αν ξερει κανεις αν κοβουν χωρις λογο στα ψυχοτεχνικα... Ευχαριστω!Εικόνα

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

monika έγραψε: Ρε παιδια να ρωτησω κετι γιατι μας εχουν πρηξει με οτι μαθαινουμε. Οσοι ηταν καταλληλοι απο εσας σας καλεσαν ολους για τις υπολοιπες διαδικασιες; Γιατι εμαθα για πα οτι καλουν μονο αυτους με τα περισσοτερα μορια... Λετε να ισχυει; Στο ΣΞ παρασε καμια κοπελα; Κ αν γινετα ας μου πει καποιος τι εγινε στα αθλητικα... Ηταν πολυ αυστηρα; Εννοω πιο πολυ με τις κοπελες. Κ αν ξερει κανεις αν κοβουν χωρις λογο στα ψυχοτεχνικα... Ευχαριστω!Εικόνα

οσοι ηταν καταλληλο, για παραδειγμα για την συνεντευξη εγραφε την ημερα, την ομαδα σου και το στρατοπεδο οπου θα γινοταν η συνεντευξη. Μετα εβγαιναν αποτελεσματα κ ελεγε παλι ημερα, ομαδα, τοποθεσι για τα ιατρικα και αγωνισματα. Οσοι φυσικα ειχαν κοπει απο ιατρικα δεν πηγαιναν την 5η μερα στα αγωνισματα. Για τα ψυχολογικα μας χωριζαν σε 10δες και περιπου 4 ατομα τα εκοβαν. Τελος στην επιτροπη απαλλαγων εκοψαν οσες δεν ειχαν το απαραιτητο υψος και βαρος.
DjPanahs

Εδω μας αφορα ποτε θα βγουν τα ριμαδια τα αποτελεσματα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης