Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξερεις κανενας τπτ εχουμε κανα νεο. Καμια καινουργια ημερωμινια τπτ στις ειδησεις.
Anonymous

Καλημερα. Μην βιαζεστε ακομα δεν ειπε τιποτα ρε παιδια. Ουτε για αποτελεσματα ουτε για καταταξη. Να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα και μετα μας νοιαζει η καταταξη. Κρατατε μικρο καλαθι... Παιδες. Μην ακουτε παλι ημερομηνιες γιατι θα απαγοητευτειτε παλι στο τελος!

Anonymous

Εγω ακουσα οτι θα μπουμε μεσα ιανουαριου με εξω φλεβαρη. Μη ρωτησετε απο που το εμαθα το ξερω εγω και αυτο φτανει. Δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο...
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

kallitexnis έγραψε:Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα κοινοποιηθεί εντός του επόμενου 15νθημέρου και η κατάταξη θα ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα Δεκέμβριο... Καλά αποτελέσματα σε όλους και υπομονή...

ετσι ακουγεται... Τωρα για να δουμε θα ειναι αληθεια;
μακαρι!

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

mila82 έγραψε:
kallitexnis έγραψε: Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα κοινοποιηθεί εντός του επόμενου 15νθημέρου και η κατάταξη θα ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα Δεκέμβριο... Καλά αποτελέσματα σε όλους και υπομονή...

μακαρι!

Που το ακουσατε;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από kallitexnis »

Αγαπητέ φίλε η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί μετά τις 20-25 όπου τα ΚΕΝ θ'αρχίσουν ν'αδειάζουν απ'την ΕΣΣΟ (την Παρασκευή ορκίζεται η Δ' ΕΣΣΟ 2009). Παράλληλα δεν θα γίνει μετά τις 31 Δεκεμβρίου διότι τότε δεν θα έχουν δικαίωμα να καταταγούν όσοι υπερβούν το 28ο έτος της ηλικίας τους. (Γεννηθέντες από 1-1-1982μέχρι 31-12-1990).
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

DiMiTrA P έγραψε:
mila82 έγραψε:
kallitexnis έγραψε: Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα κοινοποιηθεί εντός του επόμενου 15νθημέρου και η κατάταξη θα ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα Δεκέμβριο... Καλά αποτελέσματα σε όλους και υπομονή...

μακαρι!

Που το ακουσατε;
Είναι αυτονόητο DiMiTrA P και mila82 αφού όπως απάντησα και στον akarnana στην ημερομηνία κατάταξης των ΕΠ. ΟΠ. Σ. Ξ. Της ΕΔΥΕΘΑ 2009 η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έλαβε υπ'όψιν τους νεοσύλλεκτους της Δ' ΕΣΣΟ 2009 που ορκίζονται την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου Και θα πάρουν φύλλο πορείας για μονάδες περίπου στις 25 του ίδιου μήνα. Επίσης για να μην παραβούν το όριο ηλικίας που ορίζεται απ'το καταστατικό και την προκύρηξη, η κατάταξη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την 31 Δεκεμβρίου 2009 διότι αλλιώς όσοι υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους δεν θα έχουν δικαίωμα κατάταξης. Ευχαριστώ...

Anonymous

Θα ορκιστουν οσοι μπουν ανημερα η παραμονη; Καλα πολυ γελιο!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

akarnanas έγραψε:Θα ορκιστουν οσοι μπουν ανημερα η παραμονη; Καλα πολυ γελιο!
Ανέφερα την 31-12-2009 διότι είναι η τελευταία μέρα κατάταξης. Σίγουρα δεν θα πραγματοποιηθεί τότε αλλά απ'ότι αναμένεται σε 15 μέρες το αργότερο...

georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Συμφωνω απολυτα με τον καλλιτεχνη, εχει απολυτο δικιο διοτι κ εγω ανηκω στην κατηγορια του οριου ηλικιας (ειμαι το 1982 γεννηθεις). Κ επισης αυτο που μου ειπαν ειναι οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε τελος του μηνα με αρχες Δεκεμβριου. Η καταταξη ας αργησει... ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

georgia z έγραψε:Συμφωνω απολυτα με τον καλλιτεχνη, εχει απολυτο δικιο διοτι κ εγω ανηκω στην κατηγορια του οριου ηλικιας (ειμαι το 1982 γεννηθεις). Κ επισης αυτο που μου ειπαν ειναι οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε τελος του μηνα με αρχες Δεκεμβριου. Η καταταξη ας αργησει... ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ποιος σου το ειπε;
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από mila82 »

Πολυ λογικα τα οσα λες καλλιτεχνη, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου!
καταταξη σιγουρα μεχρι 31/12/09 για τον λογο που προανεφερες (γεννημενοι 1982, οπως εγω)
αποτελεσματα πιστευω την τελευταια βδομαδα του νοεμβρη.(προσωπικη αποψη, μην παρεξηγηθω)
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από mila82 »

kostas έγραψε:Το μονο καλο ειναι οτι θα κανουμε γιορτες σπιτια μασ

το πιο πιθανο ειναι (αν περασουμε) να ειμαστε μεσα τις γιορτες και οχι σπιτια μας οπως λες
Anonymous

Μια απο τα ιδια πιστευω και εγω. Αποτελεσματα τελος νοεμβρη με αρχες δεκεμβρη. Καταταξη μαλλον σε 15 μερες μετα απο τα αποτελεσματα.(οπως προκυρηξη). Ακουσα και ενα φιλο που ειπε για γιορτες κλπ ενα θα πω φετος οσοι μπουν ξεχαστε γιορτες στο σπιτι σας.
Σκοπια και πολυ σας ειναι. Ετσι για να μπαινουμε στο κλιμα... Εικόνα
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από mila82 »

Su-35 έγραψε:Μου αρεσει που θεωρειτε ως ειδηση τα αυτονοητα!Εικόνα

Εικόνα!

su-35 εγραψες παλι!

Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας