Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

thrakiotis έγραψε:
xameleon έγραψε:Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...

για καλο βεβαιως

xameleon έγραψε:Τωρα ρε παιδια εγω για καλο την εδωσσα την ανακοινωση εδω μεσα... Και εγω την ιδια αγωνια παιρναω, ετσι μου ειπανε ετσι σας ειπα... Δεν πιστευω να με κοροιδευουνε 3 ατομα... Τι να πω ; Σας ξαναλεω δεν μου τα ειπανε οτι να Ναι ατομα, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...

τελικα αυτο το τοπικ εχει καταντησει βιβλιο με ανεκδοτα τι να πω...

Η ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ Ή ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.Εικόνα
Anonymous

Ας αφησουμε τα νεα στην ακρη και ας αφησουμε τα πραγματα να κυλησουν ως εχουν... Ειδατε να μας βγηκανε σε καλο τα οποια 'νεα' ειχαμε για τα αποτελεσματα;

Θα σας απαντησω εγω, ΟΧΙ! Υπομονη και ας βγουν οποτε θελουν, σιγα μην μαραζωσουμε κιολας. Εγω ξενερωσα ηδη!
Anonymous

Τα αποτελέσματα θα βγούνε σίγουρα. Καταρχήν πρέπει να περαστεί στην εφημεριδα της κυβέρνησης η τροποποίηση με τη συνέντευξη και εν συνεχεία θα ανακοινωθούνε. Η κατάργηση της συνέντευξης ΠΡΕΠΕΙ να χαροποιεί όλους σας. Μ αυτό τον τρόπο μένουν στην απ έξω κάποιοι άθλιοι οι οποίοι τυχαίνει να έχουν βύσμα και να παίρνουν το 200αρακι εις βάρους του ικανού ο οποίος έχει σπουδάσει και γνωρίζει 1-2 ξενες γλώσσες.
Anonymous

Άρθρο 3

Κατάργηση του κριτηρίου της συνέντευξης

1. Η διάταξη της παρ.2 του άρθρου 4 του Ν.3320/05, με την οποία προστέθηκε στην παρ.2 του άρθρου 18 του Ν.2190/94 κριτήριο «Ε. Συνέντευξη» καταργείται.

2. Ειδικές διατάξεις που προβλέπουν τη συνέντευξη ως κριτήριο επιλογής ή πρόσληψης προσωπικού, με εξαίρεση την περίπτωση πρόσληψης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού του άρθρου 103, παρ.3 του Συντάγματος (άρθρο 19 του Ν.2190/94, όπως ισχύει), καταργούνται.

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=7231&spec=gov&type=1
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Παιδια ετσι οπως παει το ζητημα και φαγωνομαστε σαν τα σκυλια για την καθε μερα που περναει χωρις αποτελεσματα αν πρωτα ο Θεος βγουν τα αποτελεσματα και εχουμε περασει ολοι απο εδω μεσα και βρεθουμε μεσα... Αντι για "χαρηκα" θα εχουμε απο ενα μαυρισμενο ματι ο καθενας... Αντε σοβαρευτητε λεω εγω ουτε τα τριχρονα δεν κανουν ετσι που τους πηραν το παιχνιδακι... Χωρις υπομονη δεν θα καταφερετε τιποτα στη ζωη σας! Τωρα για το τι εχω μαθει εγω για το θεμα... Προσοχη μεταφερω απλως λογια που με ειπα απο το γραφειο στρατου απο Αθηνα... Τα αποτελεσματα ειναι ετοιμα περιμενουμε απλως καποιες υπογραφες λειπει και ο αρχηγος που τον περιμενουμε και την τεταρτη πιστευουμε οτι θα υπαρχει καποια ημερομηνια για τα αποτελεσματα... Τωρα αν εννουσε τον αρχηγο του ΓΕΕΘΑ τον ειδα εγω στο αεροδρομιο της Θεσσαλονικης την πεμπτη το απογευμα να φευγει για Αθηνα... Αυτο ειναι κατι που το ειδα με τα ματακια μου... Οποτε αναμενουμε... Κοντος ψαλμος Αλληλουια!
Anonymous

Υπομονη παιδια οποτε ειναι θα βγουνε να μην ανχωνομαστε και φωναζουμε για το τιποτα
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Η ουρα εχει παντωτε πολλους κομπους δεν το ξερες;

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

Gary έγραψε: Αφηστε τις ουρες και τους κομπους τωρα, το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να κινιτοποιηθουμε να ταρακουνησουμε λιγο τον υπουργο, δεν μπορει να μας αφησει ετσι μεχρι την μερα εκεινη των αποτελεσματων η οποια προβλεπεται να ειναι μακρια ακομη, να βγει τωρα και να μας πει ποτε θα τα ξερουμε
αντε βρε gary κινητοποιησου, πηγαινε εξω απο την βουλη και αρχισε να φωναζεις που σου ειπαν οτι μεχρι τελος του χρονου θα βγουν τα αποτελεσματα κ δεν σου εδωσαν συγκεκριμενη ημερομηνια.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Gary έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Gary έγραψε: Αφηστε τις ουρες και τους κομπους τωρα, το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να κινιτοποιηθουμε να ταρακουνησουμε λιγο τον υπουργο, δεν μπορει να μας αφησει ετσι μεχρι την μερα εκεινη των αποτελεσματων η οποια προβλεπεται να ειναι μακρια ακομη, να βγει τωρα και να μας πει ποτε θα τα ξερουμε
αντε βρε gary κινητοποιησου, πηγαινε εξω απο την βουλη και αρχισε να φωναζεις που σου ειπαν οτι μεχρι τελος του χρονου θα βγουν τα αποτελεσματα κ δεν σου εδωσαν συγκεκριμενη ημερομηνια.
εγω ειπα για μαζικη κινιτοποιηση, την εχουμε ξανασυζητησει
αυτο που λετε δεν γινετε! Επειδη ειπαν οτι θα αργησουν να τα βγαλουν πιστευεις οτι θα πληρωσουν εισητηρια ατομα για να πανε αθηνα; Αυτο ειναι εκτος πραγματικοτητας. Κανε υπομονη και θα βγουν σε ενα μην ατο πολυ
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Gary έγραψε: Και μενα δε μου λεει τιποτε το "μεχρι τελος του χρονου" μεχρι τελος του κοσμου μου ακουγεται, εγω θελω συγκεκριμενη ημερομηνια, μεχρι τελος του χρονου ειναι και 31 δεκεμβριου; Θα τα μαθουμε πρωτοχρονια; Ελεος
τοτε δεν κανεις κ για το στρατο. Πιστευεις οτι θα μπεις εκει κ θα σου λενε συγκεκριμενες ημερομηνιες; Μπορει τελευταιες βδομαδες να μαθεις οτι πας σκηνακια, εσυ θα πας στον διοικητη σου να απαιτησεις να σου πει ημερομηνια; Τες πα επειδη βγηκαμε απο το θεμα. Τα αποτελεσματα πιστευω θα βγουν πριν τις γιορτες, ποιος θα καθισει στις γιορτες να βγαλει αποτελεσματα; Οποτε καλα λεω το πολυ ενα μηνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

Εχει ενημερωθει ο διαχειριστης του φορουμ
Anonymous

Τζαμπα μαλωνεται κ βριζεται κ σας εχει φαει η αγωνια για τα αποτελεσματα. Συμφωνα με πληροφοριες Κ που ειχα διαβασει σε ενα αθρο στη ελευθεροτυπια θα ορισουν ημερομηνιες κ θ μας ξανα καλεσουν κ για αντι για συνεντευξη θα γραψουμε γραπτες εξετασεις ελεγε. Οπως ιστορια, εκθεση και μθηματικα. Με λιγα λογια Θα φαμε Το μπουλο ολοι μας. Γεια σου πασοκ με τις ιδεες τις ωραιες
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ασχετα με ολα αυτα τα δυσαρεστα που συνεβησαν εγω θελω να σας ευχηθω μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια στα αποτελεσματα σας και να τελειωνει γρηγορα η αναμονη σας. Και αν γινεται να Ρθειτε ολοι και ολες στους κολπους του στρατου η οπου δηλωσε ο καθενας. καλη επιτυχια σε ολους και Ολες
Anonymous

Ευχαριστουμε εκ μερους ολων cristi!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ZAGOS έγραψε:Ευχαριστουμε εκ μερους ολων cristi!
Να εισαι καλα ζαγκο και θα παρακαλουσα κατι ολους σας μην μπαινετε σε προσωπικες αντιπαραθεσεις κρατηστε τη θεματολογια σε επιπεδο και την αγωνια σας Σταθερη σας ευχαριστω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες