Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
Μπορει να μου στηλι καποιος τη σελιδα της Π. Α;
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
εγω δεν το θυμαμαι αυτοkostas έγραψε: Θυμαστε το εθνος τη ελεγε; Τα αποτελεσματα στρατου ξηρας θα ανακοινωθουν μαζι με τα ονοματα τις αεροποριασ. Το θυμαστε;
-
Anonymous
Του στρατού σήμερα δεν πρόκειται να βγουν... καλωσ την φιλη την εβριτισσα, ακομα περιμενης τι εγινε ποσο ακομα; μην περιμενης αδικα ουτε σημερα, οποιος εχη κανη για αεροπορια να ελπιζη.
σαυτο εχεις δικιο... Αρα υπομονη λιγο ακομαkostas έγραψε: Θυμαστε το εθνος τη ελεγε; Τα αποτελεσματα στρατου ξηρας θα ανακοινωθουν μαζι με τα ονοματα τις αεροποριασ. Το θυμαστε;
-
Gary
- Λοχαγός

ΕΠΟΠ ΛΑΓΟΣ έγραψε:Του στρατού σήμερα δεν πρόκειται να βγουν... καλως την φιλη την εβριτισσα, ακομα περιμενης τι εγινε ποσο ακομα; Μην περιμενης αδικα ουτε σημερα, οποιος εχη κανη για αεροπορια να ελπιζη.
και που το ξερεις αυτο ρε μεγαλε; Απο ποια πηγη το εμαθες; Να μας λες απο που τα ακουσες
www.haf.grGary έγραψε:Μπορει να μου στηλι καποιος τη σελιδα της Π. Α;
-
Gary
- Λοχαγός

Ευχαριστω παιδια
δεν ανακοινωθηκαν ουτε εκει, αν θελεις να ψαξεις αυτο. Μονο στο Π. Ν. ΑνακοινωθηκανGary έγραψε:Ευχαριστω παιδια
-
Anonymous
Τελος του μηνα, το ειπανε κ στο νετ σημερα.αλλα κ αυτο ακομα δεν ειναι σιγουρο. ετσι δεν προκειται να βγουν χωρις ανακοινωση. ακομα θα ξεχωριζουν μπλε κ πρασινους λαγους.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Π. Α. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 13/11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣkostas έγραψε:μπορεις να Το θυμισεις λιγο φιλε και συνονοματε στα παιδια... Κανε μου λιγο αυτην την χαρη γιατι εδω θα τρελαθουμε. Αλλος του ειπε το βισμα αλλος αερολογιες και αλλος αντε μην πω καμια βαρια κουβενταKostas13 έγραψε:σαυτο εχεις δικιο... Αρα υπομονη λιγο ακομαkostas έγραψε: Θυμαστε το εθνος τη ελεγε; Τα αποτελεσματα στρατου ξηρας θα ανακοινωθουν μαζι με τα ονοματα τις αεροποριασ. Το θυμαστε;
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
αλλο ιδια περιοδο κ αλλο ιδια μεραKostas13 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Π. Α. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 13/11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣkostas έγραψε:μπορεις να Το θυμισεις λιγο φιλε και συνονοματε στα παιδια... Κανε μου λιγο αυτην την χαρη γιατι εδω θα τρελαθουμε. Αλλος του ειπε το βισμα αλλος αερολογιες και αλλος αντε μην πω καμια βαρια κουβενταKostas13 έγραψε:σαυτο εχεις δικιο... Αρα υπομονη λιγο ακομαkostas έγραψε: Θυμαστε το εθνος τη ελεγε; Τα αποτελεσματα στρατου ξηρας θα ανακοινωθουν μαζι με τα ονοματα τις αεροποριασ. Το θυμαστε;
-
Gary
- Λοχαγός

Kostas13 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Π. Α. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 13/11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣkostas έγραψε:μπορεις να Το θυμισεις λιγο φιλε και συνονοματε στα παιδια... Κανε μου λιγο αυτην την χαρη γιατι εδω θα τρελαθουμε. Αλλος του ειπε το βισμα αλλος αερολογιες και αλλος αντε μην πω καμια βαρια κουβενταKostas13 έγραψε:σαυτο εχεις δικιο... Αρα υπομονη λιγο ακομαkostas έγραψε: Θυμαστε το εθνος τη ελεγε; Τα αποτελεσματα στρατου ξηρας θα ανακοινωθουν μαζι με τα ονοματα τις αεροποριασ. Το θυμαστε;
μου τη σπαει που λενε χαζολογα, τι παει να πει την ιδια περιοδο; Την ιδια μερα να πεις η την ιδια εβδομαδα η τον ιδιο μηνα, βλακες, ε βλακες, ποσο μου την σπανε

Σιγα μη τα εβγαζαν
-
Anonymous
Πεστα... πεστα. γιατι μερικοι εδω μεσα ολο τα ιδια κ τα ιδια γραφουν, αερολογιες. τελος του μηνα ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεε εβριτισσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες