Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι το ΠΑΣΟΚ μας εφερε τα πανω κατω! Η αξιοκρατια τους μαρανε. Δεν βλεπουν ολους τους αλλους τομεις που επικρατει το απολυτο χαος! Γ. Μω τα υπουργεια μας! Θελουμε τα αποτελεσματα μας ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!
-
nini84
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 7
Αντε παιδια καλη μας επιτυχια... μακαρι να βγουν σημερα! υπομονη μεχρι της 4!
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
εσυ που ξερεις για σημερα;Gary έγραψε: Οχι, εγω αλλες φορες που μπαινω τετοια ωρα εχει βγει ο ημερησιος τυπος, πιστευω οτι αργουνε γιαυτο το λογο, θα το μαθουμε μεχρι το μεσημερι, αν βγουνε τα αποτελεσματα θα επιβεβεωθω, αν οχι, λυπαμαι, τον πουλοοο!
-
perimenw!!!
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 19
Λοιπον παιδια εχω δουλεια αλλα θα σας παρακολουθω για κανενα νεοτερο... καλη επιτυχεια σε ολους και πανω απ ολα υπομονη αδερφια μου!
αυτο το επιτακτικο υφος αλλου κοπελιαΣΟΦΗ έγραψε:Του στρατού σήμερα δεν πρόκειται να βγουν...
εχουμε πει απειρε φορες Οταν λεμε κατι να διευκρινιζουμε την πηγη μασ... Να μη πεταμε κατι και μετα αντε γεια...ΣΟΦΗ έγραψε:Του στρατού σήμερα δεν πρόκειται να βγουν...
Κ οχι με αυτο το τροπο...
Ρε παιδια ελατε να στειλουμε στην γλυκια την ποπη ολοι μαζι μυνημα για εποπ ξηρας να μας πει τι γινετε
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
Kostas13 έγραψε:Ρε παιδια ελατε να στειλουμε στην γλυκια την ποπη ολοι μαζι μυνημα για εποπ ξηρας να μας πει τι γινετε
ποια ειναι παλι αυτη;
-
Gary
- Λοχαγός

anna.nikos έγραψε:εσυ που ξερεις για σημερα;Gary έγραψε: Οχι, εγω αλλες φορες που μπαινω τετοια ωρα εχει βγει ο ημερησιος τυπος, πιστευω οτι αργουνε γιαυτο το λογο, θα το μαθουμε μεχρι το μεσημερι, αν βγουνε τα αποτελεσματα θα επιβεβεωθω, αν οχι, λυπαμαι, τον πουλοοο!
εγω δε ξερω απο πουθενα, οτι ξερω απο εσας το ξερω, απλα εκανα εικασια για το οτι αργουνε να βγαλουν τον ημερησιο τυπο, μηπως αργουνε επειδη ετοιμαζουν την αναρτηση των αποτελεσματων
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
ποπη τσαπανιδου. Εσενα το βυσμα σου το ειπε για σημερα;Gary έγραψε:ποια ειναι παλι αυτη;Kostas13 έγραψε:Ρε παιδια ελατε να στειλουμε στην γλυκια την ποπη ολοι μαζι μυνημα για εποπ ξηρας να μας πει τι γινετε
ποπη τσαπανιδου στη νετ!Gary έγραψε:Kostas13 έγραψε:Ρε παιδια ελατε να στειλουμε στην γλυκια την ποπη ολοι μαζι μυνημα για εποπ ξηρας να μας πει τι γινετε
ποια ειναι παλι αυτη;
Η τσαπανιδου μωρε... ασε ρε που θα χρεωνομαστε τσαμπα... Αρκετα!
εχω στειλει πανω απο 10 μηνυματα σε διαφορετικες εκπομπες κ ολοι μας γραφουν...
εμ κεραταδες εμ κ δαρμενοι
εχω στειλει πανω απο 10 μηνυματα σε διαφορετικες εκπομπες κ ολοι μας γραφουν...
εμ κεραταδες εμ κ δαρμενοι
-
Gary
- Λοχαγός

anna.nikos έγραψε:ποπη τσαπανιδου. Εσενα το βυσμα σου το ειπε για σημερα;Gary έγραψε:ποια ειναι παλι αυτη;Kostas13 έγραψε:Ρε παιδια ελατε να στειλουμε στην γλυκια την ποπη ολοι μαζι μυνημα για εποπ ξηρας να μας πει τι γινετε
το βισμα μου εχει καιρο που μου ειπε αποτελεσματα να περιμενω μετα τις 13,13 η μετα τις 13 τωρα δε μου διευκρινησε, μονο εικασιες κανουμε πλεον
Η ποπη τελειωσε. Ηταν η τελευταια μας ελπιδα. Για να δουμε τωρα τι θα γινει. Μεχρι τις 4 να περιμενουμε περιπου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες