πραγματικα εχω μπερδυετει! Στην τηλεοραση μιλαει μονο για ασεπ κ για δημοσιο. Ο στρατος δεν ειναι δημοσιο! Κανω λαθος; Αν κ για τα αποτελεσματα δεν το κοβω να βγαινουν παλιtati έγραψε: Εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους με αυτα που ακουνε κ πανε να μπερδεψουν κ αλλους...
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
Δεν έχουν καμία σχέση οι διαγωνισμοί του δημοσίου με αυτούς του στρατού...anna.nikos έγραψε:πραγματικα εχω μπερδυετει! Στην τηλεοραση μιλαει μονο για ασεπ κ για δημοσιο. Ο στρατος δεν ειναι δημοσιο! Κανω λαθος; Αν κ για τα αποτελεσματα δεν το κοβω να βγαινουν παλιtati έγραψε: Εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους με αυτα που ακουνε κ πανε να μπερδεψουν κ αλλους...
κατα καποιο τροπο δημοσιο ειναι αλλα δεν συμπεριλαμβανεται σ'αυτα που ηδη αναφερθει για το δημοσιο. Το εχω πει παρα πολλες φορες οτι δεν υπαγεται στο υπουργειο εσωτερικων αλλα στο υπουργειο εθνικης αμυνας. Αυτο ειναι το αρμοδιο υπουργειο για να αναφερει το οτιδηποτε...anna.nikos έγραψε:πραγματικα εχω μπερδυετει! Στην τηλεοραση μιλαει μονο για ασεπ κ για δημοσιο. Ο στρατος δεν ειναι δημοσιο! Κανω λαθος; Αν κ για τα αποτελεσματα δεν το κοβω να βγαινουν παλιtati έγραψε: Εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους με αυτα που ακουνε κ πανε να μπερδεψουν κ αλλους...
οσο για τα αποτελεσματα ο θεος κ η ψυχη μας...
Εδω κ ενα μηνα λεμε τα ιδια πραγματα κ κανενας δε τα διαβαζει παρα συνεχιζουν να λενε τα δικα τους... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Κ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ.
Εχει αλλο θεμα για την αεροπορια
για αεροπορια εχει αλλο θεμα. Εδω ειναι στρατο ξηραςΖzZzZzZ έγραψε:Πειτε και τπτ για Αεροπορια αν δειτε
-
Anonymous
KΑλα ηρεμησε. Μην κανεις ετσι... Ερωτηση εκανε... 

Εχουμε κανα νεο ρε παιδια; Θα βγουνε σημερα;
-
ELEANOYLA
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 53
καλημερα παιδια. πηρε τηλεφωνο η μανα μου και ειπες δεν βγαινουν σημερα και να παρουμε τηλ. απο βδομαδα... για στρατο ξηρας μιλαω παντα.
Καλα ασε τι λενε. Εγω γι'αυτο δε παιρνω πλεον τηλ. Αυτοι μπορει να σου πουν οτι θα βγουν σε κανα μηνα κ να βγουν την επομενη μερα. Για τοσο ζωα μιλαμε
Καλα ειναι σοβαροι ρεεεεεεεεεεεεεεεε; Το στρατο μου μεσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης