Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

yamal έγραψε:Ρε εδω δεν ξερει ποτε θα κατεβασει τον ***** νομο ο αλλος θα ξερουν οι υφισταμενοι ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
βγειτε καμια βολτιτσα κ αμα ο τυπος κατεβασει τον νομο θα το μαθουμε κ θα μαθουμε μετα απο λιγο ποτε θα βγουν κ τα αποτελεσματα
Γιαμαλ οχι βομολοχιες
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

yamal έγραψε:Ρε εδω δεν ξερει ποτε θα κατεβασει τον ***** νομο ο αλλος θα ξερουν οι υφισταμενοι ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
βγειτε καμια βολτιτσα κ αμα ο τυπος κατεβασει τον νομο θα το μαθουμε κ θα μαθουμε μετα απο λιγο ποτε θα βγουν κ τα αποτελεσματα
ο νομος ψηφηστικε ρε φιλε. Ετσι δεν ειναι;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

Και να εχει ψηφηστει μας εχουν εντελως γραμμενους, ουτε τους νοιαζει αν εμεις αγωνιουμε και περιμενουμε σαν τους καιμενους
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ποτε ψηφιστηκε ρε παιδια;
Anonymous

Ποτε ψηφιστηκε; Οχι ρε παιδια δεν πρεπει να ψηφιστηκε ενταξει ειπαμε ειναι γκαγκα οι τυποι αλλα οχι κ ετσι αν ειχε ψηφιστει θα ελεγαν κ ποτε θα βγουν αφου η βουλη ηταν κλειστη για τον προυπολογισμο τωρα ανοιξε την παρασκευη κ επειδη ειδα στο καναλι της βουλης ενα μερος ο υπουργος μιλουσε μονο για το ναυτικο εκεινη την στιγμη [οχι την προκυρηξη αλλα για το περαμα κ τα πολεμικα πλοια] ασε που απο βουλευτες ηταν κοντα στους 20 συνολικα!

εγω πιστευω οτι θα κατεβασει τον νομο μεσα στην εβδομαδα αν αυτος που ειπε οτι ο νομος ψηφιστηκε ας μου πει κ το ποτε γτ αν ειχε ψηφιστει θα ξεραμε κ για τα αποτελεσματα μην λεμε οτι θελουμε

Anonymous

Παντως οι λιστες πρεπει να ειναι ετοιμες εδω και μερεσ... απλα περιμενουν το οκ ποτε θα τις ανακοινωσουν... ετσι πιστευω...
Anonymous

Νεος ολα παιζονται φυσικα εδω μεσα θα ακουσεις τα παντα κ λογικα ειναι κ πολυ σωστο φορουμ ειναι κ ο καθενας λεει τα πραγματα οπως τα βλεπει κ τα καλαβαινει.
εγω σου ειπα εμαθα οτι ηταν κλειστη για τον προυπολογισμο γτ αν δεις μεσα στο φορουμ καποιοι ελεγαν οτι εκλεισε κ καποιοι αναρωτιοντουσαν τον λογο κ ημουν κ εγω στην 2η κατηγορια. Το θεμα ειναι η βουλη ξανανοιξε αρα μεσα στην εβδομαδα θα κατεβασει κ τον νομο ειμαι σιγουρος πως ουτε αυτοι θελουν ν ατο καθυστερουν ο στρατος εχει αναγκες κ πρεπει αυτες να καλυφθουν... Αν παντως δεν κατεβασει τον νομο αποτελεσματα δεν βλεπουμε

κ ασε τους αλλους να παιρνουν τηλεφωνα κ να ρωτανε οπως κ εδω ετσι κ στο τηλεφωνο ο καθενας θα τους λεει οτι θελει

Anonymous

yamal έγραψε:Νεος ολα παιζονται φυσικα εδω μεσα θα ακουσεις τα παντα κ λογικα ειναι κ πολυ σωστο φορουμ ειναι κ ο καθενας λεει τα πραγματα οπως τα βλεπει κ τα καλαβαινει.
εγω σου ειπα εμαθα οτι ηταν κλειστη για τον προυπολογισμο γτ αν δεις μεσα στο φορουμ καποιοι ελεγαν οτι εκλεισε κ καποιοι αναρωτιοντουσαν τον λογο κ ημουν κ εγω στην 2η κατηγορια. Το θεμα ειναι η βουλη ξανανοιξε αρα μεσα στην εβδομαδα θα κατεβασει κ τον νομο ειμαι σιγουρος πως ουτε αυτοι θελουν ν ατο καθυστερουν ο στρατος εχει αναγκες κ πρεπει αυτες να καλυφθουν... Αν παντως δεν κατεβασει τον νομο αποτελεσματα δεν βλεπουμε

κ ασε τους αλλους να παιρνουν τηλεφωνα κ να ρωτανε οπως κ εδω ετσι κ στο τηλεφωνο ο καθενας θα τους λεει οτι θελει

ΣΩΣΤΟΣ... ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΣ; ΕΓΩ ΤΘ...
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Κανενας δε ξερει τιποτε, οπως και συ γιαμαλ, οπως και εγω, οτι και να πουμε λογια του αερα θα ειναι, και μεσο να εχεις και να σου πει αυτο το βισμα αυριο οτι θα βγουνε μη ξαφνιαστεις αν βγουνε μεθαυριο η τον αλλο μηνα, μονο ο βενιζελος ξερει ποτε θα βγουνε
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Απο κει και περα οι υπολοιποι μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε
Anonymous

Γκαρυ αυτο ακριβως λεω κ εγω.
νεος α-τ δηλωσα αν κ θα επρεπε διαβιβαστης πυροβολικου γτ στρατο εκανα δοκιμος διαβιβαστης πεζικου αλλα δεν με επαιρνε λογω του πλησιαζω τα 27
Anonymous

Οσο για το μεσο που λεει ο γκαρυ μας αναγκασαν να ψαχτουμε ετσι δεν νομιζω να θελει κανενας απο εμας να εχει υποχρεωση στον καθε *****
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Ακριβως, αυτοι φταινε οχι εμεις
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Φιλε γιαμαλ και εγω δεν ακουσα να ψηφισουν το νομο. Και οσες αναγκες και αν εχει ο στρατος φαντασου ποσες αναγκες εχει η οικονομια αυτη τη στιγμη! Θα πουν και οι ανωτεροι ας Κανουν και καμια υπηρεσια παραπανω οι εποπ που ειναι ηδη μεσα και μετα απο κανα μηνα-τριμηνο βλεπουμε.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Gary έγραψε:Ακριβως, αυτοι φταινε οχι εμεις

χαχαχα... Μου θυμισες το τραγουδι, φταιτε και σεις φταιμε και μεις φταινε και οι αααααλλοι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης