Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

tati έγραψε:Το ειπα απο την αρχη... Μονο με συγκεντρωση εξω απο το υπουργειο θα καταφερουμε να κανουμε κατι... Αλλα...1) αν υπαρξουν κωλοπαιδα που κανουν φασαριες θα εχουμε μεγαλα προβληματα κ 2) δε πρεπει να παμε 5-10 ατομα. Αλλα να μαζευτουμε πολλοι...

συμφωνω και επαυξανω, να μια τελεια ληση, μια διανυκτερευση στην Αθηνα ειναι μονο η ταλαιπωρια, αλλα μονο για οσους εχουν κοτσια και κουραγιο.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εχει δικιο η μαρινα δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα βγαλουνε αλλα μαλλον ειναι το τελευταιο θεμα που τους καιει... Εγω απο τι καταλαβαινω αδυνατουν να τα βγαλουν τωρα γιατι ο προθυπουργος υποσχεθηκε καποια χρηματα=επιδοματα αδυνατη να βαλει μαλλον τωρα τους μονιμους γιατι εχει να σκασει αρκετα ευρω οπως τα δωρα τα λεφτα για την ορκωμοσια και αλλα πολλα... Δεν εχω δει τον υπουργο εθνικης αμυνας να κανει ουτε μια δηλωση οχι μονο για το θεσμο τον εποπ αλλα γενικα για το στρατο... Δεν ξερω παντως τ'αποτελεσματα θα βγουν παιδια καλιο αργα παρα ποτε που λενε εγω και αλλη μια φορα θα ευχηθω σε οσους ειναι πραγματικα πορομενους και σε αυτους που εχουν αναγκη να μπουνε τα επιθυμητα αποτελεσματαΕικόνα

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ρε παιδια το ξερουμε οτι δε προκειτε να μην τα βγαλουνε. Το προβλημα ειναι ποτεεεεεεεεεεεεεεε
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Ναι αλλα οταν εγω προσπαθησα να το οργανωσω ολοι κανανε τις παπιες... επιλογη τους βεβαια αλλα ας μη φωναζουν μετα οτι καθομαστε με σταυρωμενα χερια

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Μα δεν ειπαμε οτι δε θα τα βγαλουνε ρε παιδια ελεοςςςςςςςςςςςς, το θεμα ειναι να μη τα βγαλουνε αργα εχοντας μας χεσμενους, να τα βγαλουνε νωρις να τελειωνει αυτο το μαρτηριο, που εχουμε ενα χρονο σχεδον που βγηκε η προκυρηξη, φαγαμε ολο το γαιδαρι και μας εμεινε οχι η ουρα, μια τριχα της ουρας και εχουμε κολλησει εκει σαν #$%^%^&%^#@$@ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vicky »

Το θέμα είναι να βγουν άμεσα και όχι του χρόνου. Έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα τίποτα. Πόση υπομονή να κάνουμε πια; Πήρε κανείς τηλέφωνο στο ΓΕΣ σήμερα;
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από vicky »

tati έγραψε:Ναι αλλα οταν εγω προσπαθησα να το οργανωσω ολοι κανανε τις παπιες... επιλογη τους βεβαια αλλα ας μη φωναζουν μετα οτι καθομαστε με σταυρωμενα χερια

Δεν είναι κι εύκολο αυτό που λες. Υπάρχουν παιδιά που Έχουν και υποχρεώσεις και το κυριότερο δεν Μένουν Αθήνα.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Γυρνα λιγο πισω να δεις τι μου ειπαν εμενα σημερα.

μη τα ξαναγραφω...

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Ακουω προτασεις για οργανωση, απο κει και περα θα ενημερωσω φιλους μου που δωσαμε μαζι εξετασεις, ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν, και εχω πολλα τηλεφωνα, περιμενω ομως οργανωση
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Μα δεν ειπα εγω να επιστρατευτουμε απο ολες τις περιοχες της ελλαδας αλλα να μαζευτει ενας ικανοποιητικος αριθμος ατομων
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Gary έγραψε:Ακουω προτασεις για οργανωση, απο κει και περα θα ενημερωσω φιλους μου που δωσαμε μαζι εξετασεις, ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν, και εχω πολλα τηλεφωνα, περιμενω ομως οργανωση
εγω μεσα οτι κανονισετε

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Μα οι υποψηφιοι ειναι απο ολη την ελλαδα, οχι απο την αθηνα μονο, ελεος
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ρε παιδια μη παιρνετε στο γεσ. Δε ξερουν την τυφλα τους αυτοι. Το γες θα μαθει τα αποτελεσματα 10 λεπτα πριν τα μαθουμε εμεις. Στο υπουργειο να περνεται. Εγω σας ειπα οτι πηρα στο υπουργειο. Φυσικα ουτε αυτοι ξερανε να μου πουν, αλλα πρωτα θα το ξερουν αυτοι και μετα γεεθα γεσ
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από vicky »

tati έγραψε: Γυρνα λιγο πισω να δεις τι μου ειπαν εμενα σημερα.

μη τα ξαναγραφω...

Δεν λέω για όλους. Εγώ για παράδειγμα θα ήμουν μέσα αν Μπορούσα και έμενα Αθήνα γιατί με ενδιαφέρει πραγματικά.
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Πρωτεινω για αρχη την εισαγωγη νεου θεματος οπου εκει μεσα θα δηλωνουν ολοι οσοι θα ερθουν σιγουρα,επειτα θα συγκεντρωθουμε σε αυτο το θεμα οπου και θα ανταλαξουμε τηλεφωνα και θα συνεννοηθούμε επι της κινιτοποιησης
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες