Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μα δε θα στειλουμε με τα αληθηνα μας μαιλ! Αλλα και παλι δε θα καταφερουμε κατι θα μας γραψουν κανονικοτατα!
Anonymous

Εγω ηδη προχθες εστειλα αλλα ειδε μονο το δικο μου και δεν ανεφερε τπτ αμα δει ενα σορο μυνηματα επι αυτου θεματος θα κανει κατι πιστευω!
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Θελει συντονισμο ομως το θεμα... ολοι μαζι ταυτοχρονα...

Anonymous

Τι ιδια μερα πρεπει δε χρειαζεται να ειναι υποχρωτικα ταυτοχρονο αρκει να δει οτι υπαρχει θεμα!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Θα συμφωνισω μαζι σου φιλε ! Τα αποτελεσματα οχι απλα θα αργησουν αλλα θα αργησουν τοσο που δε το περιμενουν οι περισσοτεροι! Μακαρινα βγουν σε ενα μηνα οπως λες αλλα να μην εκπλαγουμε αν βγουν και με το καινουριο ετος!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Αναφερομαι στο φιλο της προηγουμενης σελιδας. Δυστυχως δε ξερω πως απανταει καποιος απ ευθειας σε καποιον με το κειμενο να ειναι μαζι με την απαντηση
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Φαντασου ομως οτι αν δεχτει πολλα μηνυματα ταυτοχρονα θα παθει πλακα. ειμαι σιγουρη οτι θα αφησει οποιοδηποτε θεμα εχει πιασει κ θα το σχολιασει.

Anonymous

Ρε παιδια ημαρτον. Συμφωνω με τον παραπανω. Πρεπει να κινητοποιηθουμε καπως. Λες να σε κοψουν επειδη τους πιεσες να σου πουν την ημερομηνια δημοσιοποιησης των ονοματων. Θα περιμενα να σκεφτεσαι πιο εξυπνα. Αμα δει ο Αυτιας λαο και πολυ πραγμα e-mail θα τρεξει. Αυτοι τρελαινονται για κατι τετοια. ΑΥτο το λεω για το φιλη-φιλη που αμολησε την κοτσανα λετε ο Αυτιας να το πει στον Βενιζελο και ο Βενιζελος να ζητησει τα ε-μαιλ εστειλαν στον Αυτια και να τους κοψει ολους. Πολυ τζεημς μποντ βλεπεις!:) :) :)
Anonymous

Σκοπος ειναι να στειλουμε μυνημα απλα εγω το λεω επειδη καποιοι να μην μπορουν εκεινη τι στιγμη και δε θα μποροθμε να συγχρονιστουμε σωστα... Τεσπα εγω ειμαι συμφωνος οπως και να χει!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Παιδια, τα παντα παιζουν μεταξυ πολιτικων και δημοσιογραφων! Ποσα γινονται και δε μαθαινουμε τιποτα...
Anonymous

Ολοι ε μαιλ τωρα στον Αυτια. Αντε να ξυπνησουν λιγο. Ασχολουνται με την οικονομια τωρα οι ειδησεις και με τα σταγε. Εμας μας ξεχασαν. Αμα δεν φωναξουμε δεν θα γινει τιποτα. Οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο τους βολευει.(Αμα περασει και λιγο παραπανω μπορει να το ξεχασουνε κιολας το σκεφτηκατε αυτο;) Τα παντα ολα!
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Εγω παντως με αυτο εννουσα τα ε-μαιλ που θα σταλουν στο γραφειο του βενιζελου. Εκει θα υπαρξει προβλημα με οσους στειλουν... στον αυτια δε μπορουν να ζητησουν στοιχεια

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Εχετε μαιλ του αυτια ή καποιο νουμερο για κινητο;
Anonymous

Λοιπον... Η ημερομηνια καταταξης μας ειναι 18 του μηνος. Σωστα; Αρα, για να μην εχουν βγαλει μια ανακοινωση παει να πει οτι μεχρι τοτε θα μας εχουν παρει! Ετσι θελω να πιστευω...
Anonymous

Συμφωνω. Πρεπει να οργανωθουμε! Να στειλουμε στον Αυτια ε μαιλ, να παρουμε τηλεφωνα κλπ. Απο σημερα κιολας. Καποια στιγμη θα ασχοληθει, δεν υπαρχει περιπτωση. Οσο περισσοτερο κοσμος στειλει τοσο γρηγοροτερα θα ασχοληθει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες