Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλησπερα σε ολους... Ειμαι καινουριο μελος. Τι γινεται ρε παιδια, εχουμε καμια οριστικη ανακοινωση για το ποτε θα βγοθν τελικα τα αποτελεσματα για σξ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Aggelos89 έγραψε:Καλησπερα σε ολους... Ειμαι καινουριο μελος. Τι γινεται ρε παιδια, εχουμε καμια οριστικη ανακοινωση για το ποτε θα βγοθν τελικα τα αποτελεσματα για σξ;
μαλλον αυριο η μεθαυριο η απο βδομαδα θα μαθουμε τα αποτελεσματα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Κανονικα επρεπε να τα ειχαν βγαλει ηδη η εστω μια ανακοινωση για το ποτε θα βγουνε, γιαυτο και πολυ κρατησε αυτη η κοροιδια
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
μα δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγουν αυριο. Ενα ατομο το ειπε αυτοGary έγραψε: Κανονικα επρεπε να τα ειχαν βγαλει ηδη η εστω μια ανακοινωση για το ποτε θα βγουνε, γιαυτο και πολυ κρατησε αυτη η κοροιδια
Δεν πειράζει.
Και όλοι λέγανε μαζικά ότι θα βγουν την δευτέρα που μας πέρασε και τελικά μείναμε να μην πώ με τι στο χέρι.
Και όλοι λέγανε μαζικά ότι θα βγουν την δευτέρα που μας πέρασε και τελικά μείναμε να μην πώ με τι στο χέρι.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Επειδη μολις μμπηκα εχουμε κανενα νεοτερο;
μπορεις να διαβασεις τις προηγούμενες σελιδες καλε μου Ηλία, για να ενημερωθεις.ilias83 έγραψε:Επειδη μολις μμπηκα εχουμε κανενα νεοτερο;
Αν βγουνε τα αποτελεσματα, τι ωρα περιπου θα τα βγαλουνε;
ξερει κανεις να μου πει;
ξερει κανεις να μου πει;
Αγνωστο.
εδω δε ξερουμε το ποτε... Θα ξερουμε την ωρα;
εδω δε ξερουμε το ποτε... Θα ξερουμε την ωρα;
Καλημερα παιδια! μηλισα με την ενημερωση κοινου αθηνων και μου ειπαν σιγουρα οτι τα αποτελεσματα θα βγουν πριν την καινουργια χρονια γιατι υπαρχουν και ατομα που ειναι στο οριο ηλικιας δηλαδη 28 και απο το 2010 θα ειναι 29 οποτε δεν τους περνει να τα αφησουν τοσο τα αποτελεσματα!
το θεμα τζενη ειναι να βγουν σημερα αυριο οχι με την καινουργια χρονια...
Εχεις δικιο αλλα δεν το βλεπω να βγαινουν σημερα αυριο! εγω απλα λεω αυτα που μου ειπαν
Καλημερα σας, εχει παρει κανεις τηλ σημερα;
αυτο μπορω να πω οτι δεν ειναι και πολυ ενημερωτικο. Δηλαδη να περιμενουμε μεχρι 31/12;ΤΖΕΝΗ έγραψε:Καλημερα παιδια! Μηλισα με την ενημερωση κοινου αθηνων και μου ειπαν σιγουρα οτι τα αποτελεσματα θα βγουν πριν την καινουργια χρονια γιατι υπαρχουν και ατομα που ειναι στο οριο ηλικιας δηλαδη 28 και απο το 2010 θα ειναι 29 οποτε δεν τους περνει να τα αφησουν τοσο τα αποτελεσματα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
#include #include #define N10 int pop void;void push (int) ;int 'array',[N] head check;main () { int selection,num,counter push printf ("\n press 1 to ADD number \n") ;printf ("\n press 2 to take A number") ;printf ("\n press 3 to End") ;do { do { printf ("\n Enter your choiz") ;scanf ("%d &selection) { while (selection 3||,selection<1) switch (selection) } case 1 { scanf ("%d" &num) push (num) ελπιζω να μην αργησουν τοσο πολυ. Κ την αλλη εβδομαδα να τα εχουμε τα αποτελεσματα {
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης