Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παγωνει γιατι τωρα θα αφαιρεσουν τα μορια της συνεντευξης... κ αυτο ειναι χρονοβορο...
οταν λεει οτι παγωνει εννοει οτι θα καθυστερησουν τα αποτελεσματα
οταν λεει οτι παγωνει εννοει οτι θα καθυστερησουν τα αποτελεσματα
Και το προβλημα ειναι οτι δεν διευκρινιζουν τπτ. Αυτο ειναι πιο εκνευριστικο
Παιδια δεν νομιζω να ειναι κ τοσο χρονοβόρο! Ποσο θα τους παρει να κανουν μια απλη αφαίρεση; Τωρα αν θελουν να το τρενάρουν για αλλους λογους οκ, αλλα ειναι μια απλη αφαιρεση, αν δεν μπορουν με τα δακτυλα να την κανουν (οπως τα παιδακια του δημοτικού) να τους στειλουμε κουμπιουτερακια!
Παιδια καλημεραααααα γεια οσους με ρωτανε που χαθηκα απλως ηθελα να κανω μια αποτοξινωση απο το θεμα του στρατου γιατι με εριξε πολυ κατω... Αλλα μετα καταλαβα οτι δεν αξιζε το θεμα ξερω πολλα παιδια οτι θα εχετε πολυ μεγαλη αναγκη να μπειτε για διαφορους λογους... Αλλα βρε αγαπες μην σας παιρνει απο κατω οπως λενε... Ολα γινονται για καποιο σκοπο... Αλλα αυτο δεν παυει να σταματανε να προσπαθουμε γιατι και εγω εννοειται θα δινω και θα ξαναδινω μεχρι να με πιασει το οριο... Χαχαχα οτι αγαπαμε να το κυνηγαμε εεεε καποια στιγμη θα το πιασουμε της καλημερες μουυυυυυυυυυυ!
καλημερα παιδια! Ποια η προσωπικη αποψη του καθενος για το ποτε θα βγουν; Εγω θελω να πιστευω συντομα
Παιδια δε νομιζω με εκτιμησεις για το ποτε θα βγει το αποτελεσμα θα κανετε κατι. Ειναι κατι το οποιο το εχετε συζητησει επανηλημμενα κ δεν χρειαζεται να επαναλαμβάνεστε!
Ενταξει βρε μαρινα... Εχω αγωνια για τα αποτελεσματα... Για καποιους ανθρωπους ειναι πιο σημαντικα τα απουελεσματα παιζονται πολλα
Σε καταλαβαινω απόλυτα γλυκια μου, να εισαι σιγουρη για αυτο! Απλα δεν χρειαζεται να επαναλαμβάνεστε. Ηδη εχετε εξαντλησει καθε πιθανη ημερομηνια. Καντε κουραγιο κ εχετε υπομονη κ ευχομαι ολα να πανε καλα.evritissa έγραψε:Ενταξει βρε μαρινα... Εχω αγωνια για τα αποτελεσματα... Για καποιους ανθρωπους ειναι πιο σημαντικα τα απουελεσματα παιζονται πολλα
γλυκε μου την υπομονη πρεπει κ να μην την εχεις να την αποκτησεις. Αλλα παιδια με προκυρηξεις ΑΣΕΠ περιμενουν 1 χρονο και εμεις δεν μπορουμε να περιμενουμε 15 μερες; Αν ειναι ποτε δυνατον. Εχω περασει απο αυτην την διαδικασια κ αλλη φορα. Τα αποτελεσματα θα βγουν, οταν βγουν θα ειναι το μεγαλο λουκι ομως. Αυτο περασαμε ολοι μας. Οποτε περιμενε. Τι ειχατε, τι χασατε!kostas έγραψε:Σου ευχομαι να μην περασεις την ταλαιπωρια που παιρναμε και εμεισ. Εαν γινει κατι τετοιο στην αεροπορια θα δουμε εαν και εσυ εχεις υπομονη
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
που το ξερεις;esso έγραψε: Καλημερα παιδια. Τα αποτελεσματα ειναι ετοιμα και υπογεγραμενα απο τον αρχηγο. Μεχρι την τριτη θα εχουν δημοσιοποιηθει. Καλη επιτυχια σε ολους.
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
anna.nikos έγραψε:που το ξερεις;esso έγραψε: Καλημερα παιδια. Τα αποτελεσματα ειναι ετοιμα και υπογεγραμενα απο τον αρχηγο. Μεχρι την τριτη θα εχουν δημοσιοποιηθει. Καλη επιτυχια σε ολους.
πως το ξερεις;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Αυριο τελικα θα ανακοινωθουνε τα αποτελεσματα;
που το ακουσες παλι εσυ αυτο;Gary έγραψε:Αυριο τελικα θα ανακοινωθουνε τα αποτελεσματα;
παιδια οπως παμε θα σαλταρουμε στο τελος...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
γιατι αυριο;Gary έγραψε: Αυριο τελικα θα ανακοινωθουνε τα αποτελεσματα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Μα πολλα παιδια αυτο λενε απο χτες, απο πεμπτη παρασκευη τα αποτελεσματα λενε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες