Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Που θα παει χριστουγεννα πασχα παντως καποτε θα βγουν
-
- Επιλοχίας
Θα κανουμε και ενα ταμα στην Παναγια μηπως βγουν το συντομοτερο δυνατο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Και γω μεσα :)
-
- Επιλοχίας
Μαλλον 2 ταματα ενα για τα αποτελεσματα και ενα για να περασουμε. Που το ευχομαι για ολους.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Αυτο που ειπανε οτι συνεδριασαν μεταξυ τους ηταν για καποιο επιδομα αν δοθει. Κατι τετοιο εμαθα. Δεν ηταν για μας
παιδια υπομονη ξερω ειναι δυσκολο και εγω περσυ τα ιδια σκατα ειμουνα αλλα τι καταλαβα; Φετος με κοψαμε απο την αρχη... Αλλα εμενα υποθεσει με την προωρη προκυρηξει μου βρομαγε πολυ η νεα δημοκρατια κατα την γνωμη και απο καποιες αλλες εβγαλε την προκυρηξει του στρατου και της αεροποριας για ψηφους... Ξερανε οτι τα κανανε σκ@τ @ και δεν θα κσαβγαινανε απλως δεν ηθελαν μεγαλη διαφορα με το κυβερνων κομα... Εχω απορησει δεν ξερω τη να πω οπως ειπε και καποιος παραπανω μονο στην ελλαδα γινονται αυτα... Καθυστερουν να βγαλουν αποτελεσματα γιατι το πασοκ υποσχεθηκε καποια χρηματα μαλλον αδυνατη να βαλει τωρα τους μονιμους Γιατι πρεπει να σκασει λεφτα για τιν ορκομοσια τα επιδοματα τα δωρα και ουτο καθε εξης το μονο που σαν μενει ειναι υπομονη και σας ευχομαι ολοι οσοι πραγματα θελετε και εχετε αναγκη να μπητε τα καλυτερα αποτελεσματα...
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
tzovana18 έγραψε:παιδια υπομονη ξερω ειναι δυσκολο και εγω περσυ τα ιδια σκατα ειμουνα αλλα τι καταλαβα; Φετος με κοψαμε απο την αρχη... Αλλα εμενα υποθεσει με την προωρη προκυρηξει μου βρομαγε πολυ η νεα δημοκρατια κατα την γνωμη και απο καποιες αλλες εβγαλε την προκυρηξει του στρατου και της αεροποριας για ψηφους... Ξερανε οτι τα κανανε σκ@τ @ και δεν θα κσαβγαινανε απλως δεν ηθελαν μεγαλη διαφορα με το κυβερνων κομα... Εχω απορησει δεν ξερω τη να πω οπως ειπε και καποιος παραπανω μονο στην ελλαδα γινονται αυτα... Καθυστερουν να βγαλουν αποτελεσματα γιατι το πασοκ υποσχεθηκε καποια χρηματα μαλλον αδυνατη να βαλει τωρα τους μονιμους Γιατι πρεπει να σκασει λεφτα για τιν ορκομοσια τα επιδοματα τα δωρα και ουτο καθε εξης το μονο που σαν μενει ειναι υπομονη και σας ευχομαι ολοι οσοι πραγματα θελετε και εχετε αναγκη να μπητε τα καλυτερα αποτελεσματα...
Σωστη η τζοβανα. Μακαρι κοπελια μου να μπουμε ολοι μας και εσυ να βρεις μια δουλεια που να μην παρακαλας για να μπεις στο στρατο. Αλλα ετσι οπως εγινε η ζωη ολοι ψαχνουμε καπου να βολευτουμε και να βελτιωσουμε την ζωη μας αλλα και της οικογενειας μας.
"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ... ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ! "
tzovana18 έγραψε:παιδια υπομονη ξερω ειναι δυσκολο και εγω περσυ τα ιδια σκατα ειμουνα αλλα τι καταλαβα; Φετος με κοψαμε απο την αρχη... Αλλα εμενα υποθεσει με την προωρη προκυρηξει μου βρομαγε πολυ η νεα δημοκρατια κατα την γνωμη και απο καποιες αλλες εβγαλε την προκυρηξει του στρατου και της αεροποριας για ψηφους... Ξερανε οτι τα κανανε σκ@τ @ και δεν θα κσαβγαινανε απλως δεν ηθελαν μεγαλη διαφορα με το κυβερνων κομα... Εχω απορησει δεν ξερω τη να πω οπως ειπε και καποιος παραπανω μονο στην ελλαδα γινονται αυτα... Καθυστερουν να βγαλουν αποτελεσματα γιατι το πασοκ υποσχεθηκε καποια χρηματα μαλλον αδυνατη να βαλει τωρα τους μονιμους Γιατι πρεπει να σκασει λεφτα για τιν ορκομοσια τα επιδοματα τα δωρα και ουτο καθε εξης το μονο που σαν μενει ειναι υπομονη και σας ευχομαι ολοι οσοι πραγματα θελετε και εχετε αναγκη να μπητε τα καλυτερα αποτελεσματα...
Καλησπερα! Που χαθηκες;
-
- Posts in topic: 132
Φανταζεσται να μη βγουν μεχρι κ στης 13νοεμ που ακουγεται! ! ! Αρχισα κ αΪδιαζω με ολα αυτα, να τους παρακαλαμε, να τους περιμενουμε, μη πως θελουν κ τπτ αλλο, μας δουλευουν
- diavivastis
- Posts in topic: 78
Μου φαινεται πως αρχισε αυτη η κυβερνηση να τα κανει μπαχαλο... 

- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 17
Μπα μπαααααα... Ι τζοβανα... Χαχααχαχαχαχαχαπου εισαι εσυ; Καλα λες τζο πες τα...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Ρε παιδια, οποιος εχει βισμα γιατι δε κανει ενα τηλεφωνο στο βισματακι του να του πει τιποτε νεοτερο; Οπως εκανα και γω, βεβεα δε μου ειπε τιποτε σημαντικο γιατι ειναι αποστρατος πλεον
-
- Λοχαγός
mairy24 έγραψε:Εγω πηρα τηλ στο μεσον μου και μου ειπε οτι θα βγουν τα ονοματα αυτη την πεμπτη-παρασκευη και θα ψηφιστει και ο νομος αργοτερα και θα μας παρουν μετα απο ενα μηνα!
οταν λες αυτη τη πεμπτη ημερομηνια πες, δευτερον ποτε θα αναρτηθουνε αυτα τα ονοματα και οταν λες αλλο μηνα εννωεις μεσα δεκεμβριου;
-
- Λοχαγός
mairy24 έγραψε:Μου ειπε αυτη τη πεμπτη-παρασκευη 5-6 νοεμβριου 2009. Για να τελειωνουν με τα ονοματα και να μην εχουν πιεση για να ψηφισουν το νομο μεχρι τελος νοεμβριου. Και θα αλλαξει η ημρομηνια καταταξης. Ακριβως δε ξερει. Οκ;
συγνωμη, θες να πεις οτι τα ονοματα των επιτυχοντων θα τα μαθουμε τελη Νοεβριου;

-
- Λοχαγός
Ναι καταλαβα τι λες, απλα δε καταλαβα οταν λες οτι θα ψηφηστει ο νομος τελη νοεμβριου τοτε θα μαθουμε και τα ονοματα η θα τα μαθουμε την πεμπτη-παρασκευη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες