Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

DiMiTrA P έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Περιμενω! έγραψε: Αν συνεδριασουν σημερα τοτε τα αποτελεσματα θα τα εχουμε συντομα! Αντε να δουμε τι θα γινει!
επειδη ειμαι ασχετη, αν συνεδριασουν θα κανουν κ την ψηφοφορια για τον νομο;
ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΘΑΑΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΕΩΣ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ... !
δηλαδη σημερα θα συνεδριασουν κ σημερα θα ψηφισουν;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

anna.nikos έγραψε:
DiMiTrA P έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Περιμενω! έγραψε: Αν συνεδριασουν σημερα τοτε τα αποτελεσματα θα τα εχουμε συντομα! Αντε να δουμε τι θα γινει!
επειδη ειμαι ασχετη, αν συνεδριασουν θα κανουν κ την ψηφοφορια για τον νομο;
ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΘΑΑΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΕΩΣ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ... !
δηλαδη σημερα θα συνεδριασουν κ σημερα θα ψηφισουν;
ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗς ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω προσωπικα δε ξερω ποτε θα συνεδριασουν καποιος το ειπε... Αλλα οποτε συνεδριασουν θα ψηφισουν κιολας!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Κατα ποσο ειναι σιγουρο οτι θα συνεδριασουν σημερα; εγω δεν ακουσα κατι...
Anonymous

Δε ξερω εγω οταν μπηκα στο forum ειδα οτι ελεγε σημερα θα συνεδριασουν για το νομο... Μακαρι να ειναι σημερα να τελειωνουμε!
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eleni »

βαγγελης έγραψε:Ελενη ξερουμε τα κατα και τα υπερ. Βαλαμε κατω τα κατα, βαλαμε κατω τα υπερ και παρολο που εχει πολλα κατα το βρηκαμε ως οντως κατι καλο. Οχι ομως και το υπερτατο αγαθο. Αυτο που λεω σημαινει οτι τουλαχιστον εχω συνειδηση του τι επιλεγω... Και οτι προβλημα και αν συναντησω στο στρατο θα ειναι αναμενομενο και ευκολα αντιμετοπισημο γιατι με λιγα λογια εγω θα εχω επιλεξει ολα αυτα που ακουγονται δυσκολα να τα βαλω στην ζωη μου για να κερδισω κατι αλλο. Το κατι αλλο ειναι μια δουλεια με σχετικα καλα λεφτα και ενα επαγγελμα τιμιο και αξιοπρεπει. Μην βαλουμε και την φιλοπατρια ως κατι προσωπικο γιατι πιστευω πως ολοι οσοι πανε στον στρατο η θελουν να πανε εχουν αγαπη για την πατριδα τους. Αλλιως θα εβριζαν τον στρατο. Και εμεις με τον δημητρη δεν βρησαμε τον στρατο αλλα μηλησαμε σαν αντρες για το πως θα κανουμε κατι καλο στην οικογεννεια μας. Συγνωμη που στα αναλυω τοσο πολυ αλλα φαινεται οτι χρειαζεται ολα να τα διαβαζεις αναλυτικα.

Αν και ξεφεύγουμε πολύ απο το θέμα, ωστόσο θα σου απαντήσω! Εγώ δεν μίλησα πουθενά για εσένα γιατί εσύ δεν έβρισες πουθενά τον στρατό αλλά ο Δημήτρης μίλησε υποτιμητικά για τα χρήματα που μπορεί να βγάλει κ για τν ζωή που κάνει κάποιος στον στρατό, αστυνομία κλπ! Ολοι ξέρουμε το μέγιστο των χρημάτων που μπορείς να βγάλεις στον στρατό και όλοι πάμε γιατί είναι μόνιμο και σου παρέχει ασφάλεια, όπως είπες κ εσυ πιο πάνω! Παρ'ολα αυτά δεν βρίσκω σωστό το να είναι κάποιος σε στρατιωτικό φόρουμ και τις ώρες που κάποιοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι γίνεται, να προσπαθεί να υποδείξει τα κατά!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nini84 έγραψε: Παιδια η βουλη  θα συνεδριασει σημερα ειπαν οι τv. Αρα we are waiting!
το ακουσε η κοπελα στην τηλ
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από βαγγελης »

Εχεις δικιο... Τελος παντων. Ισως επειδη δεν ειχαμε κανενα νεο παρασυρθηκαμε. Ισως και ο φοβος οτι μπορει και να μην μπουμε μας κανει να λεμε και μερικα κατα. Καλο παντως για αυτους που δεν θα μπουν να βρουν μια δικαιολογια για τον εαυτο τους ωστε να μην στεναχορηθουν πολυ. Μακαρι να μπουμε ολοι. Οσο για την συνεδριαση... Αν ψηφισουν σημερα τον νομο επειδη τα αποτελεσματα ηδη εχουν βγει τοτε συντομα μαλον θα τα βγαλουν,
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

anna.nikos έγραψε:
nini84 έγραψε: παιδια η βουλη θα συνεδριασει σημερα ειπαν οι τv. αρα we are waiting!
το ακουσε η κοπελα στην τηλ
γιατι παντα να ακουει μονο ενας κατι και οι υπολοιποι ΤΠτ; εγω παντως δε ακουσα ΤΠτ... απο ειδησεις σε ειδησεις παω... μακαρι να εχει δικιο και να ψηφιστει για να τελειωνει η αγωνια μασ...
Anonymous

Τι να πω ρε παιδια... Μπαχαλω σε αυτη τη χωρα ολα. Μονο εδω γινεται αυτο, σε αλλη χωρα θα ειχαν βγαλει εστω μια ανακοινωση κατι... Εδω τα ξυνουν κ αστον αλλον ν γαμ... @#$%^.

ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από ilias83 »

Αν ειναι οπως τα λετε τοτε εχουμε καποιες ελπιδες να βγουν αυριο.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

DjPanahs έγραψε: Τι να πω ρε παιδια... Μπαχαλω σε αυτη τη χωρα ολα. Μονο εδω γινεται αυτο, σε αλλη χωρα θα ειχαν βγαλει εστω μια ανακοινωση κατι... Εδω τα ξυνουν κ αστον αλλον ν γαμ... @#$%^.

βασικα πρεπει να βγαλουν μια ανακοινωση. Αλλα αν δεν ξερουν κ στο γες ποτε θα αποφασισουν να ψηφισουν οι πολιτικοι; Αλλα για να ειμαστε δικαιοι κανενας δεν μας ειπε οτι θα βγουνε 2/11, εμεις αυτο θελαμε να καταλαβουμε
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από βαγγελης »

Δεν γραφει η προκυρηξη οτι τα αποτελεσματα θα βγουν στις 2 νοεμβριου.
Anonymous

Δε νομιζω μαγκες... Ειναι κ κατι λεπτωμεριες το που, ποτε θ παρουσιαστουν οι νεοι επ. Οπ γτ θ αλλαξει λογικα η ημερα καταταξης... Δηλαδη πιασε το αυγο κ κουρεφτω. Καλα χριστουγενα μεχρι ν αποφασισουν. Μακαρι παντως να βγουν κ αυριο
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nana »

βαγγελης έγραψε:Δεν γραφει η προκυρηξη οτι τα αποτελεσματα θα βγουν στις 2 νοεμβριου.
Ναι βρε βαγγελη ετσι εγραφε η προκυρηξη αλλα βγηκε ο βενιζελος και τα παγωσε ολα οπως παγωσε και εμας...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες