Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από ilias83 »

Παιζουν με τα νευρα και την υπομονη μας.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιζουν οχι μονο με μας αλλα και με τους συμβασιουχους. Ακομα δεν βγηκαν κυβερνηση και εχουν αναστατωσει 2000 ατομα εμας και αλλους 100.000 περιπου και τους συμβασιουχους. Φανταστειτε το μεγεθος της ανασφαλειας που περασαν στην κοινωνια με μονο 2 βλακειες τους.2000 εμεις με τις οικογεννειες μας παμε κανα 8000 και οι συμβασιουχοι φτανουν 800.000 με τις οικογεννειες τους. Προωθουν την ανασφαλεια και το κανουν επειτηδες! Για εμας προφανως πιστευουν οτι ειμαστε ολοι νεοδημοκρατες και για τους συμβασιουχουν το ιδιο. Πολυ μισος ρε παιδια ειστε δεν ειστε νεοδημοκρατης ειμαι δεν ειμαι για αυτους ειμαστε! Η προκαλεσαν ολη αυτη την αναστατωση απο βλακεια και ειναι ηληθιοι η απο μισος και εκδικητικοτητα και τοτε ειναι συνομοτες! Η βλακες η συνομοτες. Και τα δυο μεσα στην κοινωνια μας ειναι καταστραπτηκα.
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από ilias83 »

Θελω τα αποτελεσματα τωρα
Anonymous

Δημητρη αναμενω τοσο καιρο και δεν μπορω εξαιτιας τους να κανω μια δικη μου δουλεια. Με κρατανε ομηρο... Γιατι δεν μπορω να κανω ενα μαγαζι τωρα δικο μου, να ανοιξω μια δουλεια και μετα απο κανα 3 μηνο να μου πουν τελικα περασες. Θα παει τζαμπα ολη μου η προσπαθεια. Τελος πανων αυτο ηταν προσωπικο. Και εσεις τα ιδια μαλον εχετε.
1 μηνα ειναι κυβερνηση και δειτε! Απτην αλλη ομως λες... Σιγα σιγα οδηγειτε η κοινωνια να τους φτησει να τους διωξει και τους δυο. Και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Οχι σαν τους πατεραδες και της μαναδες μας που εχουν παροπηδες λογω της ισοβιας προπαγανδας που εζησαν. Δεν κατηγορω τους γοννεις μας τους δικαιολογω. Μακαρι εμεις να κρατησουμε λιγο τα λογικα μας!
Anonymous

Εξω ολα τα κομματα απτην Ελλαδα! Να ψηφιζουμε μονο ατομα. Ποιον θελετε για υπουργο παιδειας; Θα λεμε αυτον. Για υπουργο αμυνας ποιον; Θα λεμε εκεινον. Αυτο θα πει δημοκρατια. Αει σιχτηρ πια!
:)
Anonymous

Ρε παιδια μην λετε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια, τα αποτελεσματα θα βγουνε μετα τις 13, ολοι εχουμε αγωνια αλλα με το να λεμε εδω μεσα οτι θελουμε δεν θα βγουνε Νωρίτερα... Σας το λεω αποτελεσματα μετα τις 13 σιγουρα και οχι Νωρίτερα...
Anonymous

Αυτο ειναι που ενοχλει. Οτι δεν βγηκαν οποτε επρεπε. Για αυτο και παρασυρομαι μαλον απο τα ΝΕΥΡΑ μου. Τι να κανουμε... Αναγκαστηκα αναμονη.
Anonymous

Χαμελεον τι λες εσυ επρεπε να αλλαξουν οι οροι της δικης μας προκυρηξης λιγο πριν τελειωσει; Πως σου φαινεται;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

βαγγελης έγραψε: Χαμελεον τι λες εσυ επρεπε να αλλαξουν οι οροι της δικης μας προκυρηξης λιγο πριν τελειωσει; Πως σου φαινεται;
αν ειναι να μπουμε αξιοκρατικα κ δεν γινετε εκεινο το χαος οπως παλια ας αλλαξουν οι οροι. Το προτιμω κ ας ειμαι σε αναμονη. Βασικα ακουω απο καποιους απο εδω να λενε οτι εχουν ακομη βυσμα
Anonymous

Την προκηρυξη του στρατου ξηρας δεν επρεπε να την πηραξουν. Ντροπη τους ρε. Πουλημενοι ολοι ειναι... Λιγο θελουν κ θα δωσουν κ την ελλαδα στους τουρκους κ θα τους πουμε κ ευχαριστω. Ετσι μας καντατισαν... Να ειμαστε κοτες κ να κανει η Ελλαδα οτι τους πουν οι ξενοι. Ρε ουστ

Anonymous

Αν πατε στον συνηγορο του πολιτη θα σας πει οτι ειναι παρανομο να αλλαξουν τους ορους μιας προκυρηξης μετα την εναρξη της. Και στην ελλαδα λογω του συνταγματος ισχυ οτι ο νομος δεν εχει αναδρομικη ισχυ. Δλδ ο νομος ισχυ απο την μερα που ψηφιστηκιε και μετα δεν ισχυ για τα παρελθοντα. Οποτε οπως και αν το κανουν οτι και αν κανουν αν καποιος δεν μπει και πει στα δηκαστηρια θα δικαιωθει. Παντε στον συνηγορο του πολιτη η σε καποιον δικηγορο και θα δειτε.
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nana »

Εγω δεν βλεπω κανεναν απο εχθες να υπαρχει σημερα (κανα 2 μονο). Γιατι αραγε; Ολοι ελεγαν θα βγουν στις 12. Περασε 12 ελεγαν στις 3. Περασε 3 ειπαν 4-5... Νυχτωσε και τιποτα. Ξημερωσε ηρθε καινουρια μερα και λετε τωρα 13 νοεμβριου. Ας ειμαστε σιγουροι πρωτα. Δεν θελω να διαψευσω κανεναν γιατι και εγω επαιρνα τηλ και μου ελεγαν τα ιδια. Εχθες συμφωνησα στο οτι πρεπει πρωτα να ψηφιστει και με ειπαν ασχετη. Δεν επρεπε να μας πειραξουν την προκυρηξη και αν ηθελαν να αφαιρεσουν τα μορια θα το ειχαν κανει οπως και ετσι εχει γινει, αλλα μας κρατανε γιατι ακομα δεν εχει γινει ομοφωνα. Αληθεια υπαρχουν ακομα βισματα; Εχει δικοιο ο/η αννα. Νικος

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ έγραψε:Στρατος πυροσβεστικη αστυνομια λυμενικο=λεφτα πηνας. Μερσεντα και πορσακια δεν καβαλας ποτε. Βαγγελη αγορι μου πιστεπσε αυτο που θες να κανεις και ξεκεινα το. Δεν βλεπεις; Σας δουλευουν ολους. Αυτο λεω στον ανυπσιο μου και τσακονομαστε... Ας ξεκωλησουν οι γονεις με το δημοσιο. Σταθερη δουλεια και μαλακ. Ες. Το θεμα ειναι να βγαζεις λεφτα. Οχι απλα να ζεις.
Ξεφυγες απο τη θεματολογια
Anonymous

Δημητρη ευχαριστω πολυ για την συμβουλη. Αλλα ειμαι αραββονιασμενος και τουλαχιστον εγω αν εχω ενα σταθερο μισθο θα μπορω να παρεχω μια σε εισαγωγηκα σταθεροτητα στην οικογεννεια που θελω να δημιουργησω. Μακαρι να ηξερα τα αποτελεσματα για να επερνα μια αποφαση. Και οσο για τον ιδιωτικο τομεα μπορει να παει κατι στραβα και να πατωσεις... Ειναι κατι που δεν παρεχει ασφαλεια. Την ασφαλεια δεν την εννοω οπως την λενε οι γοννεις μας δλδ μηνας μπαινει μηνας βγαινει αλλα και σε θεματα ασφαλειας στην υγεια, δυνατοτητες να παρεις ενα σπιτακι κλπ. Δεν ξερω ρε δημητρη ισως και να ειμαι και γω επηρεασμενος γιατι μεσα μου πιστευω οτι η ευτυχια για να ερθει πρεπει να υπαρχει ασφαλεια... Το να ειμαι τωρα καλα επειδη παει καλα το μαγαζι μου και μεθαυριο να μην εχω να παρω ψωμι δεν ειναι ευτυχια. Αν δεν μπω στο στρατο αναγκαστηκα θα ακολουθησω αυτον τον δρομο. Δεν ξερω...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης