Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Δε μπορουμε να πληροφορηθουμε απο πουθενα. Ουτε στο γεεθα εχει κατι ουτε στο αρμυ ουτε στη στρατολογια... Τι γινετε ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Εγω σας τα ελεγα κ χθες σας τα ειπα μην περιμενετε τζαμπα, η βουλη μεθαυριο ανηγη μεχρι να ψηφιστη η ρυθμιση... εσεις φωναζατε, λεγατε, μα μου κ η καταταξη, κ γιατι να τα αλλαξουν. δειτε τα τωρα στο εθνοσ
ρε παιδαι με αυτη τη βουλη!δεεεεεεεεεεεεεεν κλεινει η βουλη! η βουλη κλεικει πριν τις εκλογες γιατι δεν υπαρχει βουλη,δεν υπαρχουν βουλευτεσ... τωρα για πιο λογο να κλεισει; ελεος δλδ...εποπ λαγος λχιασ έγραψε:εγω σας τα ελεγα κ χθες σας τα ειπα μην περιμενετε τζαμπα, η βουλη μεθαυριο ανηγη μεχρι να ψηφιστη η ρυθμιση... εσεις φωναζατε, λεγατε, μα μου κ η καταταξη, κ γιατι να τα αλλαξουν. δειτε τα τωρα στο εθνοσ
χαχαχαχαχα... Σωστες οι σημειωσειςDiMiTrA P έγραψε:ρε παιδαι με αυτη τη βουλη!δεεεεεεεεεεεεεεν κλεινει η βουλη! Η βουλη κλεικει πριν τις εκλογες γιατι δεν υπαρχει βουλη,δεν υπαρχουν βουλευτεσ... Τωρα για πιο λογο να κλεισει; Ελεος δλδ...εποπ λαγος λχιασ έγραψε:εγω σας τα ελεγα κ χθες σας τα ειπα μην περιμενετε τζαμπα, η βουλη μεθαυριο ανηγη μεχρι να ψηφιστη η ρυθμιση... Εσεις φωναζατε, λεγατε, μα μου κ η καταταξη, κ γιατι να τα αλλαξουν. Δειτε τα τωρα στο εθνοσ
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!Kostas13 έγραψε:Δε μπορουμε να πληροφορηθουμε απο πουθενα. Ουτε στο γεεθα εχει κατι ουτε στο αρμυ ουτε στη στρατολογια... Τι γινετε ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Καλημερα. Αν ξερεις κατι πεστο
ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΣΩΣΤΟΣ!Kostas13 έγραψε:Καλημερα. Αν ξερεις κατι πεστο

Διαγράφηκαν μαζικά τουλάχιστον 6 σελίδες με μηνύματα υβριστικού ή άσχετου περιεχομένου.
Ο χρήστης Gary απενεργοποιήθηκε προς το παρόν και θα είναι μαζί μας σε μερικές μέρες πάλι.
Συνεχίζουμε κανονικά ...
Ο χρήστης Gary απενεργοποιήθηκε προς το παρόν και θα είναι μαζί μας σε μερικές μέρες πάλι.
Συνεχίζουμε κανονικά ...
Καλημερα... Κανενα νεοτερο εχουμε ή τα ιδια με χθες;
Ρεεεεεεεεεεεεεεεε Ακομα κληστη ειναι λεμε, ανηξε μονο για της προγραμματικες δηλωσεισ. Για ενημερωθειτε κ λιγο. Για ρωτηστε τα βυσματα σας. Αναλογα τι εχετε
Σιωπη... Κανεις δε μιλαει... Εκτος αν εμεινα μονος. Δεν πηρε κανεις τηλ σημερα πουθενα;
χχαχαχαχαχ. Μη τρελενεσαι φιλε μου.εποπ έγραψε:Ρεεεεεεεεεεεεεεεε Ακομα κληστη ειναι λεμε, ανηξε μονο για της προγραμματικες δηλωσεισ. Για ενημερωθειτε κ λιγο. Για ρωτηστε τα βυσματα σας. Αναλογα τι εχετε
Καλα εσυ, περιμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. η εβριτισσα εισαι;
Φιλε μου εποπ εγω δεν εχω βισμα γιατι αν ειχα θα ηξερα οτι εχω περασει και δε θα με ενδιεφεραι ποτε θα βγοθν τα αποτελεσμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες