Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Κ ακομα δεν εχης δει τιποτα, καλα χριστουγεννα, οπως λεη κ η διαφημιση.53 κ σημερα, παρτε το χαμπαρι.
Να πω κ κατι αλλο, πριν καμια ωρα ειδα στη τηλεοραση μια διαφημηση για μια εφημεριδα στην οποια ελεγε διαφορα και σε μια φαση ειπε "ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ"... Δε ξερω τι σημαινει αυτο
που το διαβασες αυτο; Στειλε linkGary έγραψε:Μα ολοι για αυτο μιλουσανε μεχρι το απογευμα, τα αποτελεσματα απο τις 13, μαζι με αυτα της αεροποριας, παρακατω σας αφηνω το αποσπασμα απο την εφημεριδα "εθνος εργασια"
"... Εξάλλου, οι πίνακες των υποψηφίων ΕΠΟΠ για την Πολεμική Αεροπορία θα κοινοποιηθούν στις 13 Νοεμβρίου 2009, εν όψει της κατάθεσης της νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα καταργείται η παράμετρος της συνέντευξης από τους διαγωνισμούς για την επιλογή και κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Την ίδια περίοδο θα ανακοινωθούν και οι νέοι πίνακες κατάταξης των ΕΠΟΠ στον Στρατό. " πηγη εθνος-εργασια
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Καλήμερα διαβασε κανεις το εθνος-εργασια να μας πει μηπως λεει κατι νεοτερο για την ημερομηνια αποτελεσματων;
Το Έθνος (Εργασία) δεν αναφέρει τίποτα σήμερα για τους ΕΠ. ΟΠ!
Εξάλλου, οι πίνακες των υποψηφίων ΕΠΟΠ για την Πολεμική Αεροπορία θα κοινοποιηθούν στις 13 Νοεμβρίου 2009, εν όψει της κατάθεσης της νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα καταργείται η παράμετρος της συνέντευξης από τους διαγωνισμούς για την επιλογή και κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.Την ίδια περίοδο θα ανακοινωθούν και οι νέοι πίνακες κατάταξης των ΕΠΟΠ στον Στρατό. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=7502846anna.nikos έγραψε:Καλήμερα διαβασε κανεις το εθνος-εργασια να μας πει μηπως λεει κατι νεοτερο για την ημερομηνια αποτελεσματων;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
μα ειδα να διαφημιζει στο εθνος-εργασια τι θα γινει με τους εποπD.Y.K έγραψε: Το Έθνος (Εργασία) δεν αναφέρει τίποτα σήμερα για τους ΕΠ. ΟΠ!
Μόλις διάβασα το Έθνος και δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για τους ΕΠ. ΟΠ
αυτο για τη διαφημηση το ειδα κ εγω εχθες. Αλλα αυτο που λεει η αννα ποτε ανακοινωθηκε;anna.nikos έγραψε:μα ειδα να διαφημιζει στο εθνος-εργασια τι θα γινει με τους εποπD.Y.K έγραψε: Το Έθνος (Εργασία) δεν αναφέρει τίποτα σήμερα για τους ΕΠ. ΟΠ!
Αυτό που λέει η Δήμητρα ανακοινώθηκε στο προηγούμενο Έθνος (Εργασία).(Την προηγούμενη Τρίτη).
καταρχην καλημερα σας. Και δευτερον ειναι φρεσκο δηλαδη για 13 του μηνα! Τους τραβαει η παρασκευη κ 13 ;D.Y.K έγραψε:Αυτό που λέει η Δήμητρα ανακοινώθηκε στο προηγούμενο Έθνος (Εργασία).(Την προηγούμενη Τρίτη).
Ο Στρατός Ξηράς έχει μια τρέλα με την παρασκευή ναι!
Είναι απο την προηγούμενη Τρίτη αυτό το άρθρο φίλε μου.
Τώρα άν είναι φρέσκο αυτό θα το κρίνεις εσύ.
Είναι απο την προηγούμενη Τρίτη αυτό το άρθρο φίλε μου.
Τώρα άν είναι φρέσκο αυτό θα το κρίνεις εσύ.
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ Κ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ, Η ΒΟΥΛΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝΗΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ... ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΤΕ, ΛΕΓΑΤΕ, ΜΑ ΜΟΥ Κ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ, Κ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΤων υποψηφίων για τον διαγωνισμό ΕΠΟΠ στο κοινό Στρατολογικό Σώμα, οι οποίοι κρίθηκαν κατάλληλοι - ακατάλληλοι ως προς την ορθότητα και πληρότητα των υποβληθέντων δικαιολογητικών.
Εξάλλου, οι πίνακες των υποψηφίων ΕΠΟΠ για την Πολεμική Αεροπορία θα κοινοποιηθούν στις 13 Νοεμβρίου 2009, εν όψει της κατάθεσης της νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα καταργείται η παράμετρος της συνέντευξης από τους διαγωνισμούς για την επιλογή και κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Την ίδια περίοδο θα ανακοινωθούν και οι νέοι πίνακες κατάταξης των ΕΠΟΠ στον Στρατό.
εχεις δικιο δε προσεχα την ημερομηνια, πατησα επικαιροτητα και μου εβγαλε αυτο. αφου ειχε ανακοινωθει η ημερομηνια για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα γιατι περιμεναμε χθες; εγω προσωπικα δεν ειχα διαβασει την ανακοινωση του εθνους την προηγουμενη βδομαδα...d.y.k έγραψε:αυτό που λέει η δήμητρα ανακοινώθηκε στο προηγούμενο έθνος (εργασία).(την προηγούμενη τρίτη).
Γιατί έτσι κ αλλιώς το Έθνος εγώ δεν το πολυεμπιστεύομαι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης