Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
5 ατομα μπηκαν τ8 σαν επιλαχων... Και πηγα και το δηλωσα φετοσ! Χαχαχαχα Ε ρε γελιο που τηα ριξουμε παλι
καθολου πλακα αν το ειχες προσεξει επιλαχοντες στη συγκεκριμενη ειδικοτητα δεν πηραν κ εγω απορουσα ουτε ενας δεν ειχε φυγει; Δε μπορεις να φανταστεις τι απογοητευση.sayraki 444 έγραψε:πλακα κανεις; α φου πειρανε τ8
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Δεν εχω τη περσινη ανακοινωση να στη δειξω απτο αρμυ δυστηχως... Αλλα ειχαν παρει. Τι δηλωσες φετοσ;
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ; ΦΕΤΟΣ ΔΗΛΩΣΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΩΝ (ΠΖ)sayraki 444 έγραψε:Δεν εχω τη περσινη ανακοινωση να στη δειξω απτο αρμυ δυστηχως... Αλλα ειχαν παρει. Τι δηλωσες φετοσ;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 60
βρε παιδιά, και συγνώμη κιόλας, δεν πάτε να γνωριστείτε καλύτερα σε άλλο θέμα; Μην Μπαίνουμε εδώ και μπερδευόμαστε.sayraki 444 έγραψε:Δεν εχω τη περσινη ανακοινωση να στη δειξω απτο αρμυ δυστηχως... Αλλα ειχαν παρει. Τι δηλωσες φετοσ;

2103630579nancy έγραψε:Τελικά παιδιά δν τ έχει κανεις τ τηλ.
2103630081
σορυ παιδια ναι vicky εχεις δικιο σταματαω εδω...sofi82 έγραψε:ανακοινωση που ελεγε τι; φετος δηλωσα πληρωμα ερπυστριοφορων (πζ)sayraki 444 έγραψε:δεν εχω τη περσινη ανακοινωση να στη δειξω απτο αρμυ δυστηχως... αλλα ειχαν παρει. τι δηλωσες φετος;
-
- Αρχιλοχίας
ευχαριστώ και συγνώμηsofi82 έγραψε:σορυ παιδια ναι vicky εχεις δικιο σταματαω εδω...sofi82 έγραψε:ανακοινωση που ελεγε τι; Φετος δηλωσα πληρωμα ερπυστριοφορων (πζ)sayraki 444 έγραψε:δεν εχω τη περσινη ανακοινωση να στη δειξω απτο αρμυ δυστηχως... Αλλα ειχαν παρει. Τι δηλωσες φετος;

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Ρε παιδια αυτοι μεχρι τις 4 μενουν στο γεσ;
-
- Αρχιλοχίας
Δυστυχώς τίποτα και σήμερα
Μας κορόιδεψαν. Καλό μεσημέρι!

Παιδια μ είπαν την άλλη βδομαδα. Θα βγάλουν κ σχετικη ανακοινωση είπαν... Τι να πω... Ο, τι να 'ναι! Ουφ αμαν πια! Πάμε για καφέ παιδια! Άγχος απο την άλλη βδομαδα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
αν ειναι σωστα τα δικαιολογητικα τουςyamal έγραψε: Μια ερωτηση οταν λεμε για την στρατολογια οτι βγηκαν μιλαμε για τα τελικα ή για το ποιοι θα παρουν μερος στην διαδικασια;
-
- Αρχιλοχίας
Για το ποιοι Θα πάρουν μερος στη διαδικασία.yamal έγραψε:Μια ερωτηση οταν λεμε για την στρατολογια οτι βγηκαν μιλαμε για τα τελικα ή για το ποιοι θα παρουν μερος στην διαδικασια;
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, πρεπει να μπειτε ολοι στη σελιδα του υπουργου στο ιντερνετ και να κανετε τα παραπονα σας. Πιστεψτε με αμα δουν απ το γραφειο του τοσα μειλ θα βγαλουν τουλαχιστον μια ανακοινωση να σας πληροφορησουν. Μη περιμενετε οτι απο μονοι τους θα σας ειδοποιισουν, Ελλάδα ζουμε και ως γνωστον δεν εχουν φιλοτιμο οι ανθρωποι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης