Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ξερει καποιος κατι κ δεν το λεει; Πηρατε τηλ; Τι σας ειπανε; Και Καλημερα σας

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδιά είναι αντισυνταγματικό να βγουν τα αποτελέσματα χωρίς τα μορια της συνέντευξης αν δεν Έχει ψηφιστεί Πρώτα ο νόμος. Όλοι αυτοί στο γραφείο κοινού είναι άσχετοι, απορώ γιατι τους πληρώνει το ελληνικό κράτος, απο πού τους μαζέψανε; Αν δεν μπορούν να μας ενημερώσουν για τα αυτονόητα για τα υπόλοιπα τι θα γίνει; Τέσπα. Έχω ακούσει οτι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί αρχές Δεκεμβρίου, οπότε, τότε να αναμένετε. Υπομονή κ καλη τύχη σε όλους.
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nana »

δεν πιστευω να ειμαστε η εξαιρεση εμεις κανονικα θα βγουν. Εκτος και αν μας δωσουν ημερομηνια αλλη!

Anonymous

Βρε παιδια περνω στο γες μου λενε οτι εχουν ανασταλει. Περνω στην στρατολογια μου λενε κανονικα. Ξερει κανενας το τηλ στο υπουργειο εθνικης αμυνασ;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

τζινα έγραψε:Παιδιά είναι αντισυνταγματικό να βγουν τα αποτελέσματα χωρίς τα μορια της συνέντευξης αν δεν Έχει ψηφιστεί Πρώτα ο νόμος. Όλοι αυτοί στο γραφείο κοινού είναι άσχετοι, απορώ γιατι τους πληρώνει το ελληνικό κράτος, απο πού τους μαζέψανε; Αν δεν μπορούν να μας ενημερώσουν για τα αυτονόητα για τα υπόλοιπα τι θα γίνει; Τέσπα. Έχω ακούσει οτι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί αρχές Δεκεμβρίου, οπότε, τότε να αναμένετε. Υπομονή κ καλη τύχη σε όλους.
ποτε θα καταλαβετε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ Αυτυο το πραγμα με τη συνεντευηξη. Ειναι καθαρα κομματικο. Το ενα κομμα ειπε ναι το αλλο οχι. Τελος
Anonymous

Δεν υπαρχει λογικη στον στρατο... Οποτε δεν αποκλειω σημερα τιποτα. Ενα ειναι το σιγουρο. Δεν ξερουν τι τους γινεται. Απο τον Αλη στον Παπαλη. Δεν υπαρχει κρατος ρε παιδια. Στην Μπανανια ζουμε. Δεν υπαρχει μια εντολη. Ολα ειναι ξεφραγο αμπελι. Δεν φταινε και οι υπαλληλοι και αυτοι τους κεφαλιου τους κανουν. Επρεπε να υπαρχει μια γραμμη, να λενε στον καθενα ενα αλλα σιγουρο. Ξερουμε αυτο σιγουρα 100% η δεν ξερουμε και εκτιμαμε αυτο. Καθομαστε και ακουμε τις εκτιμησεις του καθε ηλιθιου βυσματος και του καθε ηλιθιου υποψηφιου. Εγω αμα δεν το δω γραμμενο στο αρμυ δεν λεω τιποτα σιγουρο. Μονο τα γραπτα μενουν.
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από nana »

Τζίνα δεν παίζει ρόλο ομως που η δική μας είχε περάσει όλα τα στάδια και περιμέναμε μόνο τα αποτελέσματα; Και πως γίνεται με τις άλλες προκυρήξεις να προχωρούν κανονικα αφου δεν εχει ψηφιστεί ακομα το νομοσχέδιο και τα έχουν ήδη κόψει; Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι είναι αντισυνταγματικό...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

kostas έγραψε:Βρε παιδια περνω στο γες μου λενε οτι εχουν ανασταλει. Περνω στην στρατολογια μου λενε κανονικα. Ξερει κανενας το τηλ στο υπουργειο εθνικης αμυνασ;
αν στα ειπαν ολα καλα τοτε περιμενουμε την ανανεωση του army
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nana έγραψε:Τζίνα δεν παίζει ρόλο ομως που η δική μας είχε περάσει όλα τα στάδια και περιμέναμε μόνο τα αποτελέσματα; Και πως γίνεται με τις άλλες προκυρήξεις να προχωρούν κανονικα αφου δεν εχει ψηφιστεί ακομα το νομοσχέδιο και τα έχουν ήδη κόψει; Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι είναι αντισυνταγματικό...
ειδες καμια προκυρηξη απτις αλλες να συνεχιζει κανονικα; Μας δουλευεις; Για αεροπορια περιμεναμε τα αποτελεσματα 22-25/10 και θα ΒΓΟΥΝΕ 13/11... ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙς ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Μη λετε αλλες τετοιες χαζομαρες. Βαρεθηκαμε να τις ακουμε αυτες τις μερες
Alpha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Alpha »

relax μην μαλωνετε μεταξυ σας... Παρτε εκτονοθιτε στο γεσ... Εικόνα
Anonymous

2103240306 αλλά δεν απαντανε.
Anonymous

Ψυχραιμια παιδια. Τα νευρα ολων ειναι τεντωμενα και να εχετε δικιο δεν θα το βρειτε. Ηρεμειστε λοιπον και να γραφετε σιγουρα πραγματα. Ενημερωνετε πολυς κοσμος απο δω και δεν ειναι ωρα να τσιτωνετε τον κοσμο.
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από nana »

Οχι yamal δεν αναφερομουν σε εσενα.
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από nana »

Οχι yamal δεν αναφερομουν σε εσενα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

yamal έγραψε:Που θελετε να ξερω ρε τι κανουν στην στρατολογια πλακα μου κανετε τι δουλεια εχω με αυτους κ στην τελικη δεν το ειπα για να στραβωσετε την αποψη μου ειπα δεν καταλαβα μεσα απο το φορουμ μαγκιες; Χαλαρωστε λιγο
δε μιλησαμε για μαγκια ρε φιλε, απλα τα εχουμε ξανακουσει αυτα περι νομου συνεντευξης κτλ. Και οτι τα αποτελεσματα θα βγουν το 2010. Το λεω για τους αλλους που τα ειπανε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες