Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nana
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nana »

Για να σε αποφύγουν το έκαναν αυτό Τάκη... Παιδιά μπορεί να μην ξέρουν και εκείνοι και να μην τους λενε...
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

Εγω πειρα ΓΕΣ τωρα... και μια πατσογρια μου πε οτι εχουν ανασταλει με υφακη... την στριμωξα ευγενικα φυσικα και μου πε να μπαινετε στο αρμυ. αλλα θα αργησουν... και καλα στρατολογια και αεροπορια π προχωρανε... δεν ισχυει... και της ειπα αν βγουν σημερα... θα χεις κανει καλα τα δουλεια σου που το απεκλεισες; και το βουλωσε... και μη μου πειτε τους εχουμε ζαλισει και *****... δ-ο-υ-λ-ε-ι-α τους ειναι. τελος περιμενς 12 εγω
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Η απογοητευση η ιδια ειναιι αυτη στο γεσ... ο αρκουδιαρης ο γελιος ο χοντρος που μου εγινε και υπουργος ***** το στανιο του
Anonymous

Καλημερα παιδια. Μας δουλευουν σηγουρα. Σε λιγο αρχιζει η εκμομπη στο νετ της ποπη τσαπανιδου. Εκει θα στειλω μηνυμα και ελπιζω να μας πει κατι γιατι εαν περιμενουμε απο το γες χεστα και κατουρατα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

kostas έγραψε: Καλημερα παιδια. Μας δουλευουν σηγουρα. Σε λιγο αρχιζει η εκμομπη στο νετ της ποπη τσαπανιδου. Εκει θα στειλω μηνυμα και ελπιζω να μας πει κατι γιατι εαν περιμενουμε απο το γες χεστα και κατουρατα
αν πουν κατι εκει στειλε να μας πεις
mxm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mxm »

Καλημερα μολις πηρα στο 2310893242 και μου ειπαν πως δεν εχουν καμια ενημερωση και περιμενουν λογικα ρυθμιση για την συνεντευξη και μαλλον θα αργησουν μερες τι να πω ελεος πια!
nini84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nini84 »

Στον καθενα λενε διαφορετικα! Υπομονη θα κανουμε ! Να δουμε με αυτους που εχουμε μπλεξει. Και εμενα σημερα μου ειπανε οταν πειρα τηλ.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

nini84 έγραψε: Στον καθενα λενε διαφορετικα! Υπομονη θα κανουμε ! Να δουμε με αυτους που εχουμε μπλεξει. Και εμενα σημερα μου ειπανε οταν πειρα τηλ.
γι'αυτο κ εγω λεω ας μην τους δινουμε σημασια κ ας ελπιζουμε
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

Συγνωμη πανε καλα; και τοτε γιατι προλαβανε και βγαλανε στρατολογια και αεροπορια; και εκει δεν ισχυει η καταργηση συνεντευξης; εκει δηλαδη δε μπορουσαν να περιμενουν να ανακηνωθει στη βουλη; μην λεμε οτι θελουμε... πρεπει να βγουν σημερα δεν εχει νοημα η οποια καθυστερηση
Alpha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Alpha »

Εγω εχω ξενερωσει παντοσ... και το ειχα δει θετικα αυτο με την ακυροση της συνεντευξη λογο απουσιας μεσου... αλλα δεν περιμενα τετια ανοργανοσια...
Anonymous

Βαλτε ολοι νετ και στειλτε και εσεις κανα μνμ στην εκμομπη μπας και μας πει τπτ. Χρεωση απλου μνματος ειναι
Anonymous

Ρε παιδια εγω το βρισκω λογικο, αν δεν ψηφιστει ο νομος μπορει αυτοι που κοπηκαν να το θεωρησουν παρανομο να πανε στο δικαστηριο και να κοπουν ακομα κ αυτοι που μπηκαν, στην στρατολογια κ ναυτικο οταν θα εχουν βγει τα αποτελεσματα θα εχει ψηφιστει ο νομος οποτε... Για μενα ειναι καλυτερα να βγουν σημερα τα αποτελεσματα να τελειωνει κ η αγωνια μου αλλα... Αλλα ποτε δεν ξερεις
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vicky »

Ρε παιδιά αφού τα μαγείρεψαν ήδη τα ονόματα, αλλάξανε ότι ήταν να αλλάξουν, σιγά μην περιμένουν να ψηφιστεί ο νόμος για την ακύρωση της συνέντευξης. Σήμερα πρέπει να βγουν.
Anonymous

Ημαρτον... Παιζουν με τα νευρα μας... Αντε τελειωνετε μας γκαστρωσατε
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από roula24 »

Βρε παιδια εχω καραφλιασει κ εγω. Τι ειναι αυτα τα πραγματα; Δε ξερουν να μας πουν σιγουρα κατι; Παντως βαση λογικης θα βγουν σημερα αφου οι διαδικασιες για τις προκυρηξεις αεροποριας και στρατολογιας συνεχιζονται χωρις τη συνεντευξη. Ετσι δεν ειναι; Ή κανω λαθος; Αν ειναι ετσι τοτε δεν υπαρχει λογος να ψηφιστει τπτ! Για ολα τα σωματα ειναι το ιδιο! Θα αποτελεσει εξαιρεση ο στρατος ξηρας;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες