Η ζωη δεν αρχιζει ουτε τελειωνει στο στρατο !illy έγραψε:Και εγω για σενα ειμαι σιγουρη! Εχεις ολα τα φοντα για να μπεις!Καλα σου αποτελεσματα... Και οπως ειπες, αν περασουμε καλως αν δεν περασουμε παλι καλως
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Μαλλον προαισθημαD.Y.K έγραψε:Απλή αισιοδοξία προφανώς!
Οπως και να εχει ευχομαι σε Ολους τους υποψηφιους και τις υποψηφιες στα παιδια τα ενεργα μελη αλλα και τους επισκεπτες που αγωνιουν τουτες τις μερες καθε επιτυχια και αν δεν επιτυχουν να μην το βαλουν κατω καθε εμποδιο σε καλο

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
εαν δεις αυτο λεω στο παραπανω ποστ μου! Δεν επεσε κ η ζαχαρη στο νερο... Αρκει να εχουμε την υγεια μας κ ολα ερχονται!cristi έγραψε:Η ζωη δεν αρχιζει ουτε τελειωνει στο στρατο !
Dum spiro spero
Ακριβως ιλι μου!illy έγραψε:εαν δεις αυτο λεω στο παραπανω ποστ μου! Δεν επεσε κ η ζαχαρη στο νερο... Αρκει να εχουμε την υγεια μας κ ολα ερχονται!cristi έγραψε:Η ζωη δεν αρχιζει ουτε τελειωνει στο στρατο !
] καλημερα συμφωνω με οσα ειπατε και σας ευχομαι καλη επιτυχια! εγω βεβαια ειμαι σε αλλο κεφαλαιο π. αεροπορια και κανω υπομονη. καλα αποτελεσματα λοιπον!cristi έγραψε:ακριβως ιλι μου!illy έγραψε:εαν δεις αυτο λεω στο παραπανω ποστ μου! δεν επεσε κ η ζαχαρη στο νερο... αρκει να εχουμε την υγεια μας κ ολα ερχονται!cristi έγραψε:η ζωη δεν αρχιζει ουτε τελειωνει στο στρατο !
καλημερα παιδια... ειμαι καινουργια στο forum! ειμαστε σιγουροι οτι την δευτερα θα βγουν τα αποτελεσματα η θα βγει καμια ανακοινωση;
Παιδια την δευτερα θα βγουν τα αποτελεσματα; Για τους 2χιλιαδες εποπ; Εμαθα πος πηγαν τοθς φακελους στον ασεπ κ δεν θα βγουν...
τι λετε κ εσεις;
τι λετε κ εσεις;
Επισης επειδη ρωτας σου λεω οτι σιγουρα θα εισαι πανω απο 18 θα εχεις περασει κ την διαδικασια της προκυρηξης αρα αυτο που εμαθες μπορεις ειτε να το πιστεψεις ειτε οχι αλλα απο την στιγμη που το εμαθες ΕΣΥ γιατι ρωτας ολους ΕΜΑΣ δεν πιστευεις αυτο που ακουσες;
Καποιοι εδω μεσα ειπαν για δευτερα οπως ελεγε κ η προκυρηξη ας τους πιστεψουμε κ ας περιμενουμε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Χθες που πηρα τηλ μου ειπαν οτι την δευτερα θα βγουν σιγουρα.
-
- Επιλοχίας
Τωρα αν μου ελεγαν ψεματα δεν το ξερω.
Γεια σου εβριτισσα, απο πιο μερος εισαι; αλεξ-πολη η ορεστιαδα; καπου απο εκη θα εισαι, εεεεεεεεε. εχης κανη χαρτια κ εσυ;
-
- Επιλοχίας
Θελω να πιστευω οπως και ολοι μας οτι θα βγουν την δευτερα για να σταματασει αυτη η αγωνια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης