thrakiotis έγραψε: Ζαμαν φου αν βγουν σε 2 ωρες και σε 10 χρονια ας βγουν οποτε θελουν
Οπως λεει κ ο φιλος μου ο ψηλος ο Θρακ, ζαμαν φου! Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια, δεν κερδιζετε κατι εχοντας τετοια ψυχολογια! Οπως ξαναειπα η υπομονη ειναι εναρετο αγαθο, προσπαθηστε να ηρεμησετε κ να χαλαρωσετε... Και στο κατω κατω δεν κρινεται ολη η ζωη σας απο αυτο... Υγεια να εχουμε κ κανεις δεν χανεται!
Εσενα Αννα παντως σε βλεπω χαλαρη, καλα κανεις Να ξερεις πως αν δεν ειναι θετικα τα αποτελεσματα σου κ ξαναδωσεις κ αλλες φορες, ακομη περισσοτερη απαθεια θα εχεις διοτι θα εισαι ηδη "ψημμενη", δεν θα σε νοιαζει, θα εχεις ηδη παλιωσει, θα εχεις τελειως διαφορετικη ψυχολογια! Καλη επιτυχια σε σενα-εσυ τη χρειαζεσαι περισσοτερο, ξερεις εσυ, σχετιζεται με το username σου- κ σε ολους...
illy έγραψε: Εσενα Αννα παντως σε βλεπω χαλαρη, καλα κανεις Να ξερεις πως αν δεν ειναι θετικα τα αποτελεσματα σου κ ξαναδωσεις κ αλλες φορες, ακομη περισσοτερη απαθεια θα εχεις διοτι θα εισαι ηδη "ψημμενη", δεν θα σε νοιαζει, θα εχεις ηδη παλιωσει, θα εχεις τελειως διαφορετικη ψυχολογια! Καλη επιτυχια σε σενα-εσυ τη χρειαζεσαι περισσοτερο, ξερεις εσυ, σχετιζεται με το username σου- κ σε ολους...
mila82 έγραψε:Εχω την αισθηση οτι θα βγουν στο αρμυ κατα τις 3-4 η ωρα οπως εκαναν και στη προηγουμενη! παιδια τι αγωνια! ταχυκαρδια με εχει πιασει! ιλλυ βασταμε γερα; Δυκ θα γινουμε στελεχη και συναδερφοι στα ατ-οπλα (μικαελα) οπως λεγαμε; Παιδια αρχιζω και τα παιζωωωωωωωωω!
Μακάρι μικαέλα μου να γίνουμε να ξεμπερδέυουμε γιατί δύσκολα τα πράγματα!
Και εγω για σενα ειμαι σιγουρη! Εχεις ολα τα φοντα για να μπεις! Καλα σου αποτελεσματα... Και οπως ειπες, αν περασουμε καλως αν δεν περασουμε παλι καλως