Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ρε παιδια, επειδη εχω μπερδευτει...2/9 θα βγουν τα αποτελεσματα για την προκυρηξη που ειχε βγει τον απριλιο; Κ ποτε θα βγει νεα προκυρηξη; Ξερετε;
εσυ εισαι εκτος τοπου κ χρονου.ΔΟΥ έγραψε:Ρε παιδια, επειδη εχω μπερδευτει...2/9 θα βγουν τα αποτελεσματα για την προκυρηξη που ειχε βγει τον απριλιο; Κ ποτε θα βγει νεα προκυρηξη; Ξερετε;
εδω δε ξερουμε ποτε θα βγουν τα δικα μας αποτελεσματα κ εσυ συζητας για νεα προκυρηξη...
Ευχαριστω! Πρωτη φορα μπαινω στο φορουμ! Κ δεν ξερω! Μια ερωτηση εκανα!
Απο τα μεσα της επομενης χρονιας περιμενε την κ αν...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Περυσι τα αποτελεσματα βγηκαν παρασκευη αντι δευτερα που περιμεναν. Φετος μηπως γινει το ιδιο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Καθολου περιεργο να συμβει το ιδιο οπως με περυσι. Θυμαμαι επαιρνα τηλ τις φιλες μου κ τις ελεγαν οτι ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα κ νομιζαν οτι τους εκανα πλακα
Ωραια ελεγα, μπειτε να τα δειτε με τα ματια σας

Dum spiro spero
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Απο αυριο ενωμενοι και ποτε νικημενοι

-
- Στρατηγός
Gary έγραψε:Απο αυριο ενωμενοι και ποτε νικημενοι

Dum spiro spero
-
- Λοχαγός
Παντως οσο πλησιαζουν οι μερες τοσο μεγαλητερο το αγχος, απο αυριο σκατα θα ειμαι, μεσα στην ταχυκαρδια,3 και σημερα

-
- Στρατηγός
εγω παλι καθολου δεν αγχωνομαι... Ειμαι τελειως ζαμαν φουGary έγραψε:Παντως οσο πλησιαζουν οι μερες τοσο μεγαλητερο το αγχος, απο αυριο σκατα θα ειμαι, μεσα στην ταχυκαρδια,3 και σημερα![]()

Dum spiro spero
Συμφωνώ με illy.
Και εσύ φιλαράκι πολύ αγχώνεσαι και δεν κάνει.
Σκέψου ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι είτε θετικά είτε αρνητικά.
Είναι 50-50 το παιχνίδι.
Μην τρελένεσαι λοιπόν γιατί άν χτύπα ξύλο είναι αρνητικά τα αποτελέσματα τότε θα σου έρθει πιο άσχημα.
Και εσύ φιλαράκι πολύ αγχώνεσαι και δεν κάνει.
Σκέψου ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι είτε θετικά είτε αρνητικά.
Είναι 50-50 το παιχνίδι.
Μην τρελένεσαι λοιπόν γιατί άν χτύπα ξύλο είναι αρνητικά τα αποτελέσματα τότε θα σου έρθει πιο άσχημα.
-
- Λοχαγός
Δικιο εχετε.
Αγαπητά Μου Παιδιά Ακουσα απο Πολίτικο Γραφείο Σήμερα Να μου Λένε, Πως τα αποτελεσματα ειναι πολυ πιθανο να Βγούνε Αυριο μεσημερι Αλλιώς Δευτερα πρωι... Τα ονοματα λεει τα εχουνε Ήδη Και περιμενουνε να τα Ανακοινώσουν. Καλη μας Επιτυχία... Απλα ηθελα να ρωτησω κατι ακομη και να Απαντήσουν Ατομα που ισως γνωριζουνε... Τωρα που αφερεθηκαν τα μορια της συνεντευξης, κατεβηκανε και οι βασεις για τις Ειδικότητες Δηλαδη αν καποιος χρειαζοτανε να Συγκεντρώσει 500 Μόρια Ας πουμε για καποια Ειδικότητά Τωρα θα πρεπει να εχει 300 ; Δεν θελω Αρλούμπες Μεσα οσοι γνωριζουνε κατι να απαντησουνε γιατι εδω μεσα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του... Ευχαριστω... Και ξανα τονιζω οτι ειναι πιθανο να τα εχουμε τα αποτελεσματα αυριο μεσημερι...
Τα μορια δεν ειναι στανταρ για τις ειδικοτητες, αν θελεις ομως εχω τα περσινα μορια ολων των ειδικοτητων και μπορω να σου δωσω μια εικονα απο περυσι. Μακαρι να βγουν αυριο να τελειωνουμε μια ωρα νωριτερα... !
Παιζουνε Με το Άγχος Μας ρε παιδια. Ελεος. Να σου πω ρε φιλε τακη, μπορεις να δεις σε παρακαλω με ποσα μορια περισυ καποιος παιρνουσε πεζικο υπηρετης α-τ οπλων; Που καταντησαμε στο ετος 2009 να παρακαλαμε να μπουμε εποπ... Δεν υπαρχουνε λυσεις εξω με τιποτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες