Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Άννα ακριβείς αριθμούς μεταξύ των 2 φύλων δεν γνωρίζω, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει και τόση σημασία!
Άν έχεις τα μοριάκια σου θα μπείς.
Άν όχι δυστυχώς όχι.
Καλή επιτυχία!
Άν έχεις τα μοριάκια σου θα μπείς.
Άν όχι δυστυχώς όχι.
Καλή επιτυχία!
Ευχαριστω Δυκ που απαντησες. Δεν ηθελα να σε διαψευσω αλλα αν αυτος ειναι ο αριθμος των υποψηφιων, που και εγω πιστευω οτι ειναι τοσοι περιπου γιατι σε αλλες προκυρηξεις περνουσαν 1 στους 5 η στους 6 περιπου με αριθμο αιτησεων πανω απο 12000 και για λιγοτερες θεσεις, τοτε ειμαστε πολυ καλυτερα απο οσο περιμενα. Οσο για τα μορια πιστευω οτι τα εχω. Η υπομονη λενε οτι ειναι αρετη... Αλλα τετοιες ωρες πιοιος την εχει;
Είναι το μόνο μας όπλο όμως φίλε μου αυτή την στιγμή.
Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, μην φανταστείς!
Υπομονή λοιπόν μέχρι την Δευτέρα!
Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, μην φανταστείς!
Υπομονή λοιπόν μέχρι την Δευτέρα!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

-
- Λοχαγός
ttsevekidou έγραψε:Εγω που πηρα μολις τωρα μου ειπαν φωναζοντας κιολας << Μπειτε στις 2 του μηνα στο αρμυ να δειτε>> Και μου εκλεισε το τηλ στα μουτρα...

Παιδια μολις πηρε η μανα μου κ της ειπαν οτι τη δευτερα θα βγουν
-
- Λοχαγός
ttsevekidou έγραψε:Παιδια μολις πηρε η μανα μου κ της ειπαν οτι τη δευτερα θα βγουν

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
εκει που ηθελα πως και πως να βγουν τωρα νομιζω οτι φοβαμαι να δω τα αποτελεσματα!ttsevekidou έγραψε: Παιδια μολις πηρε η μανα μου κ της ειπαν οτι τη δευτερα θα βγουν
Παιδια να τα παρουμε απο την αρχη. Λοιπον τα αποτελεσματα θα βγουν την δευτερα και τα μορια της συνεντευξης θα μετρησουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ αφου δεν εχει ψηφιστει ακομα η ακυρωση. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Παρακαλω απαντηστε.
-
- Λοχαγός
ΕΠΕΝ έγραψε:Παιδια να τα παρουμε απο την αρχη. Λοιπον τα αποτελεσματα θα βγουν την δευτερα και τα μορια της συνεντευξης θα μετρησουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ αφου δεν εχει ψηφιστει ακομα η ακυρωση. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Παρακαλω απαντηστε.
και γω αυτο πιστευω, και μαλλον ετσι θα γινει, αρα οσοι ειχαμε τα περισσοτερα μορια απο τις συνεντευξεις να χερομαστε
Αστο καλυτερα! Μη το σκαλιζουμε αλλο... Οτι και να σου πουμε ψεμα θα ειναι! Αφου αλλα λενε στον εναν κ αλλα στον αλλον. Αν ισχυσει οτι θα καταργηθουν τα μορια της συνεντευξης και στου ξηρας τοτε αρχες 2010 θα περιμενουμε τα αποτελεσματα. Τη δευτερα παντως θα λυθουν οι περισσοτερες αποριες μας αν οχι ολες...
-
- Λοχαγός
Απλα τωρα μετραμε μερες
Και σπαστε πλακα που θα γινει... Να βγουν τη δευτερα να περασουνε οσοι περασουν και να μη πιστευουν αν οντως ειναι αληθνηνο ε ; Και να παιρνουν τηλεφωνο και να μη το πιστευουν... Μακαρι να ειμαι και γω μεσα ς αυτους!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
τακη κ εγω αυτο θελω να γινει. αυτο που ειπες. αν μαθω τα αποτελεσματα κ ειναι θετικα σηκωθηκα και εφυγα γρηγορα απο εδω. και δεν ξαναπαω. μακαρι παναγια μου. μακαρι. αλλα αν παλι δεν περασω ααστααα να πανε τοτε.
-
- Λοχαγός
ELEANOYLA έγραψε:τακη κ εγω αυτο θελω να γινει. Αυτο που ειπες. Αν μαθω τα αποτελεσματα κ ειναι θετικα σηκωθηκα και εφυγα γρηγορα απο εδω. Και δεν ξαναπαω. Μακαρι παναγια μου. Μακαρι. Αλλα αν παλι δεν περασω ααστααα να πανε τοτε.
που ειπες δηλωσες ελεανουλα; Και τι ειδηκοτητα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης