Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Στην εφημεριδα αναφερομαι

Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Παιδια υπομονη ολα να πανε κατ'ευχην και μακαρι να τελειωνει γρηγορα αυτο το μαρτυριοΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Εγω πηρα τηλεφ. σε 3 στρατολογιες θεσσαλονικη, κοζανη, αθηνα και μαλιστα στην μια μιλησα με συνταγματαρχη. μου ειπαν και οι τρεις το ιδιο οτι απο την στιγμη που δεν εχει καμια εγκυκλιως μεχρι στιγμης για να να καθυστερησουν τα αποτελεσματα θα βγουν κανονικα την δευτερα.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

κοζανιτισα έγραψε: Εγω πηρα τηλεφ. Σε 3 στρατολογιες θεσσαλονικη, κοζανη, αθηνα και μαλιστα στην μια μιλησα με συνταγματαρχη. Μου ειπαν και οι τρεις το ιδιο οτι απο την στιγμη που δεν εχει καμια εγκυκλιως μεχρι στιγμης για να να καθυστερησουν τα αποτελεσματα θα βγουν κανονικα την δευτερα.
μακαρι
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

cristi έγραψε:Καλο ειναι οποιος εχει μια πληροφορηση να την λεει ολοκληρωμενα διαβασα αυτο και το διαβασα εκει για να μην δηλιουργειτε πανικος

ναι, κρεμαστε με κιολας!
δεν φτανει που αναφερω κατι το οποιο εψαξα να μαθω, μου κανετε και επιθεση!

μεσω του army.gr στις ανακοινωσεις τυπου το ειχαν αναρτησει μαζι με ολα τα υπολοιπα αρθρα που αφορουν εθνικη αμυνα και ενοπλες δυναμεις. Ενταξει τωρα;

λες να μου το ελεγε ο μπακαλης της γειτονιας και να το εφραφα εδω μεσα;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

mila82 έγραψε:
cristi έγραψε:Καλο ειναι οποιος εχει μια πληροφορηση να την λεει ολοκληρωμενα διαβασα αυτο και το διαβασα εκει για να μην δηλιουργειτε πανικος

ναι, κρεμαστε με κιολας!
δεν φτανει που αναφερω κατι το οποιο εψαξα να μαθω, μου κανετε και επιθεση!

μεσω του army.gr στις ανακοινωσεις τυπου το ειχαν αναρτησει μαζι με ολα τα υπολοιπα αρθρα που αφορουν εθνικη αμυνα και ενοπλες δυναμεις. Ενταξει τωρα;

μα δεν υπαρχει κατι τετοιο στο army.gr στις ανακοινωσεις, που το ειδες, αλλα πραματα λεει, μηπως το αναρτησαν για λιγο και το ξαναβγαλαν;
Anonymous

Ρε γκαρυ. Πολυ αγχος Βγαζεις! Πηγαινε στο δελτιο τυπου και πανω εχει ενα ημερολογιο. Εκει πατα στις προηγουμενες ημερομηνιες και διαβασε παλαιοτερα δελτι τυπου
Anonymous

Στο αρμυ. Γρ
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

Ολοι μας εχουμε αγωνια για τα αποτελεσματα! Δεν χρειαζεται να κανετε επιθεση σε οποιον γραφει κατι καινουριο που εμαθε...
στην τελικη δεν το συμμεριζομαι αυτο που διαβασα απλα το αναφερω. Απο τις αερολογιες που σας λενε στο τηλεφωνο χιλιες φορες καλυτερα τα αρθρα. Τουλαχιστον εγραψαν μια ημερομηνια στο περιπου... Μεχρι 13 νοεμ θα ξερουμε

gary ο ημερισιος τυπος αλλαζει καθε μερα. Καθε μερα μπαινουν αλλα αρθρα του τυπου στο army. Εχεις την επιλογη βεβαια στο site να ανατρεχεις σε παλαιοτερες δημοσιευσεις. Εγω απο εκει ενημερωνομαι πλεον τους 3 τελευταιους μηνες.
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

5 μέρες μείνανε μέχρι την 2 Νοεμβρίου, ας ελπίσουμε οτι θα βγούνε τότε, εγώ θα περιμένω εκείνη τη μέρα, κουράστικα πιά, και εμπασι περιπτώση άγχος ναι έχω και βγάζω, γιατι αυτή τη φορά που δίνω για εποπ έχω λόγους να βγάλω, και αυτό δεν αφο΄ρα ούτε εσένα Takis2 ούτε κανέναν
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αναλογιστείτε μόνο πότε βγήκε η προκύρηξη και πότε θα βγούν τα αποτελέσματα.

Κοντεύει να το κάνει σήριαλ ο γιάννης πρετεντέρης με πρωταγωνιστή το μέσο ***** 'άνεργο'.

Μου θυμίζει τακτικές λιμενικού σώματος το όλο ζήτημα που κάνανε 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο να βγάλουν τα αποτελέσματα.

Εύχομαι απλά να μην χρειαστεί να πιούμε 'σαμπάνιες' και να φιληθούμε στην αλλαγή του χρόνου για να τα μάθουμε.

Τις καλημέρες μου και Χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή.
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από ilias83 »

Χρόνια πολλά για την εθνική εορτή μας. Και του χρονου να ειμαστε γεροι και δυνατοι να την γιορτασουμε.
Anonymous

ilias83 έγραψε:χρόνια πολλά για την εθνική εορτή μας. και του χρονου να ειμαστε γεροι και δυνατοι να την γιορτασουμε.

και εγω θα προσθεσω να κανουμε και εμεις παρελαση ως στελεχοι των ενοπλων δυναμεων.
Anonymous

Ρε παιδια ποτε θα βγουνε επιτελουσ;
Anonymous

Δεν εκανα επιθεση σε κανεναν. Αντιπαραθεση δε θελω να εχω με κανεναν εδω μεσα και ουτε θελω κανω τον εξυπνο. Αν καταλαβατε κατι τετοιο... Τι να πω; Ολοι εχουμε αγωνια και ο καθενας τον δικο του λογο για να μπει. Λογικο! Και οσο κοντευει η ημερομηνια ακομη περισσοτερο. Μην τρελαινεστε ομως...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης