Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Πως ειναι δυνατον να κλεισει η βουλη στα καλα καθουμενα; Η βουλη κλεινει οταν υπαρχει λογος. Για παραδειγμα εκλεισε για τις εκλογες, γιατι ετσι γινεται. Προκηρυξαν εκλογες, διαλυθηκε η βουλη και εκλεισε...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Δε ξέρω, το μόνο που ξέρω εγω ειναι οτι μας εχουν σκασει απο τη πλατη
Ημερα αποτελεσματων=ημερα ζωης και θανατου. Αντε χοντρε βαλε μας ολους μεσα. Δεν εχουμε ψωμι να φαμε ρεεεεεεεεεεεε
Η βουλη ΔΕΝ θα κλεισει μεχρι 5/11. Αυτο ειναι το πιο ακυρο που εχω ακουσει σε αυτο το φορουμ! Η βουλη θα κλεισει 27,28,29 Οκτωβριου ΜΟΝΟ, λογω της εθνικη επετειου! Μην λετε οτι θελεται και οτι ειναι 100% σιγουρο. ΕΛΕΟΣ
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
ΕΠΕΝ έγραψε:Ημερα αποτελεσματων=ημερα ζωης και θανατου. Αντε χοντρε βαλε μας ολους μεσα. Δεν εχουμε ψωμι να φαμε ρεεεεεεεεεεεε
χαχαχαχαχ ωραιος!
- diavivastis
felix έγραψε:Η βουλη ΔΕΝ θα κλεισει μεχρι 5/11. Αυτο ειναι το πιο ακυρο που εχω ακουσει σε αυτο το φορουμ! Η βουλη θα κλεισει 27,28,29 Οκτωβριου ΜΟΝΟ, λογω της εθνικη επετειου! Μην λετε οτι θελεται και οτι ειναι 100% σιγουρο. ΕΛΕΟΣ
και εγω αυτο ακουσα

Ε ναι, δεν ειναι δυνατον να κλεισει η βουλη... οτι θελουμε λεμε... οντως ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 43
Ρε παιδια προσεχετε τι μεταφερετε εδω μεσα ελεος τι ηταν αυτο με την βουλη...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 43
Απο που τα ακουτε ολοι σας μπορειτε να μας πειτε και εμας που δεν τα ακουμε; Σε ποια εφημεριδα σε ποιο καναλι; Ποιος; Απλα ερωτηματα
Πες τα ρε thrakioti! Μπορει να μην ειμαι συνεχεια στν τηλεοραση και να ακουω ειδησεις, φροντιζω ομως να μαθαινω οτι συμβαινει... Η βουλη δεν κλεινει χωρις να υπαρχει λογος! Τι ειναι η βουλη μαγαζακι την ανοιγουμε την κλεινουμε οποτε θελουμε; Εκλεισε για τις εκλογες διοτι δεν υπηρχε βουλη τωρα ποιος ο λογος να κλεισει!
Ρε του χρονου θα βγουν! Ηρεμιστε ρε. Εγω πιστευω θα βγουν 2/11 γτ ειπε ο χοντροκολης θα βγουν κανονικα τα αποτελεσματα τοτε στις δηλωσεις του απλα χωρις τα μορια της συνεντευξης. ΤΕΛΟΣ (δεν χριαζεται να ψυφιστη τπτ. Ακομα. Κ δεν κλεινει η βουλη εκτος της 28η)
- diavivastis
DjPanahs έγραψε:Ρε του χρονου θα βγουν! Ηρεμιστε ρε. Εγω πιστευω θα βγουν 2/11 γτ ειπε ο χοντροκολης θα βγουν κανονικα τα αποτελεσματα τοτε στις δηλωσεις του απλα χωρις τα μορια της συνεντευξης. ΤΕΛΟΣ (δεν χριαζεται να ψυφιστη τπτ. Ακομα. Κ δεν κλεινει η βουλη εκτος της 28η)
αντε να δουμε με αυτο το κρατος που εχουμε...

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Κανένα νέο κάποιος σχετικά με τα αποτελέσματα; 

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
μπα τα ιδια! Πολυ αγχος βρε garyGary έγραψε: Κανένα νέο κάποιος σχετικά με τα αποτελέσματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες