Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από geo_gio »

Εχουμε ξεφυγει αποτο θεμα παμε στο /forum/forum_posts.asp?TID=1999&PID=71802#71802

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

gary έγραψε:
νικος έγραψε:παιδια. ειναι παραλογο 20.000 αιτησης ειναι πολυ παραπανω ακουστικε για 110.000 χιλιαδες αιτησης και αν δεν ειναι 110 χιλιαδες ειναι πανο απο 60 χιλιαδες μιν επαναπαβεστε ουτε θελω να σας ανχωσο γιαυτο... μακαρι να εγιναν 20.000 αλλα ειναι πολυ χλωμο

εγώ πάλι όταν πήγα για συνέντευξη ο αρμόδιος λοχαγός που μας έδινε οδηγίες μας είπε οτι οι αιτήσεις είναι πολύ λίγες και με αυτούς που δεν ήρθαν η κόπ[ηκαν ανέρχονται στα 8 χιλιαδες (στρατός ξηράς), και τέλος ολοκλήροσε λέγοντάς μας οτι φέτος σε σχέση με πέρσυ είμαστε ένας προς 3 για να μπούμε, το θυμάμαι καθαρά και είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο για μένα

οταν πηγα στην συνεντευξη ρωτησαμε τον υπευθυνο για ποσες αιτησεις εγιναν και ειπε 6500, σε αυτο το ποσο ηταν οι αιτησεις που ηταν σωστα συμπληρομενες στη συνεχεια μας ειπε οτι υπαρχει αποχη 15-20%, στους γιατρους κοπηκαν παρα πολλοι και ειδικα οι γυναικες. εγω εδινα γιατρους στις 16 και βρηκα εναν χωριανο μου που ειναι μεσα στο νοσοκομειο και μου ειπε οτι μεχρι εκεινη την στιγμη για αθληματα ειναι γυρω στις 4000 αρα θα κοπηκαν και καποιοι ακομα στους γιατρους. να υπολογιζουμε γυρω στις 4000. αρα 1 στους 2.
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από diavivastis »

Gary έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Gary έγραψε: Βάλε και τα άτομα που κοπήκαν στα ψυχοτεχνικά και στις λοιπές εξετάσεις, πιστεύω οτι ο αριθμός αυτών που κόπηκαν μέχρι στις αθλητικές δοκιμασίες διπλασιάστηκε απο αυτών στις λοιπές εξετάσεις, ίσως να δίνουμε και ένας προς 2 τελικά
βασικα ποτε κοβονται στα αθληματα; Γιατι αν κοβουν αν δεν τα εχεις περασει ολα τα αθληματα το 98% των γυναικων θα κοπει

κοίτα, πέρσυ που έδινα πάλι, δε τα πήγα καλά κυρίως στο χιλιάρι, κάπνιζα κιόλας άστα να πάνε, και είχα κοπεί απο αυτό άκουσα, και απο το οτι δεν είχα βίσμα, απο κει και πέρα κόβεσαι ναι, είχα φίλους ποθ κοπήκαν γιατί η δε μπορούσαν να πηδήσουν στο σκάμα η στο άλμα η στο χιλιάρι να τρέξουν κτλπ, φέτος που δε καπνίζω και αθλούμαι Βγήκα πρώτος στο χιλιάρι όχι μόνο στην ομάδα μου, αλλά και σε όλη την ομάδα 19 με χρόνο 3.50 με όριο τα 4.20,80 άτομα δηλαδή όλη η 19 εγώ πρώτος, και γενικα σε όλα τα αθλήματα θριάμβευσα, όπως και σε όλες τις άλλες λοιπές εξετάσεις, τα κορίτσια που λές, παρακολούθησα τις επιδόσεις τους, και η πρώτη στο χιλιάρι, έκανε χρόνο 4.45 με όριο 4.30, καμία δε κατάφερε έστω τα όρια να πιάσει, ήταν μια ομάδα κοριστσιών στα 10 άτομα, αυτά, τα συμπεράσματα δικά σου

Στην ιδια ομαδα ειμασταν γκαρι! Τι δηλωσες εσυ;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

diavivastis έγραψε:
Gary έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Gary έγραψε: Βάλε και τα άτομα που κοπήκαν στα ψυχοτεχνικά και στις λοιπές εξετάσεις, πιστεύω οτι ο αριθμός αυτών που κόπηκαν μέχρι στις αθλητικές δοκιμασίες διπλασιάστηκε απο αυτών στις λοιπές εξετάσεις, ίσως να δίνουμε και ένας προς 2 τελικά
βασικα ποτε κοβονται στα αθληματα; Γιατι αν κοβουν αν δεν τα εχεις περασει ολα τα αθληματα το 98% των γυναικων θα κοπει

κοίτα, πέρσυ που έδινα πάλι, δε τα πήγα καλά κυρίως στο χιλιάρι, κάπνιζα κιόλας άστα να πάνε, και είχα κοπεί απο αυτό άκουσα, και απο το οτι δεν είχα βίσμα, απο κει και πέρα κόβεσαι ναι, είχα φίλους ποθ κοπήκαν γιατί η δε μπορούσαν να πηδήσουν στο σκάμα η στο άλμα η στο χιλιάρι να τρέξουν κτλπ, φέτος που δε καπνίζω και αθλούμαι Βγήκα πρώτος στο χιλιάρι όχι μόνο στην ομάδα μου, αλλά και σε όλη την ομάδα 19 με χρόνο 3.50 με όριο τα 4.20,80 άτομα δηλαδή όλη η 19 εγώ πρώτος, και γενικα σε όλα τα αθλήματα θριάμβευσα, όπως και σε όλες τις άλλες λοιπές εξετάσεις, τα κορίτσια που λές, παρακολούθησα τις επιδόσεις τους, και η πρώτη στο χιλιάρι, έκανε χρόνο 4.45 με όριο 4.30, καμία δε κατάφερε έστω τα όρια να πιάσει, ήταν μια ομάδα κοριστσιών στα 10 άτομα, αυτά, τα συμπεράσματα δικά σου

υπηρέτης ελαφρού οπλισμού ΠΖ, ομάδα 19 ήσουν; Έδωσες επομένως μαζί μου στο νταλίπη και έπειτα 424 και καφτατζόγλειο απο τις 24 σεπτέμβρη έως την τελική στα αθληματα στις 30, φατσικά θα σε ξέρω στάνταρ
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εικόνα xaxaxa μπραβο σου αντε σε βλεπω και για ολυμπιακους αγωνες... Ελεοςςςς (γτ σε λιγο αυτος θα μας πει οτι επιασε χρονους κανονικων αθλητων... ) εχουν γελιο μερικοι...
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Δημοσίευση από diavivastis »

Gary έγραψε:
diavivastis έγραψε:
Gary έγραψε:
anna.nikos έγραψε:

υπηρέτης ελαφρού οπλισμού ΠΖ, ομάδα 19 ήσουν; Έδωσες επομένως μαζί μου στο νταλίπη και έπειτα 424 και καφτατζόγλειο απο τις 24 σεπτέμβρη έως την τελική στα αθληματα στις 30, φατσικά θα σε ξέρω στάνταρ

Εικόνα ναι απο 24 μεχρι 30 εδινα σε ποιο γκρουπ ησουν θυμασαι; Και εγω ολα με την πρωτη τα περασα και ημουν μεσα στα χρονικα ορια. Χωρις προετοιμασια δεν καπνιζω και δεν πολυ πινω. Και εγω φατσικα σιγουρα αφου δεν μειναμε πολυ στο τελος ειδες πως κοβανε στους ψυχολογους!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Παιδια μηπως ξερει κανεις ποσες ειναι οι αιτησεις για την στρατολογια;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Marina2 »

Δημητρα μου εμενα μου εχουν πει ειναι κατα παρα πολυ λιγοτερες απο την προηγούμενη προκηρυξη της στρατολογιας! Τωρα αν ξεραμε τον προηγούμενο αριθμό μπορουσαμε να πουμε για παραδειγμα οτι ειναι 30% λιγοτερες, αλλα δυστυχως δεν γνωριζω!

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΛΔ... Εικόνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΝΑ...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από D.Y.K »

DiMiTrA P έγραψε:Παιδια μηπως ξερει κανεις ποσες ειναι οι αιτησεις για την στρατολογια;

Γύρω στις 5.500.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

ΕικόναΕικόναΕικόναΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ; ΠΩ ΠΩ... ΣΩΘΗΚΑΜΕΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θέλω να ελπίζω πως δεν με παραπληροφορούν οι πηγές μου. Εικόνα

Δεν είμαι υποψήφιος στην Στρατολογία.

Να το σημειώσω αυτό.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

D.Y.K έγραψε:
DiMiTrA P έγραψε:Παιδια μηπως ξερει κανεις ποσες ειναι οι αιτησεις για την στρατολογια;

Γύρω στις 5.500.
δυκ που το εμαθες αυτο;

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

DiMiTrA P έγραψε:ΕικόναΕικόναΕικόναΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ; ΠΩ ΠΩ... ΣΩΘΗΚΑΜΕΕικόνα
Δημητρα τι δηλωσες; Εβαλες πτυχιο;

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Με τοσες προκηρυξεις εχω μπερδεψει τι εχω δηλωσει στην καθεμια... αυτο με τα πολλα ατομα δηλωσα, διοικητικοσ νομιζω ουτε θυμαμαι και δεν εχω την προκηρυξη μπροστα μου για δω Εικόναμε απολυτηριο λυκειου κλαδου πληροφορικης, λοουερ, υπολογιστες και κατι αλλες βεβαιωσεις, εσυ; Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες