Πετρέλαιο στο Αιγαίο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 47
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
E ναι μάλλον. Η δικιά μας η αντίληψη του πράγματος είναι η απαισιόδοξη ενώ η δική σου που λες για τρισεκατομμύρια βαρέλια, μεγατόνους ουρανίου κτλ κτλ είναι η νορμάλ... Λογικό δεν ακούγεται; Εκτός αν εννοείς τρισεκατομμύρια βαρέλια στην κυριολεξία. Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
κοιταξε δεν εχω κανει συμμαχια με τον Μαρκο. Ειδες οτι ερχομαστε αντιθετοι σε τοσα αλλα θεματα. Πραγματικα θα ηθελα να εχει πολλα τρισσεκατομυρρια βαρελια και ουρανιο να βγαζουμε με την "σεσουλα"(ωραια φραση ε; )Ομως κραταω επιφυλαξεις για να μην κλαιω μετα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 55
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Η αντίληψη κάποιου δεν είναι δύσκολο να διαμορφωθεί λανθασμένα, με αυτά που βλέπει γύρο του και με αυτά που θεώρει νορμάλ. Ειδικά όταν δεν γνωρίζει.
Συχνά μάλιστα διαμορφώνετε και από τρίτους οι όποιοι φυσικά προωθούν τα δικά τους συμφέροντα.
Συχνά μάλιστα διαμορφώνετε και από τρίτους οι όποιοι φυσικά προωθούν τα δικά τους συμφέροντα.
-
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
και που ξερεις εσυ οτι ο Λιακοπουλος γνωριζει; Αλλωστε ειναι γνωστος για την υπερεσιοδοξια του...
-
- Ταξίαρχος
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Για πες μας λοιπόν εσύ που γνωρίζεις, τις εμπεριστατωμένες πηγές σου που σου δίνουνε αυτή την βεβαιότητα για τέτοιες υπερβολές. Και μην μου πεις ότι δεν είναι υπερβολές, γιατί όταν από την μια δεν ξέρουμε αν υπάρχουνε μέτριες ποσότητες εσύ μου κάνεις λόγο για τρισεκατομμύρια κτλ...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Ποιος είπε ότι ο λιακοπουλος γνωρίζει;
Το επειδή είμαι χιουμορίστας και χρησιμοποιώ τον λιακόπουλο για να κανό πλακά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα για να διαφωνείται μαζί μου.
Οι πυγές μου είναι ο λιακοπουλος!!! XAXAXAXAXA
Xίρις πλακά τώρα, είμαστε τίγκα λέμε..
Το επειδή είμαι χιουμορίστας και χρησιμοποιώ τον λιακόπουλο για να κανό πλακά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα για να διαφωνείται μαζί μου.
Οι πυγές μου είναι ο λιακοπουλος!!! XAXAXAXAXA
Xίρις πλακά τώρα, είμαστε τίγκα λέμε..
-
- Ταξίαρχος
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
ε τότε πες μας τις σοβαρές σου πηγές
-
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
δεν μου λες; φτανουνε τα τανκερ που εχουμε ή να πουμε του βαρδινογιαννη να αγορασει κι αλλα. Πως θα μεταφερουμε τοσα πλοια; Παρολο που εχουμε το μεγαλυτερο στολο απο τανκερ, χρειαζομαστε ακομα καμποσα. Πως θα μεταφερουμε τοσο πετρελαιο;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Καλά ότι είμαι υπερβολικός το έχετε καταλάβει! Όταν λέω τρις. εννοώ δης. Και όταν λέω βουνά εννοώ μερικούς τόνους. Ο κ. Βαρδινογιάννης κάνει κυρίως διύλιση και όχι εξόρυξη. Ας τα βγάλουμε και ας τα μεταφέρουμε και με ψαρόβαρκες! Άλλωστε ίσως μας βοηθήσει και ο κοντός!
-
- Ταξίαρχος
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Καλά και το δισεκατομμύρια πάλι υπερβολικό μου φαίνεται. Ποιες είναι λοιπόν οι έγκυρες πηγές σου που είναι αυτές που λένε την αλήθεια και μπορείς να γνωρίζεις εσύ, σε αντίθεση με τις δικές μας που μας αποπροσανατολίζουν και εξυπηρετούν συμφέροντα;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Κάποιοι λένε ότι υπήρχε μια άτυπη συμφωνία μετάξι Ελλάδος - Τουρκιάς να μην τα βγάλει κάνεις. Επειδή έχω ασχοληθεί με το χρηματιστήριο ο περίγυρος πιστεύει ότι υπάρχει τελικά πολύ πετρέλαιο!
-
- Ταξίαρχος
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Καλά συγνώμη τα θεωρείς αυτά σαν πηγές που να σου δίνουνε τέτοια βεβαιότητα; Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Ο καθένας μας έβγαλε τα συμπεράσματά του.
-
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
καθολου... γιατι το λες αυτο ρε Μαρκο; Εγω ισα ισα σεβομαι την αντιληψη του UFO.(περισσοτερο απο του λιακοπουλουMarkos_Hdi έγραψε:Καλά συγνώμη τα θεωρείς αυτά σαν πηγές που να σου δίνουνε τέτοια βεβαιότητα; Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Ο καθένας μας έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Ο UFO(πες μα ρε ενα ονομα να σε φωναζουμε.TO UFO δεν μου κανει)
εχει τις δικιες του θεωριες. ΕΙναι λιγο αισιοδοξες αλλα δεν ειναι παντα κακο αυτο.
-
- Ταξίαρχος
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
Ρε συ Φίλιππε, θεωρείς εσύ βάση για να συζητήσουμε ένα τέτοιο θέμα, τα πηγαδάκια στο χρηματιστήριο;
Πετρέλαιο στο Αιγαίο
ufo έγραψε:Κάποιοι λένε ότι υπήρχε μια άτυπη συμφωνία μετάξι Ελλάδος - Τουρκιάς να μην τα βγάλει κάνεις.
Το μόνο άτυπο που υπάρχει είναι ότι οι δύο χώρες 'συμφώνησαν' να μην προχωρήσουν σε έρευνες πετρελαίου σε περιοχές της υφαλοκρηπίδας που αμφισβητούνται (πρακτικά το μισό Αιγαίο).
Ακόμη και αυτό τελευταία έχει ξεθωριάσει και οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει κάποιες έρευνες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης