Λαθρομετανάστευση (παράνομοι / παράτυποι μετανάστες)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Παράνομοι μετανάστες
Οι ένοχοι της λαθρομετανάστευσης
Και τα κροκοδείλια δάκρυα των «ανθρωπιστών»
Και τα κροκοδείλια δάκρυα των «ανθρωπιστών»
Ο εύκολος ανθρωπισμός και η εκ του ασφαλούς και ανέξοδη τοποθέτηση της Ευρώπης, δημιουργεί μία «πρέσα» που συνθλίβει οποιαδήποτε άλλη θέση ή ενέργεια αποφασιστεί εκ μέρους της πλευράς μας, δηλαδή της πλευράς εκείνων που υποδέχονται τα ανθρώπινα απόβλητα και τα σκουπίδια της ανθρωπιάς των ανθρωπιστών!
Οι πόλεμοι των ισχυρών
Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ίσως θα έπρεπε να ελέγξουμε στο πως αυτή ξεκινά, πως οδεύει προς την Ευρώπη και τι γίνεται τελικά με την είσοδο των λαθρομεταναστών στον κόσμο του ευρωπαϊκού πολιτισμού
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »
πηγη :kostasxan.blogspot.com
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Παράνομοι μετανάστες
Ο Ελληνας ειναι φιλοξενος &Φιλοτιμος αλλα αμα του καταχραστεις την φιλοξενια &Του πατησεις το φιλοτιμο να τα αποτελεσματα... Ξενοφοβια δηθεν το λενε για να κρυψουν την γυμνια τους! Δεν ειναι ξενοφοβια αδερφε! Αυτο λεγεται κατσικωμα στον σβερκο &Δεν το θελω
Παράνομοι μετανάστες
Αφερφια συνελθετε κατι πρεπει να γινει, με τους μεταναστες, με τους αλβανους που εχει γεμισει ολη ΕΛΛΑΔΑ αλλα και με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ στην Θρακη ΞΗΠΝΑΤΕ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Παράνομοι μετανάστες
Να οργανώσουμε πογκρόμ. Όχι για εμάς. Για την φουκαριάρα την πατρίδα μας
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παράνομοι μετανάστες
Να τους εξηγήσουμε ότι είναι πιο χρήσιμοι στην πατρίδα τους απ' ότι στη δική μας.
Έτσι ο Έλληνας θα ξαναδουλέψει τη μάνα γη. Οι αγροί θα γεμίσουν χέρια ελληνικά. Κάτι θα αλλάξει σε αυτή τη χώρα.
Επίσης όσοι δεν είναι λευκοί, θα πρέπει να φύγουν ή να πληρώνουν φόρο δέρματος
Έτσι ο Έλληνας θα ξαναδουλέψει τη μάνα γη. Οι αγροί θα γεμίσουν χέρια ελληνικά. Κάτι θα αλλάξει σε αυτή τη χώρα.
Επίσης όσοι δεν είναι λευκοί, θα πρέπει να φύγουν ή να πληρώνουν φόρο δέρματος
Παράνομοι μετανάστες
Εγω εχω καταλαβει οτι αυτοι που ερχονται εδω εχουν και απαιτουν περισσοτερα δικαιωματα απτους Ελληνες
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Παράνομοι μετανάστες
Δεν απαιτουν Απο μονοι τους και αυτο ειναι το σιγουρο καποιος τους καθοδηγει και καποιος αλλος τους υποστηριζει.kampf έγραψε:Εγω εχω καταλαβει οτι αυτοι που ερχονται εδω εχουν και απαιτουν περισσοτερα δικαιωματα απτους Ελληνες
Παράνομοι μετανάστες
Είμαι καινούργιος και παρακολουθώ το forum καιρό. Σήμερα είχα μια δουλειά στην πλατεία Ομονοίας,3ης Σεπτεμβριου και δεν πίστευα στα μάτια μου αυτά που έβλεπα. Οι μόνοι έλληνες ήταν κάτι πρεζόνια. Απο όσους λευκούς παιρνούσα άκουγα περίεργες γλώσσες, ελάχιστα καθαρά Ελληνικά και οι λιγοστοί έλληνες που τα μίλαγαν αδιαφορούσαν χαρακτηριστικά για την γενοκτονία γύρω τους. Στην επιστροφή, στο λεοφωρείο (πλέον για να μεταφέρουν μετανάστες) σκεφτόμουν το ρόλο του στρατού σε όλο αυτό. Απο ότι γνωρίζω ο λόγος υπαρξής του είναι για να προστατεύει το έθνος απο απειλές. Η απειλή είναι ξεκάθαρη και γεννάτε το ερώτημα << Ο στρατός τι κάνει; >> Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν οι πολιτικοί (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΝΔ) είναι προδότες, εμένα με ενδιαφέρει ότι ο στρατός όφειλε να έβγαζε το στρατό στους δρόμους, δεν με απασχολεί που δεν μπορούν να τους διώξουν ας τους πετάξουν στην θάλασσα πάντως πρέπει να φύγουν απο την χώρα. Αν καταστραφεί το έθνος μετά τελειώσαμε δεν έχει μου πε σου πε, και πιστεύω πως μετά απο 5000 Ελληνισμού κάπου εδώ φτάνουμε στο τέλος. Η μεγάλη απειλή δεν είναι οι τούρκοι ακόμα και στην περίπτωση που καταλάβουν και ολόκληρη τη θράκη τι σημασία θα έχει αν η ελλάδα δεν κατοικοίτε πλέον απο έλληνες (; ), βλέπω τους αρχηγούς ξηράς, ναυτικού, αεροπορίας να καταστρώνουν σχέδια για ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία άραγε είναι γνώστες του κινδύνου που αντιμετωπίζει σήμερα ο ελληνισμός (; ). Γιατί δεν ενδιαφέρονται για αυτό (; ), πλέον δεν υπάρχει τιμή στον Ελληνικό στρατό (; ).
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παράνομοι μετανάστες
Όχι, ο γνώστης του κινδύνου είσαι εσύ που πήγες για μια δουλειά στην Ομόνοια και 3ης Σεπτεμβρίου.
Θα σου έλεγα να πας για καμιά δουλειά στα χωράφια και στις οικοδομές, ή να θυμηθούμε ποιοι δούλευαν σε 24ωρη βάση για να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί στην ώρα τους.
Και εκεί θα απελπιζόσουν, γιατί πάλι Έλληνα δεν θα έβλεπες.
ΥΓ. Ρε Nirvana σε κάποιο άλλο θέμα λες ότι αγαπημένο σου συγκρότημα είναι οι Τρύπες και κάποια άλλα. Το καταλαβαίνεις ότι η ιδεολογία αυτού του συγκροτήματος είναι εντελώς, μα εντελώς αντίθετη από την δική σου;
Ή απλά τους ακούς μόνο για το μουσικό και όχι στιχουργικό κομμάτι;
Θα σου έλεγα να πας για καμιά δουλειά στα χωράφια και στις οικοδομές, ή να θυμηθούμε ποιοι δούλευαν σε 24ωρη βάση για να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί στην ώρα τους.
Και εκεί θα απελπιζόσουν, γιατί πάλι Έλληνα δεν θα έβλεπες.
ΥΓ. Ρε Nirvana σε κάποιο άλλο θέμα λες ότι αγαπημένο σου συγκρότημα είναι οι Τρύπες και κάποια άλλα. Το καταλαβαίνεις ότι η ιδεολογία αυτού του συγκροτήματος είναι εντελώς, μα εντελώς αντίθετη από την δική σου;
Ή απλά τους ακούς μόνο για το μουσικό και όχι στιχουργικό κομμάτι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Παράνομοι μετανάστες
Καλα μονο αλλοδαποι δουλευαν για την Ολυμπιαδα, οι Ελληνες τι καναν τους κοιταζαν μηπως τους βαλαμε να σκαψουν και το ταφο τους, δουλεια τους δωσαμε. Καλα και εσυ περασες απο ολα τα εργοταξια και τα ειδες; Δεν σου φταιει ο Ελληνας αν εσυ παιρνεις για δουλεια Αλβανο Πακιστανο και Σομαλο...
Ωστοσο εσυ φιλε σασουκε το να βγεις ο στρατος στο ποδι δεν θα λυθουν τα προβληματα του Ελληνικου λαου μαλλον χειροτερα θα τα κανει, ο Ε. Στρατος ειναι εκπαιδευμενος για να αποτρεψει μια εθνικη εξωτερικη απειλη δεν κανει την δουλεια των ΜΑΤ
Ωστοσο εσυ φιλε σασουκε το να βγεις ο στρατος στο ποδι δεν θα λυθουν τα προβληματα του Ελληνικου λαου μαλλον χειροτερα θα τα κανει, ο Ε. Στρατος ειναι εκπαιδευμενος για να αποτρεψει μια εθνικη εξωτερικη απειλη δεν κανει την δουλεια των ΜΑΤ
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης