Ιατρικές, υγειονομικές εξετάσεις (2009)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
MGEN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MGEN »

!P.D! έγραψε:Ξερει κανεις ποιες ειναι ακριβος οι εξετασεις που γινονται οσον αφορα την υγεια, πριν μπεις στην Σ. Σ. Ε... Αν μπορειτε να μου πειτε ακριβος! Π. Χ. Ξερω οτι γινετε ακτινα θωρακος... Τι αλλο;

Υ. Γ. Οποιος ειναι γνωστης του θεματος να μου απαντηση παρακαλω αμεσα... Ευχαριστο

Οι ιατρικές εξετάσεις είναι πολλές και δεν είναι δυνατό ν' αναπτυχθούν εδώ γι' αυτό πήγαινε στο παρακάτω link για να τις δεις αναλυτικά για όλα τα ΑΣΕΙ:
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΕΙ
MGEN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MGEN »

Νέος! έγραψε:Παιδιά γειά χαρά!
Μπαίνω στρατό οπου νά'ναι και θέλω να ρωτήσω κάποια άτομα που ξέρουν απο αυτά...
Έχω περάσει 3 επεισόδια αυτόματου πνευμοθώρακα με 2 εγχειρήσεις και άλλη μια επέμβαση, ειχα απο μικρός άσθμα.
Τι γίνεται τώρα; Όταν παρουσιαστώ τι Ι θα μπώ και τι γίνεται μετα;

Είναι πολύ εξειδικευμένη η ερώτησή σου και μπορεί ν΄απαντηθεί μόνο από στρατ. Γιατρό.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ποια εμβολια γινονται;(κατα της ιατρικες εξετασεισ)
BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από BabisOsougias »

Για τις γυναικες ξερω, επειδη εδινε η κοπελα μου... Λοιπον, δεν βγαζετε τιποτα... Μονο ξεκουμπωνετε το σουτιεν λιγο τπτ αλλο

Anonymous

Οι γυναικες βγαζουν ολα τα ρουχα τους κ μενουν μονο με το εσωρουχο.
Anonymous

Παιδια θα θελα να μ πειτε τι γντ με τν αχρωμ/ια. Ποσες σωστες απαντησεις πρπ να δωσεις στο τεστ. Και αν δε μπορωνα να διακρινω καποιους αριθμους στα<< Κυκλακια>> Κοβομαι απ'ευθειας;

ranger3192
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ranger3192 »

Παιδια μηπως ξερετε αν ειναι δυνατο να περασεις ορισμενες εξετασεις (Υψομετρικα συγκεκριμενα) χωρις να πληρεις τα ορια αλλα να εχεις "βισμα";(Σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι στις Πανελλαδικες)
mn-xray
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mn-xray »

Γεια σας. Θέλω να δώσω για Σ. Σ. Ε.(οπλα). Έχω μια μικρή παραμόρφωση στο θώρακα η (οποια μπορεί και να μην θεωρέιται καν παραμορφώση). Ασχολούμε 7 χρόνια με στιβο και τα 3 τελευταια με 400άρι υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για αυτο;
ΥΓ Πάντος απο γιατρους που παιρναμε καθε 6 μηνες δεν μου εχουν πει τίποτα. Η χωριτικότητα των πνευμόνων μου ειναι φυσιολογικη.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από kallitexnis »

mn-xray έγραψε:Γεια σας. Θέλω να δώσω για Σ. Σ. Ε.(οπλα). Έχω μια μικρή παραμόρφωση στο θώρακα η (οποια μπορεί και να μην θεωρέιται καν παραμορφώση). Ασχολούμε 7 χρόνια με στιβο και τα 3 τελευταια με 400άρι υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για αυτο;
ΥΓ Πάντος απο γιατρους που παιρναμε καθε 6 μηνες δεν μου εχουν πει τίποτα. Η χωριτικότητα των πνευμόνων μου ειναι φυσιολογικη.
Υπάρχει Περίπτωση Να το αντιληφθούν. Εξαρτάται απ'τον γιατρό που θα σ'εξετάσει κατά πόσο θα το παρατηρήσει. Αν το παρατηρήσει μπορεί να μην σου πει τίποτα... Αλλά μπορεί και να σου πει...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης